Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי רכב שהוחלף לו כנף

naftali
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

מצאתי באינטרנט מודעה מזדה 626 5 דלתות, רכב שאני מחפס הרבה זמן. מדובר ביד ראשונה מודל 2001 שעשה רק 107K.

דיברתי היום עם הבן אדם וכבר בטלפון הוא אמר לי שהרכב עבר תאונה והחליפו לו כנף בצד שמאל.

האם הפגיעה ההיא היא משמעותית? אני מבין שאני צריך לקחת לבדוק אם אין פגיעה יותר עמוקה, אבל במידה והוא דובר אמת יש מה לטרוח לראות את האוטו?

לא דיברתי איתו על מחיר מה שהוא רושם זה 32 ועוד חודש נגמר הטסט.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כנף לא כנף. רכב בן 10 שנים במחיר כזה זה לא ריאלי.

למרות הק"מ והיד הנמוכים? לי זה קצת קורץ כי אני מחפש את הדגם הספציפי עם ה5 דלתות.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מחירון יד 2 המחיר שלו משוקלל 31.5K.לא זול לרכב בן 10,אך יש לזכור שזה רכב מנהלים ודגם מוצלח ששומר על ערכו,חוץ מזה שהוא יד 1 עם ק"מ שקשה למצוא.

אישית אם הרכב חיצוני ופנימי שמור,ובבדיקה אין משהו מיוחד,הייתי מוריד את עלות הטסט וקונה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלפת כנף באם בוצעה כמו שצריך מעניינת בערך כמו סוג הריחן שיש לו באוטו.

מישהו שרט - ביטוח כיסה עלות של כנף חדשה - הוחלף כנף.

מה הבעיה? היה צריך להמשיך לנסוע עם שריטה או מה שזה לא יהיה?

אם הפגיעה יותר משמעותית מזה, (כלומר אם זה הגיע לשלדה או לא) זה כבר תראה בבדיקה. או דוח שמאי אם קיים של אותה התאונה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...