Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי נתקלה בבעיה עם חנות מסויימת (שדווקה קיבלה המלצות אוהדות כאן בפורום) שאני נמנע מלציין את שמה בשלב זה של התפתחות הארועים.

הסיפור הוא כזה -

הטלפון נרכש דרך האינטרנט מטעמי נוחות, לפני כ-4 חודשים. המחיר היה נוח, השירות היה טוב והמכשיר הגיע תוך יום (!) עד הבית. הכל היה כשורה: נקנה מגן מסך, וגם כיסוי יפה והחברה הייתה ממש מרוצה.

לאחר שלושה חודשים של שימוש - יום אחד פיתאום הטלפון החליט "להתקע". שום דבר לא עזר להחזירו מעולם שכולו טוב, ורק כשהוציאה את הסוללה לכמה דקות טובות וניסתה להפעילו הופיע על המסך כיתוב - "נא לפנות לקמעונאי".

נסענו עד למרכז למסור את המכשיר באחד הסניפים על מנת לתקנו בלי לדעת מה מצפה לנו.

לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים של דיבור יפה, שיחות חוזרות וגישה חיובית הענינים החליטו לזוז רק אחרי כ-5 שבועות (!!) שהטלפון היה אצלם. אחרי זה הם הצליחו למרוח אותנו עוד כשבועיים ("הטלפון נשלח למעבדה חיצונית", "עוד לא קיבלנו תשובה") וסוף כל סוף היום חזר אלינו "נציג בכיר". בבוקר הודיעו לחברה שהם ישלחו לה טלפון חדש תוך כמה ימים ושכאן האחריות שלה נגמרת. אומנם זה לא אמור להיות ככה, אבל סך הכל היינו מרוצים וחשבנו שהסגה הסתיימה לה.

לאחר כשעה חזרו אליה שוב - ואמרו, בטענה שהנציגה לא הבינה נכון את המנהלים - שהיא לא תקבל את המכשיר החדש ושיחזרו אליה יותר מאוחר.

לפני כשעה היא קבלה טלפון מ"מנהל" כלשהו שאמר לה לבחור טלפון מהאתר שהיא רוצה ושהוא כבר "אנסה להסתדר במחיר".

החברה שלי לא מעוניינת לשלם כסף והיא גם לא רוצה טלפון חדש. היא רוצה את הטלפון שלה עובד ותקין. הבעיה הגדולה והעיקרית - שהיא קנתה אותו ב-4 תשלומים וכל הכסף כבר אצלם ואין עם מי לדבר.

אנחנו כבר למדנו את השיעור ואת המסקנות כבר הסקנו, אבל בכל זאת - האם יש לאן לפנות? מה לעשות במקרה כזה?

אשמח לקבל המלצות בנושא - הטלפון היה יקר מאוד ומדובר בסכום כסף גדול (כחצי מהמשכורת). :roll:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא תרשום את שם החנות בתור התחלה?

יש לכם את כתב השירות והאחריות? שם יהיה רשום כל ההתחייבויות שלהם כלפי הלקוחה, ובאיזה מקרים אחריות לא תמומש.

מה הייתה בדיוק התקלה?

בכל אופן, יש לך את המועצה לצרכנות שיכולה לעזור לך.

מכתב חריף, או אפילו תסביר להם שאם לא יבואו לקראתך אתה תפרסם בכל מקום אפשרי את מעלליהם, אני חושב שאם יירתעו מעט.

אלא אם כן הם צודקים ואז הכל בטל ומבוטל.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הטענה שלהם שבוצע עידכון כלשהו על ידי החברה שלי ש"מחק את כל המוח של המכשיר ולא ניתן לתקן אותו יותר", מילמלו גם משהו על זה שהוזמן חלק מיוחד מחו"ל וגם החלפתו לא עזרה.

אני לא טכנאי ולא מבין גדול בחומרה של סלולרים אבל לי אישית זה נשמע כמו שטות אחת גמורה.

פורסם

אין לי כרגע זמן להתעסק בעניין התביעות (לימודים+עבודה - אני בטוח שחלקכם מכירים את ההרגשה) אולי מכתב חריף מעורך דין יכול לעזור?

כמה כסף עורך דין יכול לקחת על דבר כזה?

מי ששאל - המכשיר הוא נוקיה C7.

פורסם

מכתב מעו"ד אמור לעלות בין 100 ל400 ש"ח תלוי בעו"ד.

