Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפלה ההחלטה. בסוף השנה אני מתפטר וטס לתאילנד לתקופה שבין חודש וחצי לחודשיים.

אחרי שהחלטנו עכשיו נשאר לעשות את כל השאר: לקנות כרטיס, לתכנן את הטיול ולתכנן תקציב.

אני רווק בן 27 שטס לבד והולך כדי לנוח ולהתבליין.

קודם כל אני רוצה לטוס בשבוע השני של ינואר (08/01/2012) כשקצת ירגע כל הרעש סביב סיום השנה.

השאלה הראשונה היא מתי לקנות כרטיס ? לקנות אותו כבר עכשיו (באל-על ישירה 1400$ בטיסות של חברות אחרות 950$ עם עצירה במדינה ערבית ואורך כולל של כל טיסה כיממה) או לחכות עוד כמה חודשים ?

במשך חודשיים, כמה כסף אצטרך (בערך) כשאשן במקומות שהם לא מלונות חמישה כוכבים וגם לא חורבות, חדרים שהם בינוניים עם מזגן ומקלחת. זה כל מה שאני צריך.

בנוסף, איך אני לוקח כסף ? פשוט לפרוט את כל הכסף למזומן וללכת איתו עלי ? נשמע קצת מסוכן עבורי....כרטיס אשראי ? נשמע קצת יקר...ויש גם TRAVELERS CHECKS שהבנתי שהם גם קצת בעייתיים. אשמח להמלצות גם בנושא הזה.

אגב, חודש וחצי-חודשיים כדי להתפנן ולנקות את הראש, לטייל, לראות ולחוות מספיק לדעתכם ?

תודה מראש לכל העונים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

דבר ראשון: כנס לשרשור שפתחתי לא מזמן בנושא דומה. תמצא בו יופי של המלצות לתאילנד.

מאז הפעם האחרונה שהגבתי שם, בינתיים כבר התקדמתי בכמה דברים. ראשית, כבר יש לי תאריכים טנטטיביים לטיסה (יוצא בסוף דצמבר לכ-27 ימים). לאור פער המחירים בין אל-על לחברות הזרות (300$ לכרטיס), החלטנו לטוס באוזבקיסטן איירליינס עם עצירה של כשעתיים וקצת בטשקנט.

השלד של הטיול שלנו הוא כחמישה לילות בבנגקוק, לאחר מכן טיסה לצ'יאנג מאי בצפון, טיול ג'יפים במשך שלושה ימים, לאחר לילה נוסף בצ'יאנג מאי לוקחים טיסה לפוקט, שורפים באיים בין שבוע לתשעה ימים ולאחר מכן לוקחים טיסה נוספת בחזרה לבנגקוק ומעבירים בה עוד כיומיים-שלושה עד לחזרה ארצה.

הטיסות הפנימיות עתידות לעלות כ-30$ לאדם. בתי המלון בבנגקוק במחירים יחסית סבירים, בצפון ממש זולים ובדרום יקרים אש.

כאמור, טרם סגרתי סופית על משהו מכל הנ"ל, בינתיים רק ישבתי עם סוכן הנסיעות שלי וכנראה שבקרוב מאוד כבר נתחיל לכרטס לפחות את הטיסות.

נ.ב.: האישה לא מסכימה לטוס ברויאל ג'ורדניאן, וממילא מחיר הטיסה לתקופה האמורה עומד כבר היום על יותר מ-1,000$, כך שבכל מקרה לא משתלם לטוס איתם. האמת? קצת התאכזבתי. הייתי שמח לעצור לפחות ללילה אחד ברבת עמון. בכל אופן, אל תתמהמה עם הזמנת הכרטיס מכיון שכבר עכשיו המחיר עבור טיסה בתקופה הזאת לא ממש זול, והוא עוד עתיד לעלות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האמת היא שעוד לא החלטתי על זה. אני מניח שאעשה את מה שאני עושה בד"כ: אקח איתי דולרים, אבצע המרה לבאט בבנגקוק (מישהו יכול להמליץ על צ'יינג' אמין?), אשים את הכל בכספת במלון ובכל יום אקח איתי סכום מסוים. וכמובן, לגיבוי אני לוקח איתי שני כרטיסי אשראי בינ"ל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אני שבוע הבא טס לתאילנד לחודשיים

לוקח איתי 1500 דולר מזומן והשאר ויזה בינלאומית

העמלה בכרטיס לא גבוהה 1.75 עמלת המרה +3.75 עמלה קבועה

קשה באימונים קל בים

פורסם

אין לי כוח לפרט יותר מידיי.

המלצה חמה מאוד- קופנגן ולא באיזור העמוס שכל הצ'צואים והישראלים נמצאים.

תשכיר לך סמוראי ולך תחרוש את הג'ונגל.

מדהים!!!

