Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות קרב אכזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר דקות אני חוזר הביתה, מניח את המפתחות על השולחן ורואה 2 מקקים (חיילים) עומדים על השיש במטבח ומתכננים תקיפה אכזרית.

מאחוריהם עומד המקק השלישי (המפקד !) ומוצא לו מסתור בבונקר - מאחורי בקבוק שמן זית.

אני אומר לעצמי - קצו כל הקיצים. הגיע הזמן להוציא את נשק יום הדין (נעל אדידס)

אחרי קרב אכזרי, אפשר לדווח שלכוחותינו שלום, הנשק פגע ב3 מתוך 3 עם 100% אחוזי הצלחה.

מתוך מחווה של רצון טוב כוחותינו פינו את הגופות של היריב לקבורה (בפח).

שבת שקטה שתהיה לכולם !

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שכחת לציין שאתה אחרי ערב רווי אלכוהול ואתה פתוח לספר את כל סודותיך

בבוקר זה הזמן להתפקח ולפנות לאחד המנהלים למחוק את השירשור או להקפיץ כמה שרשורים אחרים בתקווה ששירשור זה יגיע לדף השני מבלי שיראו אותו 

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באמת מה עם בטחון שדה? לא למדנו כלום מלבנון? מה, הג'וקים לא קוראים באינטרנט? אני מציע לך לבדוק טוב טוב מה מחכה לך בתוך האדידס פעם הבאה שתרצה לנעול אותה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עכשיו אני נכנס לאמבטיה וקולט בזווית העין תיקן מגודל אורב לו בשלווה מאחורי האסלה. ה-K300 נשלף תוך שניות ספורות והג'וקון מקבל שפריץ קצר לפנים ומתחיל להתרוצץ כסומא אנה ואנה. רק שפתאום הוא מתחיל לרוץ לכיווני! אין בעיה. הפומית מכוונת לו בין העיניים וההדק נלחץ למשך כחמש שניות רצוף. לתדהמתי, זה לא עוצר את מקק-העל אפילו לרגע, והוא ממשיך לרוץ ונעצר רק בפינת החדר החשוכה, מתחת לארונות האמבטיה.

למה זה מדהים? כי מדובר בחיה פצפונת שהחומר מיועד להלחם בה ישירות. דמיינו איך אתם הייתם מנוטרלים אילו קיבלתם שפריץ של חצי שניה לפרצוף מהחומר המסריח הזה. והוא, עם סופת הוריקן רעילה לפנים, ממשיך להתרוצץ במהירות אדירה...

עדכון, חמש דקות אחרי - הג'וק מת. עכשיו צריך למצוא את אמא ואבא שלו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואני, לצעתי הרב, חייב לדווח על ההפסד בקרב נגד נמלים...

לא עזר ריסוס בדירה, ריסוס בבניין מסביב - הן השתלטו על מערכת החשמל בביתי וכל בוקר אני מוצא אותן במקום אחר.

כבר אין מזון בחוץ, אבל הן לא עוזבות אותי.

המסתור האחרות, שעוד לא נפרץ - המקרר.

אבל כנראה בקרוב - דגל לבן

:cry: :cry:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מבין שיש פה איזשהי מערכה כוללת...

לפני כחצי שעה נתקלתי באיזה בתיקן בשירותים.

לאחר מרדף של דקה שלמה שבה הוא מנסה להסתתר מאחורי כל דבר שהוא מוצא, הוא עבר לשירותים השניים, שם קיבל "טיפול יסודי" ממגב.

התיקן נאסף כאחר כבוד עם יאה לאסלה שם ניסיתי להטביע אותו עם "כמות מלאה" - ותסלח לי בר רפאלי.

מסתבר שהיצור הקדמוני הזה צף! בשלב זה כבר הוצאתי את מחטא האסלה, ומילאתי אותו בכמות רצינית.

בזמן שהניאגרה התמלאה, הערמתי נייר טואלט מעליו כדי לעזור לו "לזרום".. הפלא ופלא, אדון מקק החל מטפס דרך ערמות הנייר!! הורדה מלאה נוספת ושלום על ישראל...

פורסם

אני חייב לציין שאני מעריץ את תוכונות ההישרדות והעמידות של החרק הקטן הזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

sronis כתב:

ה-K300 נשלף תוך שניות ספורות והג'וקון מקבל שפריץ קצר לפנים ומתחיל להתרוצץ כסומא אנה ואנה. רק שפתאום הוא מתחיל לרוץ לכיווני!

כאן הטעות - יצאת למלחמה מבלי להגות אסטרטגיית הגנה מתאימה. אמנם, תקיפה בנשק כימי מהווה התקפה ראויה, אך

היא חייבת להיות מגובה באסטרטגיית הגנה הולמת - כפכף כבד, למשל, לבלום מתקפות נגד. לצערי, גם אנו נפלנו קרבן

לסיור של הכוחות המוטסים התיקניים, אשר שלחו סייר לביתנו שלשום. לרוע מזלו הוא נתקל באישה, דבר שהוביל (איך לא),

לצרחות, ולטלפון בהול לכוחות המיוחדים - ריסוס...

PUG-306 XSI MK2

פורסם

טלפון ל"דויטש", וחצי שעה אחרי שהתיקנים הארורים נכנסים הביתה (אין אחריות לכניסה) - תמצאו אותם הפוכים וחסרי רוח חיים.

פורסם

הדרך הכי מגניבה להרוג מקק, זה לא אליו בשקט בשקט, ולשפוך עליו אקונומיקה,

או לשפוך עליו אלכוהול \אציטון,

אני זוכר שבבסיס בצבא מצאנו עקרב צהוב, שנכנס למחלקה, פשוט ריססנו אותו באלכוהול 95% והדלקנו,

היו זמנים:-D

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
טלפון ל"דויטש", וחצי שעה אחרי שהתיקנים הארורים נכנסים הביתה (אין אחריות לכניסה) - תמצאו אותם הפוכים וחסרי רוח חיים.

דויטש? :shock:

מה הוא מוכר, ציקלון B?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...