Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש זיהוי של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עמדתי ברמזור וראיתי טנדר עם צליל מדהים שהאיץ מהר. הרכב היה רכב אספנות

עם קבינה גבוהה בצבע בורדו וארגז פתוח מאחורה,אני חושב שהוא אמריקאי אבל לא סגור על זה. היה לו מספר אספנות, נסע ברחובות בהרצל.

פעם ראשונה ששמעתי דבר כזה בפעולה והאמת שדי הדליק אותי 8)

פורסם

מן הסתם שמעת קונצרט בלה מינור של V8, משופר, עם מערכת "משתיקים" מסוג "הדרסים" :twisted:

מוצרט לא יכול היה לחבר קונצרט שכזה...:wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
מן הסתם שמעת קונצרט בלה מינור של V8, משופר, עם מערכת "משתיקים" מסוג "הדרסים" :twisted:

מוצרט לא יכול היה לחבר קונצרט שכזה...:wink:

כנראה שכן איזה רכב רע זה :evil:

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=6&Expensive=&CarID=171925&Pic=2 הוא היה נראה בסגנון הזה, רק קבינה יותר גבוהה ועם גג די גבוהה. הוא נסע ממש מהר בקושי הספקתי לראות מה זה היה

פורסם

טעות- אין כמו צליל של הקאמינס עם הג'קוברקס ואגזוזים פתוחים על הבוקר!:twisted::twisted::twisted: (וגם על הערב, וכל היום!:twisted:8) )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הוא יכול לעשות צליל משגע גם בלי

"משתיקים" מסוג "הדרסים"

יכול להיות שזה באמת כמו בתמונה,יש גם אחד כחול כזה לבחור החביב צביקה אני חושב,ההוא ממוסך דייהו.

פורסם
טעות- אין כמו צליל של הקאמינס עם הג'קוברקס ואגזוזים פתוחים על הבוקר!:twisted::twisted::twisted: (וגם על הערב, וכל היום!:twisted:8) )

אולי זה רק אני אבל גנאדי תן תרגום בבקשה.

לא הבנתי מה מנגן יותר טוב מ 8V עצבני.

פורסם

גנאדי צודק. גם אני חולה על הצליל הזה.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
אולי זה רק אני אבל גנאדי תן תרגום בבקשה.

לא הבנתי מה מנגן יותר טוב מ 8V עצבני.

ככה, ורק ככה: :twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברור- כאלה דווקא יש הרבה, או לפחות היו עד לא מזמן: לא בכזה מצב, אבל הצליל, הצליל...:roll::twisted::twisted::twisted: יש גם V8, אם כבר!:twisted:

• תוכן חדש...