Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תיאוריה-אולי תצטרך לעשות.

טסט-בטוח לא.

עכשיו מה שחשוב הוא לנהוג טוב ולא להיתפס שוב, אם העבר שלך יהיה נקי(חוץ מהמקרה הזה כמובן) סיכוי טוב שלא תתקל בבעיות בעת חידוש רישיון הנהיגה וסיום תקופת הנהג חדש.

השוטרים שונאים אותנו ,הנהגים החדשים, אבל אל תשכח שזה יתרון מכיוון ששנינו יודעים שלאחר הדו"ח נסעת יותר בזהירות.

זה לא נכון, התקופה שאני הייתי נהג חדש קיבלתי דוח על מהירות בחודש הראשון שנגמר לי המלווה וכול שאר השנתיים לא בצעתי שום עבירה ועדיין קיבלתי "נהג חדש" לעוד שנתיים ותאוריה.

פורסם

קודם כל - אל תשלם את הדו"ח!!!

יופי, עכשיו אחרי שעצרנו אותך מלשלם את הדו"ח, בוא נראה איפה אנחנו עומדים.

אם אתה תורשע בעבירה הזאת בעודך נהג חדש, יהיו לזה השלכות מרחיקות לכת. עוד שנתיים נהג חודש, תיאוריה מחדש, ואולי גם טסט מחדש - תלוי בקריזות של רשות הרישוי.

כמה זמן נשאר לך עד לסיום הנהג החדש?

אם מדובר על פרק זמן לא ארוך במיוחד, פשוט אל תשלם את הדו"ח. תגיש מכתב ערעור. גם אם הוא סתמי לחלוטין, העיקר שתגיש אותו. הם מין הסתם יענו לך שתלך לחפש את החברים שלך - אבל זה ידחה את הקץ.

בהתאם לפרק הזמן שנותר לך עד סיום הנהג החדש, פשוט תחכה. גם אם זה יגדיל את הקנס, תחכה. תשלם אותו רק אחרי שיגמר לך הנהג החדש.

הרישום של העבירה הוא ביום התשלום. התשלום מהווה "הודאה באשמה", עד אז אתה בגדר מואשם בלבד (חף מפשע עד שהוכחה אשמתו, זוכר?).

לכן, בשיטה זו, אתה יכול להימנע מה"בונוס" שמקבל נהג חדש על אותה העבירה...

אם נשאר לך עוד מלא מלא זמן עד לסיום הנהג החדש, באסה.

אני לא בטוח לגבי שליחת בקשה להישפט. זה אומנם ידחה שוב את ההרשעה ולפעמים אפילו בזמן רב (גם מעל חצי שנה), אבל אתה בטח שלא רוצה להיכנס למשפט על 30 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית, כשהיית נהג חדש (ושופט הוא בן אדם ולא מכונה שאפשר לעבוד עליה..) ועוד אחרי שניסית להתחכם ולבזבז את זמנו של השופט במקום לשלם על הקנס.. אתה תצא משם עם שלילה!

אני מניח שבמקרה כזה עו"ד יוכל לעזור לך קצת יותר, בטח יש להם יותר ניסיון.

פורסם

אתה מטעה ממש. רשום מאחורי כול דוח שבמידה ולא שילמת את הדוח תוך ה90 ימים שיש לך הנקודות נרשמות לך ואתה מקבל תוספת של 50% לקנס אז זה לא משנה אם הנהג חדש לא נגמר לבחור תוך חודשיים וחצי הייתי אומר שהוא אכל אותה.

פורסם
אתה מטעה ממש. רשום מאחורי כול דוח שבמידה ולא שילמת את הדוח תוך ה90 ימים שיש לך הנקודות נרשמות לך ואתה מקבל תוספת של 50% לקנס אז זה לא משנה אם הנהג חדש לא נגמר לבחור תוך חודשיים וחצי הייתי אומר שהוא אכל אותה.

לצערי אתה הוא המטעה.

מאחורי הדו"ח באותיות גדולות נכתב בסוף כך:

לא שילמת את הקנס במועד, לא הגשת במועד בקשה לביטול הודעת תשלום הקנס או שבקשתך נדחתה ולא הגשת במועד בקשה להישפט,

יראו אותך כאילו הורשעת בבית המשפט ונגזר עליך הקנס הנקוב בהודעת תשלום הקנס. אם נקבע לעבירה חיוב בנקודות תחוייב/י בהן

לכן ראשית בקשה לביטול, תוך 30 יום מיום הדו"ח התקבלה יופי, לא התקבלה הבקשה חלפו כמה חודשים , ואז יש לך 30 יום לבקש להישפט, ואז ייקבע מועד למשפט , משהו כמו 6 חודשים מיום ההודעה ישיבה ראשונה תודיע לא מודה, ייקבע להוכחות שוב בעוד מספר חודשים תלוי ביומן בית המשפט העמוס , ואז בסמוך למועד הישיבה תבקש דחיית ישיבה בגלל X סיבות וכך יחלוף הזמן והנה נגמר לך הנהג החדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...