Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב רנו מגאן קופה, שנת 2000, 1600 אוטואמט.

קניתי את הרכב לפני שנה + הרעש של הסטרטר לא היה רעש יפה כמו שצריך להיות,רעש מוזר מסריח כזה רעש שמשהו לא קשורה.

נסעתי עם רעש הסטרטר הזה שנה, עד שיום אחד הרעש יתחזק והתחיל להישמע הרבה יותר גרוע, הבנתי שהגיע הזמן להחליף סטרטר.

כאשר הוצאתי את הסטרטר הישן על גלגל השניים של הסטרטר נישארה רק שן אחת.

הבאתי מפירוק סטרטר במצב טוב החלפתי, הרעש הישן לא נעלם עדיין יש רעש כמו שהיה, אבל הרעש היותר גרוע נעלם אבל הינה הוא מתחיל לחזור, ואני שם לב שלפעמיים כן יש רעש סביר(נורמאלי) ולפעמיים יש את הרעש הגרוע, אני משאר שהגלגל השיניים לפעמים נוגע ונותן סטרטר בשיניים שעדיין לא גמורות בגלגל תנופה ולפעמים הוא נוגע בשיניים שכבר שחוקות ובגלל זה הרעש הגרוע.

מה אתם אומרים, אני יודע שזה סיפור עכשיו כי צריך לפרק גיר ולבד אני לא יכול לעשות את זה, אין לי את המקום והכלים לפרק גיר.

מקס.

פורסם

כמה זמן עבר מאז החלפת הסטרטר?

האם אתה יכול להוציא את הסטרטר ולהסתכל על גלגל התנופה או שאין אפשרות כזאת?

אם השיניים של הסטרטר שלך כעת נאכלות אז זה סימן שהגלגל תנופה שחוק.

קובי

פורסם

כשהוצאת את הסטרטר הישן היה לו שן אחת, תבדוק את גלגל התנופה ע"י סיבוב מלא של המנוע ולאט לאט אם אתה לא יודע איך לעשות את זה אני יסביר לך, ותבדוק את השיניים של הגלגל תנופה שלא תקוע ביניהם השיניים החסרים של הסטרטר.

בכל מקרה תבדוק גם את השיניים של הגלגל תנופה אם הם באמת שחוקות.

אתה יכול לפרק את הסטרטר ובעזרת פנס להסתכל.

פורסם

מאז שהחלפתי את הסטרטר עבר בערך חודש וקצת, לפני שהרכבתי את הסטרטר בדקתי עם האצבעות מה שיכולתי אם השיניים של הגלגל תקינות וכן הרגשתי שהם בסדר, אמרו לי שבאוטומט איפשר לסובב את המנוע אז לא ניסיתי לבדוק את כל השיניים בגלגל.

גם לקחתי מגנט והוצאתי כמה שיכולתי את הגרדים שנישארו שם...

לפי השמיעה אני מבין שעוד פעם מתחיל להישחק שם משהו, או הגלגל שיניים של הסטרטר או השניים של הגלגל תנופה.

בררתי במוסך בחולון אמרו לי רק עבודה תעלה לי 1200 שקל, עכשיו אני נוסע למסגר לעוד מוסך לראות כמה שם זה יכול לעלות.

אם יש המלצות למקום טוב ואמין באזור המרכז וזול כמובן אני ישמח לשמוע.

יום טוב מקס.

• תוכן חדש...