Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירה - איפה אתם קונים?

discoTD5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שותי המשקה,

היכן אתם קונים את הבירה שלכם, בהתחשב בכך ששישיית גולדסטאר עולה כיום בסופר 45 שקלים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחנות משקאות. קונה ארגז של בקבוקי חצי ליטר.

לכל בקבוק זיכוי של 1.2 ש"ח ולארגז עצמו עוד 24 ש"ח.

פעם בחודש וחצי (בקיץ) או שלושה חודשים (בחורף) מחזיר לחנות ומשלם על הבירה נטו.

יוצא מחיר סביר ואם אני מצליח להתרכז אז אני מרוצה מתרומתי לאיכות הסביבה:silly:.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופר יש לפעמים מבצעים על שישיות.

כשאין מבצעים, בד"כ המחיר עדיף בחנויות משקאות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליום יום גולדסטאר - אצלנו עולה דווקא 36 שקל לשישיה...

כשבא בירות יותר ברמה אז הולכים לחנות משקאות, נפתלי (פראנזיסקאנר ב8 ש"ח :-)) או DRINKS CENTER כשיש להם מבצעים.

Insane things comes from insanely people.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אתעלק על השרשור.

יש למישהו מושג כמה עולה חבית קטנה (4-5 ליטרים) של בירה, נגיד גולדסטאר או קלסברג או משהו בכיוון?

55-70 לגולדסטאר.

פאולנר עולה יותר.

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...