Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*לצערי עברתי לפני חודש לרכב צרפתי.

אני צריך מוסך שיודע\מוכן להתעסק עם רנו טווינגו באזור חיפה.

המוסך הרגיל שלי לא מוכן לקבל את האוטו כי "הוא קטן מדי ואין מקום לעבוד אז הכל לוקח כפול זמן".

בקיצור, עצלנים!

*אני ממש לא צוחק עם ה"לצערי". האוטו במוסך עם רדיאטור מפוצץ וראש מנוע שהלך, ואני בבית עם כל יד וזרוע ימין עם כוויות מדרגה שניה.

פורסם

אוי לא נעים בכלל חבוב, תרגיש טוב בע"ה השם איתך

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אהלן פרנקוס,

יש מוסך באזור לב המפרץ שטיפל לי 5 שנים בקליו אחרי שכמה מוסכים גם סירבו לטפל ברכב בטענה כי החלל קטן מידיי, בזמנו רפי לין המליץ לי עליו.

למוסך קוראים "אמינות" בהנהלת פיני קריספל. אתה יכול להגיד שקיבלתה עליו המלצה מפורום מכוניות.

http://www.d.co.il/23414690/28275/

אם אתה פונה אליהים תתאם יום להביא את הרכב כי לפעמים הם עמוסים.

החלמה מהירה ותקנה כבר רכב נורמאלי!

פורסם

מוסך עומר חלוצי התעשיה 80 מפרץ חיפה טל. 04-8412405

אמנם הוא לא מפרסם את עצמו כמטפל ברכבי רנו, אך הוא טיפל לבחורה שממנה קניתי את הטווינגו שלי ברכב במשך כמה שנים טובות. בעל המוסך (שגם עובד בעצמו על רכבים) עושה רושם של אדם אמין מאוד, מבין עניין והוא גם משפץ ענתיקות על הדרך, אם אינני טועה הוא חבר מועדון ה-5.

שווה בדיקה

בהצלחה

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...