Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מולטיפלה-אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסית למצוא מולטיפלה עם קילומטראז' שפוי?

אתה מחפש רכב עם 6 מקומות?

אם תמצא אחת עם ממוצע של פחות מ 30 אלף בשנה, במצב שמור ועם תיעוד הטיפולים - תקנה.

רכב חיסכוני, מרווח וזול לקניה.

חבל שיש רק סיכוי תיאורתי תמצוא מלטיפלה דיזל מעל מודל 2004.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין שום אמינות לרכבים שתמצא - רובם המוחלט יהיה מעל 250 אלף ק"מ וכאן זה כבר ממש תלוי במזל שלך ובתחזוקה של הרכב לאורך השנים.

אולי תצליח לנסוע עוד 100 אלף ק"מ בלי תקלות מיוחדות ואולי תתקע כל שני וחמישי. שום דבר כבר לא מובטח בק"מ כזה - לא מדובר במרצדס אלא בפיאט - אני ממש לא בטוח שמהנדסי פיאט תכננו את הרכב שיהיה רכב טחון - אבל לתקנות המיסוי בישראל זה לא ממש מזיז.

תנסה למצוא אחת מ-2006-5, אולי תצליח לאתר אחת שלא נשחטה באופן סופי.

פורסם

שלום, אני נוסע על מולטיפלה 2005 דיזל. לרכב שלי קילומטראז' לא גבוה (120 א') ורכשתי אותו לפני 3 שנים לאחר חיפושים של כחצי שנה...

בסך הכל הרכב אמין מבחינה מכאנית.

לאחרונה הופיעו לי בעיות במערכת המזגן - מאוורר פנימי וכפתור ההפעלה של המזגן וגם בחלון החשמלי הימני.

הבעיה היא שאין להשיג בארץ חלקים מפירוק והמקוריים יקרים מאוד.

חוץ מזה אנחנו מאוד נהנים מהרכב. הוא מרווח, מנוע חזק וחסכוני ואפילו הנאה מנהיגה יש. הרכב רחב, ללא סרחי עודף, יושב טוב על הכביש וההגה מתקשר.

שורה תחתונה, רכב טוב, אבל צריך לקחת בחשבון שאינו נקי מתקלות והתיקונים יקרים.

בהצלחה בחיפושים.

פורסם

לי יש מולטיפלה שנת 2001 שזה עתה עברה את ה300 אלף, תיבת הילוכים הוחלפה עם הקנייה, לפני שנה וחצי בערך ו70 אלף ק"מ, עכשיו התיבה קצת הרוסה שוב, יש צורך להחזיק את ההילוך השני במקום, ואין לנו כוונה להחליף אותה (עלות של 4000 שקל). פרט לזה הכל עובד מצויין אם זה חלונות חשמליים קדמיים, מזגן, מנוע מאוד חסכוני (1\18 בנסיעה בינערונית בלבד). לסיכום זה רכב מאוד מומלץ רק צריך לחפש משהו במצב טוב, וזה לוקח לא מעט זמן, ותשאיר לעצמך כמה אלפים ליישורי קו שבטוח שיהיו.

תטפל בו טוב והוא יחזיר לך אהבה.

פורסם
שלום, אני נוסע על מולטיפלה 2005 דיזל. לרכב שלי קילומטראז' לא גבוה (120 א') ורכשתי אותו לפני 3 שנים לאחר חיפושים של כחצי שנה...

בסך הכל הרכב אמין מבחינה מכאנית.

לאחרונה הופיעו לי בעיות במערכת המזגן - מאוורר פנימי וכפתור ההפעלה של המזגן וגם בחלון החשמלי הימני.

הבעיה היא שאין להשיג בארץ חלקים מפירוק והמקוריים יקרים מאוד.

חוץ מזה אנחנו מאוד נהנים מהרכב. הוא מרווח, מנוע חזק וחסכוני ואפילו הנאה מנהיגה יש. הרכב רחב, ללא סרחי עודף, יושב טוב על הכביש וההגה מתקשר.

שורה תחתונה, רכב טוב, אבל צריך לקחת בחשבון שאינו נקי מתקלות והתיקונים יקרים.

בהצלחה בחיפושים.

מולטיפלה משנת 2005+ אין להשיג כמעט,והמעטים שאני רואה על הכביש לא למכירה,

שורה תחתונה כמה יוצא לך כל הטיפולים בשנה?

לי יש מולטיפלה שנת 2001 שזה עתה עברה את ה300 אלף, תיבת הילוכים הוחלפה עם הקנייה, לפני שנה וחצי בערך ו70 אלף ק"מ, עכשיו התיבה קצת הרוסה שוב, יש צורך להחזיק את ההילוך השני במקום, ואין לנו כוונה להחליף אותה (עלות של 4000 שקל). פרט לזה הכל עובד מצויין אם זה חלונות חשמליים קדמיים, מזגן, מנוע מאוד חסכוני (1\18 בנסיעה בינערונית בלבד). לסיכום זה רכב מאוד מומלץ רק צריך לחפש משהו במצב טוב, וזה לוקח לא מעט זמן, ותשאיר לעצמך כמה אלפים ליישורי קו שבטוח שיהיו.

