Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, השרשור הזה לא הוגן.

ישנם כאן לא מעט שממליצים ועוזרים ומגיע להם כשירות צרכני לדעת ממי להיזהר.

אני מאוד אודה אם תעדכנו את שמות הרשתות הבעייתיות - למען כולנו.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

C7 אינו מאפשר התקנת רומים על ידי המשתמש הפשוט מכיוון שהוא מבוסס סימביאן.

הטענה של החנות כאילו המשתמש עידכן את המערכת היא מופרכת. העדכון היחידי שהמכשיר יכול לקבל הוא כמו שאמרו למעלה שהמכשיר קיבל עדכון (ידני או אוטומטי) מהמפעילה שלא מתאים לחומרה\firmware שלו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
חברים, השרשור הזה לא הוגן.

ישנם כאן לא מעט שממליצים ועוזרים ומגיע להם כשירות צרכני לדעת ממי להיזהר.

אני מאוד אודה אם תעדכנו את שמות הרשתות הבעייתיות - למען כולנו.

צודק.

אפשר לעשות חיפוש בפורום ולהגיע לשרשור שפתחתי בזמנו על דים-פון באבן גבירול בת"א.

הפלאפון ששכב שלושה שבועות במעבדה נרכש מ e-line.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כן, גם אלי לא חזרו. מעניין אם אנחנו מדברים על אותה רשת.

למעלה מ 3 שבועות שכב ב"מעבדת" החברה המכשיר העלוב שלי מדגם נוקיה 1280 שרק לאחר שהטונים עלו ואיימתי בתביעה הם נזכרו להכניס אותו למעבדה והוא יצא באורך פלא מס' שעות אחר כך.

את המכשיר האחרון שלי רכשתי מאופיס-דיפו. לא רוצה יותר לשמוע על יבוא פרללי והעוד-כמה-שקלים שעלה לי מכשיר מייבוא של יורוקום שווה לי שקט נפשי וידיעה שיש גב במקרה של צורך במימוש האחריות.

איתמר.

סניף?

בת"א היו ממש נחמדים אלי, אבל לא הייתי צריך את האחריות שלהם.

לגבי המשפט האחרון שלך, אני מסכים איתך במאת האחוזים, אבל ההבדל של כמה שקלים בא לידי ביטוי רק בסלולארים הפשוטים.

ההבדל במכשירים סלולארים מתקדמים (לא בהכרח סמארטפונים) הוא הבדל של כמה עשרות אחוזים ( במיוחד יורוקום ).

פורסם

ועוד משהו - למה אתה בטוח שאחריות של יורוקום יותר טובה?

מניסיון - יבואן ראשי לא בהכרח אומר אחריות טובה יותר. ויש אינסוף מקרים כאלו.

פורסם

אני קניתי מELINE בחודש שעבר סמרטפון של נוקיה.

המכשיר היה חדש מיבוא של ירוקום.

זה המכשיר השני שאני קונה דרכם.

המכשיר הראשון עדיין מתפקד יפה (ג"כ של נוקיה).

אני אשמח מאוד אם תעדכן איך נגמר הסיפור. אני לא הזדקקתי לטיפול שלהם בבעיות (טפו טפו טפו) אבל מה שאתה מתאר מאוד לא בסדר.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

שמע זה שקנית מכשיר והוא עובד יופי זה לא אומר כלום.

גם אם קנית והוא עושה בעיות - קורה.

כמו תמיד אני אומר - השאלה איך מטפלים בבעיות האלו.

עוד משהו - מה אני אמור לעשות בזמן שהמכשיר בתיקון? הם לא נותנים מכשיר חליפי הרי...

פורסם

למישהו יש המלצות טובות לשם שינוי? חייבת להיות חנות "צדיקה בסדום".

עצוב שכל חנות פה חושבת לערבב אותך אפילו על עידכון גרסה של אנדרואיד.

פורסם
עוד משהו - מה אני אמור לעשות בזמן שהמכשיר בתיקון? הם לא נותנים מכשיר חליפי הרי...

תסתדר לבד.

בגלל זה חברה שלי כבר חודש וחצי הולכת עם טלפון שמקבל שיחות רק כשמתחשק לו, בזמן שמכשיר החדש שלה שוכב אצלם במגירה.

אכן, אני רואה שלא רק אני נכוותי מהיחס של eline, כנראה שזה בגדר הרגיל אצלם.

sorvall - כמובן שאני אעדכן איך נגמר הסיפור, אני גם מעוניין שזה יגמר כמה שיותר מהר.

פורסם

המלצה חיובית - VMOBILE רח' בן יהודה ת"א (200 מ' צפונה מההצטלבות עם בוגרשוב).

ההתנסות שלי חיובית בהיבטים של מכירה ותמיכה טלפונית.

פורסם
הטענה שלהם שבוצע עידכון כלשהו על ידי החברה שלי ש"מחק את כל המוח של המכשיר

ג) מה זה "נמחק המוח"?

אני מתחיל לחשוב שה"נמחק\הלך המוח" של החנויות הסלולריות זה כמו ה"הלך מנוע" של מוסכניקים חאפרים :lol:

לפותח השרשור - מקווה שכבר שלחת את המכתב מעו"ד.

בהצלחה :)

כשהצטרפתי לסל-כלום ב2007 קניתי אז נוקיה 6280 (שעבר אי-אילו התעללויות ואינספור תיקונים,אבל עדיין עובד מצוין)

אני אישית מבסוט מהמכשיר ואין לי ציפיות בשמיים,לכן מתי שאני צריך לתקן מכשיר אני מעדיף לשים בו את הסים,ולגשת עם המכשיר הנוכחי לתיקון כשצריך :) כי כל המכשירים החליפיים שהוצעו לי עד היום,לא שווים אגורה שחוקה.

בכלל,תמיד טוב להחזיק מכשיר ענתיקה שישכב בבית לתקופות כאלה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי אינספור מכשירים בבית שעונים על ההגדרה "ענתיקה". הבעיה היא שאף מהם לא באמת פועל, כי הרי יש סיבה ללמה הוא הוחלף בזמנו... (ולא, זה לא כי הוא כבר ישן ובא לי פיתאום חדש)

מישהו יכול להמליץ על עורך דין טוב שיוכל לרשום עבורי מכתב חריף? אשמח לקבל המלצות בה"פ. תודה.:arrow:

פורסם

יכול להיות שהכל "משחק מכור", אבל ELINE לא מפסיקים לקבל מחמאות וביקורות מצויינות בזאפ. יש עליהם מעט ביקורות רעות וכשהן נכתבות, הן גם זוכות לתגובה מהחנות. ז"א שהחנות לא מזלזלת בתגובות הגולשים.

המשתמש bar72 הוא עו"ד במקצועו ותפקידו. אתה מוזמן לשלוח לו ה"פ.

• תוכן חדש...