Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, שבוע שעבר ביום ראשון הוחלף לי באוטו הרדיאטור והמיכל עיבוי, לפני יומיים ראיתי שלולית מתחת לאוטו, בדקתי מים במיכל עיבוי ומסתבר שהוא היה ריק. עכשיו השאלה שלי מה קרה? שמו לי רדיאטור חדש ומיכל עיבוי חדש... זתומרת שאני צריך לנסוע למוסך ולבדוק את זה שוב? למרות שזה הוחלף רק לפני שבוע? כנראה עבדו עליי או משהו?

פורסם

אלקס שלום רב המוסך צריך להגיע אליך הביתה אך אין צורך למהר אפשר לחכות לשנה הבאה לעוד שנתים, גם ככה לנסוע עם קורקינט בקיץ, אפשר לקבל מכת שמש ובקורקינט אין משאבת מים ומכך ניתן להבין שהחלפת רדיאטור ומיכל עבוי וכאשר משאבת המים נוזלת זאת אינה ערבות לביטול הנזילה מוסך מקצועי לא משחרר רכב/או קורקינט לי לא ברור מה כי לא ציינת זאת ולכן השרשור ינעל כי הוא לא עומד בכללי הפורום המחייבים ציון סוג הרכב שנת היצור וגודל המנוע וחיוב של פיסוק משפטים, תראה כמה מרגיז ומתסכל לקרוא את התגובה שלי ללא פיסוק זתומרת (זאת אומרת)סימני שאלה במקום פסיק ונקודה זה לא פיסוק(מה קורה לעזאזל עם משרד החינוך, מה הוא ביטל שעורי ניקוד ופיסוק ,בבתי הספר?).

המשך לשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=381616

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המוסך אולי פתר לך את הבעייה ואולי לא.

שורה אחרונה - עדיין קיימת נזילת מיים לאחר החלפת כל האלמנטים שציינת.

וכן - אתה צריך לגשת למוסך שוב !

קח את הרכב עם גרר לאותו מוסך ושיבדוק טוב טוב את כל מערכת הקירור.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...