Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HELIX C/P DSP Digital Sound Processor

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני לא יזיק לך הרים שני כפפות וללכת עליו :-P אני בטוח שזה יעשה לך באוטו שינוי לעומת איך ששומעים אצלך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תרגם לנו קצת.. במה בדיוק מדובר ? איזה סיגנלים יודע לקבל ? יש כיוון אוטומטי סטייל MS8 ? איזה ממשק יש ? מסך ? שלט ?

...CASKA for life

פורסם

כמו שזה נראה

פרוססור אחד - עממי יותר - עולה 400 אירו

יש לו 8 יציאות, מעבד 56 ביט, כניסה דיגיטלית SPDIF ואקולייזר 1/12 אוקטבה שנותן תמורה יפה מאוד למחיר.

פרוססור שני - היי אנד - עולה 900 אירו

יש לו 8 יציאות, מעבד 56 ביט, כניסה דיגיטלית SPDIF ואקולייזר 1/24 אוקטבה שזה כבר ציוד ברמה אולפנית לכל דבר ודבר.

אני בטוח שכל שאר הירקות כמו TC, היפוכי פאזות, הנחתות לכל ערוץ בנפרד וכו' וכו' קיימים - הממשק לפי מה שאני רואה הוא גם דרך USB לכן אני מניח שמדובר באפליקציה שמיועדת לPC, מעניין אם גם תהיה אפליקציית BT לPDA - את זה לא הצלחתי להבין כי הכל כתוב בגרמנית.

נראה מעניין.

עריכה - מקצת יותר קריאה (תנסו, גרמנית מאוד דומה לאנגלית - מאוד דומה)

נראה שיש שם כניסת מיקרוSD להכנסת הגדרות לDSP אז אני מתאר לעצמי שאפשר כנראה לקנפג את המכשיר על תוכנה במחשב נייח - להעביר לSD ואז להכניס לתוך הפרוססור ולנסוע - נשמע כמו משהו מאוד נוח.

מעבר לכך כן נראה שיש תמיכה בבלוטוט' ואפשר לעבוד עם מתאם של הליקס או משהו כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בנוסף DAC של BB לזול יותר ומשהו יפני ליקר יותר

שני מעבדי DSP ליקר ואחד לזול

שליטה דרך PC או מודול BT

יותר כניסות ל C

לגבי יתר הדברים נדע בהמשך

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...