Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות קרב אכזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שתהיה להם בעיה לטפס החוצה מהשואב / לחפור דרך השקית שלו..

הייתי מרגיש נוח לעשות את זה רק בדייסון אולי :p

FrontPageDC07-1.jpg

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אה, זה מין וורסיה מודרנית של עיר הנמלים רק עם ג'וקים! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יאפ, זה השואב שיש אצלי. לפני שבוע בערך נכנסתי הבייתה והיה ג'וק בגודל של נגמ"ש. אחרי שהפסקתי לקפוץ כמו ילדה קטנה וירדתי מהשולחן, הבאתי ת'שואב ושאבתי אותו. קשה לי להאמין שהוא שרד את הסחרור, ואני לא מדבר אפילו על המכות שהוא קיבל בפנים (שמעתי המון פצפוצים כאלה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קשה לי להאמין שהוא שרד את הסחרור

תאמין, תאמין...

פורסם

רק כפכפים. הספריי אולי טוב להוציא את התיקן מריכוז, אבל להרוג באמת - רק הנעלה. לא יעזור.

מה שכן, עכביש גדול מאד נאלצתי פעם להוריד עם גרזן. לא הייתי בטוח שנעל תיקח אותו והצרחות של אשתי כמעט והכניסו את כל בנימינה (שם גרתי בזמנו) למקלטים, עם מסכות אב"כ. הדבר הראשון שהגיע לי ליד היה גרזן (5 דקות לפני זה הורדתי ענפים בכניסה). מה שכן - היה לי חבל על המרצפות ועל כן חציתי את העכביש במכות גרזן עדינות. עד עכשיו זה נראה לי הזוי כשאני נזכר בזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה מזכיר לי איזה ליל שישי שאני והאשה עשינו מרתון שר הטבעות אל תוך הלילה וב 3 לפנות בוקר השכנה הצמודה (דו משפחתי) התחילה לצרוח מינימום כאילו יש אצלה בבית מחבלים.

צרחות מינימום כאילו בזה הרגע שוחטים אותה עם סכין כהה מאוד.

צרחות כאלה מלאות איימה.

סחבק תופס את האקדח, נותן זינוק מעבר לגדר המשותפת נכנס אליה לבית ומגלה אותה מכורבלת בקצה המיטה כשעל המיטה עומד הגמל שלמה הכי גדול שראיתי בחיים שלי, לפחות איזה 15 ס"מ.

הבחורצ'יק הורם בעדינות, שוחרר לדרכו והשקט והשלווה חזרו לישובי קו התפר :lol:

פורסם

שנון!!!

פורסם
הדבר הראשון שהגיע לי ליד היה גרזן (5 דקות לפני זה הורדתי ענפים בכניסה). מה שכן - היה לי חבל על המרצפות ועל כן חציתי את העכביש במכות גרזן עדינות.

http://www.youtube.com/watch?v=fXm1bMLopFc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לא עם הגרזן! :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פי יא :shock:

ואני חשבתי שאני במצב בעייתי עם המקק או 2 שיש לי פעם בכמה זמן בדירה.

יש פה אנשים שצריכים לקבל את עיטור העוז !

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

עדכון הג'וקיה היומי. חזרתי מ-40 שעות בחו"ל וזכיתי למתנת שיבה הביתה - ליד הכסא של המחשב שכב לו בשלווה ג'וק מת וחיכה שאני אאסוף אותו עם השואב (אגב - תודה על ההצעה, רעיון מגניב!).

מעניין מה מוציא אותם למות ככה באמצע החדר. יכול להיות שה-K300 כן הורג אותם, פשוט באיחור של כמה ימים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי הריסוס שעשיתי כשנכנסתי לגור לבד,השארתי את הדירה ללילה סגורה ונעולה.

יום למחרת מצאתי לא פחות מ 27 ג'וקים חומים גדולים ומתים....תענוג.

אח"כ הם המשיכו למות בבודדות,עשיתי חיפוש מקיף ומצאתי חריץ מתחת לכיור המטבח. סתמתי עם גבס ומאז שקט.

פורסם

לפני יומיים בשעות הערב,הילדים כבר ישנים,אשתי לא בבית,אני חותך לי במטבח אבטיח,פתאום שומע איזה בום במנורה מעלי,מסתכל בנחת ורואה צירעה ענקית שטעתה בכניסה והלכה אל מקור האור היחיד שהיה דלוק בבית,מקלל בלב את אמא שלה ודואג רק שלא תחליט להיכנס לחדר של הבנות מצד אחד,ומצד שני שהרסה לי את טקס חלוקת האבטיח לפלחים.

אחרי כמה מכות באויר עם מגבת,הצלחתי לפגוע בה,היא נשכבה המומה על השיש,כיסיתי אותה בכוס חד פעמית,הכנסתי נייר מתחת על מנת להרים אותה,פתחתי את הרשת במטבח ושיחררתי אותה(וכמובן סגרתי במהירות כדי שהבת ז#%ה לא תחליט להיתנקם),בסך הכל למדתי משהו בפורום על אקולוגיה שכנראה יש לה איזה תפקיד אקולוגי בהדברה של משהו.:lol:

פורסם

בראבו!

• תוכן חדש...