אני ממליץ לך להגיש אותו כמה שיותר מהר (בדואר רשום כמובן)

פורסם
חברה שלי נתקלה בבעיה עם חנות מסויימת (שדווקה קיבלה המלצות אוהדות כאן בפורום)

גם לי יש נסיון רע עם שתי חנויות שהומלצו בעבר בפורום, אשמח לדעת באיזו חנות מדובר, גם בפרטי.

אני מתחיל לקבל את הרושם שחנויות סלולר זה כמו מוסכניקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אם עודכנה גרסא זה עדיין לא מסיר אחריות.

מיליוני אייפונים מתעדכנים באופן חודשי ללא שום תקלות.

למכשיר הזה קיימת אחריות יצרן , אתה אמור להזכות אצל המוכר והמוכר מזדכה אצל הסוכן\יצרן.

פורסם

אתה לא יודע כמה אתה צודק.

מרגע שאנשים התחילו להבין שחברות הסלולר עושקות והתחילו לקנות בחוץ, התפתחה תעשיה שלמה של מכשירים מתוקנים/מוחזרים והתחיל ממש קרטל של חנויות ששולחות מכשירים שתוקנו מאחת לשניה וזה מתחיל באמת להיות המוסכים של הסלולארי.

צריך להזהר מהמקומות האלו כמו מאש.

ולפותח השרשור, עדכון תוכנה לא יכול לדפוק את החומרה. וגם אם הותקן עדכון לא תואם שגרם לשיבושים, אפשר למחוק את המכשיר ולהתקין הכל מחדש.

מי שמספר לך על "נמחק המוח" ו"הוזמן חלק מחו"ל" - גם שקרן וגם לא מקצועי בשקר שלו.

פורסם

א) עידכון יכול לדפוק את המכשיר, רק שבמקרה כזה רוב הסיכויים שתמצא את עצמך עם גוש פלסטיק וזכוכית עם מסך שחור או לבן.

ב) מה שכן, לגבי עדכונים - יש לי C7 של אורנג', התקנתי את כל העדכונים האפשריים, והכל תקין.

ג) מה זה "נמחק המוח"?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדכון לא מתאים יכול לכל היותר לדפוק את מערכת ההפעלה ואז פשוט מתקינים ROM חדש עם WIPE.

ו"נמחק המוח" זה מה שקרה כנראה לאותו מוסכניק של סלולארים.

פורסם

בערך כמו רוב החנויות בארץ מכל התחומים. הכל טוב ויפה והיחס מצויין, עד לרגע שבו אתה זקוק למימוש האחריות...

עדין לא חזרו אלינו מאז השיחה האחרונה. היום ננסה ליצור איתם קשר שוב. :roll:

מיותר לציין שהמכשיר לא עבר שום עידכון יזום מצד החברה, היא כל כך לא מבינה בדברים האלה שגם להעביר לה שירים ותמונות מהמחשב לטלפון היא ביקשה ממני.

פורסם

כן, גם אלי לא חזרו. מעניין אם אנחנו מדברים על אותה רשת.

למעלה מ 3 שבועות שכב ב"מעבדת" החברה המכשיר העלוב שלי מדגם נוקיה 1280 שרק לאחר שהטונים עלו ואיימתי בתביעה הם נזכרו להכניס אותו למעבדה והוא יצא באורך פלא מס' שעות אחר כך.

את המכשיר האחרון שלי רכשתי מאופיס-דיפו. לא רוצה יותר לשמוע על יבוא פרללי והעוד-כמה-שקלים שעלה לי מכשיר מייבוא של יורוקום שווה לי שקט נפשי וידיעה שיש גב במקרה של צורך במימוש האחריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סתם ניחוש פרוע, כמו ירייה באפילה.

המכשיר שפותח השרשור קנה מקורו ברשת אירופאית כלשהי (נניח VODAFONE). היבואן בארץ משנה את גרסת התוכנה במכשיר שתתאים לארץ (מבחינת שפה). כשבאים לעשות עדכון (אפשרי גם דרך המכשיר בלי חיבור למחשב גם אם בטעות) בגלל שהשינוי שהיבואן עושה הוא לא מושלם כי אין לו את הכלים לכך אז המכשיר מוריד גרסה מקורית. בדרך קרתה תקלה כלשהי שגרמה לבעייה בעדכון. המכשיר נתקע עם הודעת שגיאה. ליבואן אין דרך לשחזר כי אין גיבוי ואין לו כלים מתאימים ואז נוצר המצב הנ"ל.

נסה לבדוק עם יורוקום אם הם יכולים לעזור.

אסף

• תוכן חדש...