תטפל בו טוב והוא יחזיר לך אהבה.

נשמע שהדגם הזה לא כ"כ אמין,אם אני ימצא רכב במצב טוב 100K ק"מ +-,עדיין יצטרך יישור קו של כמה אלפי שקלים?

נ.ב

ירדתם איתו לאילת כבר? התחמם או עשה בעיות כלשהם?

פורסם

הרכב נוסע כ-50 אלף ק"מ בשנה, לא נסענו איתו לאילת כי המולטיפלה משמשת אותנו כרכב שני כשהראשון הוא עם דלקן אבל הוא עושה הרבה מאוד נסיעות רצופות וארוכות ללא בעיות מיוחדות פרט לתיבת ההילוכים. מעולם הוא לא התחמם לנו או משהו כזה.

אתה צריך לקחת בחשבון שמדובר ברכב בן 10 עם מעל ל-300 אלף ק"מ אז תוריד קצת את הדרישות של האמינות ותגלה שהרכב מאוד נוח ומאוד חסכוני והטיפולים בו הם יחסית זולים כשאתה מוצא מוסך טוב ואמין.

וכמו שאמרתי, הרכב הוא מומלץ רק תשאיר לעצמך משהו לתיקונים מידיים.

פורסם

אני מטפל במוסך שמשון יהוד. מוסך מורשה מס' 1 של פיאט בארץ ובפרט, מומחה למולטיפלות.

מחירי הטיפולים סבירים יחסית למוסך מורשה. תמיד יקר יותר לטפל ברכב דיזל וכפי שציינתי, החלפים המקוריים לא זולים.

אבל אני כל כך נהנה מהאוטו הזה, שאני מוכן להשקיע קצת יותר באחזקה בשבילו.

אתה פתחת לא מזמן שרשור על ההונדה FRV. מה קרה שירדת ממנה?

דווקא רכב מצויין. כמובן שמדובר ברמות מחירים שונות לגמרי, אבל גם זה רכב עם הסידור מושבים הגאוני של 3+3...

פורסם
אני מטפל במוסך שמשון יהוד. מוסך מורשה מס' 1 של פיאט בארץ ובפרט, מומחה למולטיפלות.

מחירי הטיפולים סבירים יחסית למוסך מורשה. תמיד יקר יותר לטפל ברכב דיזל וכפי שציינתי, החלפים המקוריים לא זולים.

אבל אני כל כך נהנה מהאוטו הזה, שאני מוכן להשקיע קצת יותר באחזקה בשבילו.

אתה פתחת לא מזמן שרשור על ההונדה FRV. מה קרה שירדת ממנה?

דווקא רכב מצויין. כמובן שמדובר ברמות מחירים שונות לגמרי, אבל גם זה רכב עם הסידור מושבים הגאוני של 3+3...

ירדנו כעת מהFRV מפעת בעיית תקציב שעומד על 65 אלף

פורסם

אני לא חושב, שתצליח למצוא מולטיפלה דיזל עם 100 אלף ק"מ מהשנתון שהרכבים האלה נמכרים כיד 2.

מצד שני, אל תקנה רכב עם 300 אלף ק"מ. משהו באמצע כן אפשר לבדוק.

מד אוץ זה לא השיקול היחיד, צריך לבדוק את הרכב מבחינת מצב, במיוחד משאבת סולר, טורבו, קלאצ' ועוד..

התקציב מאפשר לקנות מולטיפלה כזאת, לעשות לה יישור קן ולהשאיר כספים בצד לצורך תיקונים.

בקשר ל FRV, יש הפרש גדול לא רק במחיר קניה, אלא גם בהוצאות דלק בין הונדה אוטמטית לבין מולטיפלה דיזל ידנית.

זה גם שיקול, למי שסופר הוצאות שותפות ומוכן לגיר רגיל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שים לב שביד 2 מפורסמת מולטיפלה בנזין 2005 יד ראשונה עם 56 א' ק"מ. נראה לי ששווה בדיקה. אמנם היא לא חזקה וחסכונית כמו הדיזל מבחינת צריכת דלק, אבל הטיפולים שלה זולים יותר והיא נראית על פניו שמורה. קשה מאוד למצוא דיזלים מהמודלים החדשים. הבנזין אמורה לצרוך 1:10 שזה די סביר.

פורסם
שים לב שביד 2 מפורסמת מולטיפלה בנזין 2005 יד ראשונה עם 56 א' ק"מ. נראה לי ששווה בדיקה. אמנם היא לא חזקה וחסכונית כמו הדיזל מבחינת צריכת דלק, אבל הטיפולים שלה זולים יותר והיא נראית על פניו שמורה. קשה מאוד למצוא דיזלים מהמודלים החדשים. הבנזין אמורה לצרוך 1:10 שזה די סביר.

דיברנו איתו,זה סוחר שמבקש 15 מעלה המחירון,ידוע שבדגמים האלה שכיח לבקש מעל המחירון אבל לא כ"כ הרבה ולא מסוחר

• תוכן חדש...