Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר עברתי תאונה,שלא באשמתי, הרכב הוגדר כטוטאל-לוסט.

שבוע וקצת מאז התאונה, הביורוקרטיה והטפסים המעיקים הגיעו כמעט לסופם.

היום למעשה קיבלתי כבר תשובה מהשמאי לגבי מה שאני אקבל חזרה.

--- (הערה הצידה, המחירון יותר גבוה מערך הרכב שנקנה במבצע של סיאט, כך שיש חצי נחמה ) ---

אז ככה, ברכב שנמצא כרגע במגרש מותקנת עלוקה (שהביטוח עצמו דרש אותה)

שילמתי עלייה בקניית הרכב 660 שקלים, השמאי לא התייחס וגם את הביטוח היא לא כל כך מעניינת....

מבחינתם שאני אפרק אותה ואקח אותה יחד עם ה-30 ליטר דלק שאותם קיבלו במתנה ממני, ככה אני ... בן אדם מפרגן סה"כ.

אותה העלוקה עתידה לעבור לרכב החדש שאותו אזמין בעוד חודש חודשיים,

שאלתי,

1. האם ניתן לתבוע החזר על פירוקה , שכן עליי לבוא עם בעל מקצוע למגרש?

2. (למרות שלא רלוונטי פורם הנ"ל רוצה לחסוך פיצול) האם ההתקנה הנוספת תיהיה תקנית ברכב החדש או שישאלו שאלות ויעשו בעיות בצ'מפיון ?

תודה אנשים,

מוזמנים לבוא לשאוב את הדלק מהרכב .....

לכי תכיני לי את החליפה של האיומים...!

פורסם

יתכן מאוד שבקניית סיאט חדש בהתאם לדגם ידרשו ממך היום איתוראן ולא עלוקה, כך שכדאי לבדוק אם בכלל העלוקה תהיה הכרחית ברכב החדש שתקנה.

בהנחה שהמחיר שהזכרת נכון גם להיום, האם תרצה באמת לפרק רכיב ישן (יחסית) ולהרכיב ברכב חדש, איך תהיה איכות ההרכבה אחרי פירוק/הרכבה ?

אני יכול לספר לך שלפני מספר שנים רב, גם לי היה רכב שהלך טוטל-לוסט. ברכב הייתה מותקנת אזעקת קוברה מצויינת, העדפתי לא לפרק אותה ולהעביר לרכב חדש שנקנה... בגלל חשש מעין הרע (כל אחד והסטיות שלו)

פורסם

הרכב והעלוקה .... הם מפברואר 2011.

אני מניח שגם ברכב החדש ידרשו את אותו הדבר בדיוק כמו שביצעתי לפני 5 חודשים עם הרכב הנוכחי.

כך שכן , זהו שיקול.

נותנים לך מחירון על רכב אבל לא מחשיבים בתוכו מתקן שהם דרשו בשווי 600 ש"ח.

לכי תכיני לי את החליפה של האיומים...!

פורסם

לפי דעתי אין טעם לפרק את המיגון.

רוב הסכום ששילמת הוא על העבודה ולא על המוצר עצמו.

עצם העובדה שתביא איתך בעל מקצוע למגרש שיפרק לך את המיגון ויחבר לך אותו אחרי זה יעלה לפי דעתי יותר מלהתקין מיגון חדש.

לדעתי אם תצליח לחסוך בזה משהו זה יהיה סכום מיזערי שלא שווה את הפרוצדורה. תתקין מיגון חדש וזהו.

בהצלחה עם הרכב החדש :lol:

פורסם

אז ככה, ברכב שנמצא כרגע במגרש מותקנת עלוקה (שהביטוח עצמו דרש אותה)

שילמתי עלייה בקניית הרכב 660 שקלים, השמאי לא התייחס וגם את הביטוח היא לא כל כך מעניינת....

מבחינתם שאני אפרק אותה ואקח אותה יחד עם ה-30 ליטר דלק שאותם קיבלו במתנה ממני, ככה אני ... בן אדם מפרגן סה"כ.

אותה העלוקה עתידה לעבור לרכב החדש שאותו אזמין בעוד חודש חודשיים,

.....

הרכב והעלוקה .... הם מפברואר 2011.

אני מניח שגם ברכב החדש ידרשו את אותו הדבר בדיוק כמו שביצעתי לפני 5 חודשים עם הרכב הנוכחי.

כך שכן , זהו שיקול.

נותנים לך מחירון על רכב אבל לא מחשיבים בתוכו מתקן שהם דרשו בשווי 600 ש"ח.

אמורים לשלם לך גם עבור העלוקה המותקנת ברכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...