Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני חדשה עד 100 אלף לנהג צעיר

omrio5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום אני מחפש כרגע לקנות סופרמיני חדשה לעצמי (נהג צעיר).

אני נוסע בעיקר התוך העיר וחשוב מאוד שלא יהיה ידני!

רצוי מאוד שיראה טוב ומאובזר במקצת מבפנים גם לא יזיק.

ודרך אגב אני די מתחיל להיסגר על הקורסה החדשה מה אתם אומרים?

התקציב הוא עד 100.

בתודה מראש לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הולך לסגור על הקורסה בשבוע הבא המחיר הוא 99 אלף.

הבנתי שלתוספת של מערכת מולטימדיה יש להוסיף 5000 שקלים, שזה כולל מסך מגע,GPS, DVD, ורמקולים.

האם זה שווה?

ויש מה לדבר איתם על הנחה לתוספת הנ"ל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי או פולו החדשה או איביזה

לומרות שזה טיפה מעל ל 100K, אתה תהנה ברמות, יצה לי לנסוע על שני הרכבים, פשוט ליגה.

לומרות שלמנועי ה 1200 יש בעיה שבעלייה הם מדרדרים אחורה כמו הבעיה שהיה לגיר של הקורולה שהיה נוסעה קצת אחורה וממשיך אז אותו דבר פה רק שזה לא ממשיך אם אתה לא נותן גז:lol:

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה באמת רכב אמין ומאובזר לך על הניסאן מיקרה החדשה אוטומט .

מאובזרת כבר בהכל כמעט ולא לוקחת דלק שומרת על ערכה בצורה מופלאה .

אמנם לא הכי סקסית אבל הקנייה הכי משתלמת .!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאני קורא כאן הוא בא לקבל חיזוקים לקניית הקורסה, והוא לא מקבל, ומתחיל לחזק את הדעה שלו עם עצמו. לא מבין בשביל פתחת את השרשור אם מלכתחילה היית נעול על הקורסה? הרי המליצו לך כאן על הרבה רכבים אחרים שיותר טובים מהקורסה, ובהפרש די ניכר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאני קורא כאן הוא בא לקבל חיזוקים לקניית הקורסה, והוא לא מקבל, ומתחיל לחזק את הדעה שלו עם עצמו. לא מבין בשביל פתחת את השרשור אם מלכתחילה היית נעול על הקורסה? הרי המליצו לך כאן על הרבה רכבים אחרים שיותר טובים מהקורסה, ובהפרש די ניכר.

כפי שאמרת. אני כמישהו שרכש את האיביזה 1.2 TSI בכ-100K חייב להמליץ עליה. רכב מדהים עם מנוע שבאמת שם אותו בליגה אחרת לעומת כל שאר הסופרמיני. אמנם אני רכשתי את הגרסה הידנית אך ניתן גם למצוא את הגרסה של ה-DSG הלא מאובזרת באותו מחיר. מציע לך לשקול שוב לעומת הקורסה (אלא אם כן גם היא בעלת טורבו - לא!).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...