165241_501082731736_642066736_5892783_2140332_n.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לגבי עניין הכסף:

לקחנו אוטובוס לילה מהאיים לבנגקוק וגנבו לנו במהלך הנסיעה 1400$. למזלינו זה היה בטרוולרס של אמריקן אקספרס ובאותו היום כשגילינו את זה אז הנפיקו לנו טרוולרס חדשים על סך 1400$.

אבל חובה שתהיה מסודר איתם, תשמור לך עותק של המספרים הסידוריים, ומתי ואיפה פדית כל צ'ק.

חוצמזה היום הייתי מעדיף להסתובב עם כרטיס אשראי בין-לאומי. עם קצת שיחות למוקד שלהם אתה תקבל כרטיס אשראי בלי עמלת המרה / עמלה קבועה.

אצלי זה ככה באמריקן אקספרס ובמאסטרקראד.

לגבי תוכנית לתאילנד עצמה - אין לי המלצות. אנחנו פשוט נחנו שם אחרי חודשיים טיול.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

למה לא לטוס למסיבת השנה החדשה? דווקא ב8.1?

עדיף לך להזמין עכשיו טיסה , חברים שלי הזמינו שבועיים וחצי לפניי וסגרו ב690 דולר כרטיס , אני סגרתי ב790 ,

אלעד , אתה בטוח שאתה עוצר בטשקנט שעתיים? אני עוצר שם לפחות 4-4 וחצי שעות.

מה שכן , את הטיסות הפנימיות להזמין בתוך תאילנד ולא מראש.

את הכסף אני הולך חצי במזומן חצי המחאות נוסעים , כשאת המזומן כשאני לא הולך לים אני אשתדל לשמור עליי עם ירכית שמתלבשת על הרגל ויש שם כיס.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

נ.ב.

קח בחשבון חיסונים , במיוחד אם אתה הולך לצפון

נ.ב. 2

אשמח לנצל שרשור זה לצורך המלצות לשווקים ומקומות בהם ניתן לקנות מזכרות מתנות ובגדים באיכות טובה ומחירים זולים , חוץ מהקוואסן המוכר לכולם.

פורסם
אלעד , אתה בטוח שאתה עוצר בטשקנט שעתיים? אני עוצר שם לפחות 4-4 וחצי שעות.

בטוח בטוח.

בהלוך אני נוחת בטשקנט בשעה 04:55 וממריא ב-08:15, בחזור נחיתה ב-06:05 והמראה ב-08:05.

פורסם

אני עובד עד סוף השנה. אני רוצה לנוח שבוע ואז לטוס.

אין לי אמריקן אקספרס, איך אני קונה טרבלרס צ'קס ?

אה ועוד דבר קטן. יש המלצה על אתר שדרכו לקנות את הכרטיסים ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

במרבית הבנקים ניתן כיום לקבל כרטיס אמריקן אקספרס בהנחה שהחשבון שלך מתנהל בצורה תקינה. אם הבנק אינו עובד עם אמריקן אקספרס, פנה ישירות לישראכרט ובקש לקבל כרטיס אמריקן אקספרס חוץ בנקאי.

שים לב שהרבה מקומות באירופה אינם מכבדים את הכרטיס הזה (זאת היתה הסיבה שבגללה יש לי חוץ ממנו גם כרטיס של ויזה).

פורסם

טרוול צ'קים זה הכי נוח והכי בטוח להסתובב יש להם ביטוח ,

תמיד טוב שתהיה וויזה למקרה חירום בשביל למשוך כסף או לגהץ.

שיחות לארץ הכי זול זה לקנות טלקארד ב 7 eleven זה יוצא בסביבות ה 7 אגורות לדקה לישראל או שפשוט לקנות שם כרטיס סים.

אני הייתי חודש בתאילנד ותיכננתי רק את 3 ימים הראשונים שזה היה לטוס ישר לצ'אנג מאי לטיול ג'יפים (ממש נחמד הטיול)

וגם יותר קל להתרגל לריח בתאילנד בצפון הוא יותר חלש מאשר בבנגקוק

טיסות בתוך תאילנד תמיד עדיף להזמין כמה שיותר רחוק מזמן הטיסה אחרת זה יקר בטירוף,מכוון שאנשים טסים לעבודה בתוך תאילנד

יצא לי לדבר עם מישהו שישב לידי במטוס,הטיסות עצמן לא ממש ארוכות הכי ארוך זה שעתיים מצ'אנג מאי לאיים.

אני הזמנתי מהארץ טיסה לצפון ל2 אנשים ב 500 שקל,והטיסה מהצפון לאיים עלתה לי 1700 שקל בגלל שהזמנתי יום לפני והיה מקום

רק במחלקת עסקים.

בקשר לשאר התיכנונים תקרא קצת באינטרנט ותתכנן פחות או יותר את מה שאתה רוצה לעשות ותבנה לעצמך מסלול.

Vw Polo GTI

פורסם

לא עדיף להכנס לאינטרנט קפה ולדבר בסקייפ? יש שם בכל מקום אינטרנט קפה.

• תוכן חדש...