Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר עונה 17 (יש תאריך!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך להשקיע הרבה יותר אם אתה רוצה להנות מHD באמת.

בכל אופן, יצא גם בגרסאת 720P.

טורנט:

http://flux.armed.us/?hash=AF24215A62DC1BF126122864DF76C789F1B490DA

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואוו, לא שמתי לב בכלל שהתחילה עונה חדשה עד שראיתי את הפוסט הזה.. ראיתי במחשב ומדי פעם בערוץ אגו את כל עונות 8-15 בערך. עונה 16 התחלתי לראות אבל מתישהו השתעממתי והפסקתי. אמרתי שניתן צ'אנס לעונה החדשה כי גם ככה אני בחופש בין הלימודים לצבא כרגע ויש זמן פנוי..

הפרק הראשון היה נחמד, בשני כבר התחלתי לנמנם. אבל מרשימת הרכבים שיהיו בפרקים הבאים נראה לי שאני אמשיך לצפות. חוץ מזה, יהיה את רואן אטקינסון ככוכב אורח, זה חייב להיות מצחיק !

מוזר שהורידו את העונות ל-6 פרקים בלבד בכל עונה, וגם בשתי העונות האחרונות בכלל לא היו מסעות או ספיישלים שהם נוהגים לעשות (כמו המסע בוויאטנם או במזרח התיכון). התכנית הזאת היא ממזמן כבר תכנית בידור מאשר תכנית רכב, וחבל. גם הבדיחות כבר חוזרות על עצמן כי אחרי כמה פרקים אתה מכיר כבר את המנחים.

האמת היא גם שאני לא ממש מקשיב או מאמין לדברי המנחים לגבי ההתרשמות שלהם מרכב כזה או אחר, כי הם לא ממש מרשימים אותי בדיבורים שלהם ובדעות שלהם. חוץ מזה שהרבה מאוד דברים מהתכנית מבויימים אזי..

פורסם
העריכה, המוזיקה והצילום של קטע הלמבורגיני זה יצירת אמנות, צריך ללמד דברים כאלה :shock:

צריך כסף לדברים כאלה, עלות ההפקה של 2-3 ביקורות כאלה שוות ערך לתקציב השנתי של מגזין רכב ישראלי טיפוסי כמו 'אוטו'. :lol:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ראיתי עכשיו את הפרק הרביעי (כן אני יודע שאני באיחור והעונה כבר נגמרה אם אני לא טועה), אבל זה היה פרק מעולה, אם תשאלו אותי זה היה אחד הפרקים הכי טובים שהיו להם בזמן האחרון.

היה פשוט מביך לראות את הביצועים של ה- XKR S מול ה-GTR המדהימה. לא ייאמן שב-70,000 פאונד אפשר לקנות רכב שכזה. לא ייאמן שבפחות מ-400,000 שקל אתה מקבל רכב שיותר מהיר מפרארי אנזו, זונדה F ואפילו בוגאטי ויירון על המסלול של טופ גיר. בישראל מה אתה מקבל תמורת אותו הסכום ? אודי TT שבקושי יש לה 200 כ"ס ?

החלום שלי זה לגור בחו"ל ולקנות את ה-GTR בגרושים (יחסית כן...)

אגב, מה קורה עם הייבוא של ה-GTR לישראל ? היה פעם דיבורים על זה.

רואן אטקינסון פשוט אחד האנשים הכי מצחיקים שיש. כאחד שגדל על התוכנית של מיסטר בין, מתתי מצחוק במשך כל הריאיון שלו רק מלהסתכל על הפרצוף שלו.

הקטע עם הרכבות היה נהדר. גם הרעיון היה מאוד מעניין וגרם לך לחשוב למה אין דבר כזה בהווה, וגם התוצאות היו מצחיקות מאוד.

פורסם

כמה הערות - אתה לא גר בחו"ל. בארץ המיסוי שונה. תפנים.

אם אתה כל כך מזלזל באודי TT זה כנראה מפני שמעולם לא נהגת בה. היא אולי לא GTR אבל הרבה הנאה בנהיגה יש בה.

רואן אטקינסון אמר בעצמו שיום אחד הוא הסתכל על עצמו במראה והבין שהוא יוכל לעשות מהפנים האלה הרבה כסף. אגב, הוא כמעט נהרג השבוע בתאונה. החמור הזה כבר ריסק וירון אחת שלו ועכשיו נתנו לו לנהוג על מסלול וכמעט נהרג. משל האגוזים והשיניים.

פורסם
החמור הזה כבר ריסק וירון אחת שלו ועכשיו נתנו לו לנהוג על מסלול וכמעט נהרג. משל האגוזים והשיניים.

למה חמור? אתה חושב שהוא עשה זאת בכוונה?

הרכב היה שלו,מכספו שלו.

מצידי שייקנה עכשיו זוג ויירון,יעמיד אחת מול השניה,ויעלה עם מכבש על שתיהן.

מה איכפת לך מה הוא עשה או מה נתנו לו לעשות?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

על המסלול של טופ גיר הוא היה הכי מהיר, ככה שבטח הוא לא נהג גרוע. אני עדיין זוכר שג'רמי ריאיין את ג'יי לנו, והאמריקאי סיפר בגאווה על אוסף המכוניות העצום שלו, עם מוסך ענק ובערך כל מכונית על שאפשר לחשוב עלייה, ואז כשהוא עבר להתחרות במסלול לנו סיים במקום ה-30 (מתוך 60). מביך.

מן הסתם כשיש לך מקלראן F1 אתה תרצה קצת להיווכח ביכולות שלה, כנראה שאטקינסון השתעשע איתה יותר מדי, מה גם שזה בטח לא אוטו קל לנהיגה.

דווקא בתוכנית עצמה אטקינסון סיפר על כך שיש לו את ה-F1 כבר עשר שנים והוא עשה איתה לא מעט קילומטרים. חבל שכך נגמר הסיפור שלו איתה. אם יירצה לקנות עוד אחת כזאת עכשיו הוא ייצטרך להיפרד מכמיליון יורו (מחיר של בוגאטי ויירון חדשה).

פורסם

שלום חברים!!!

נהייתי מכור לתוכנית טופ גיר (כמו גם לפורם הנהדר הזה),רציתי לשאול האם נגמרה העונה?אין יותר תוכניות?

מתי תתחיל העונה הבאה?האם הצילומים שנעשו פה בארץ הם לעונה הבאה או שפיספסתי משהו?

תודה למשיבים,נירו:)

פורסם
שלום חברים!!!

נהייתי מכור לתוכנית טופ גיר ברוך הבא למועדון

(כמו גם לפורם הנהדר הזה) תודה, אנחנו ממש משתדלים :wink:

,רציתי לשאול האם נגמרה העונה? כן, ביום ראשון האחרון

אין יותר תוכניות? יהיו בעונות הבאות

מתי תתחיל העונה הבאה? לא ידוע עדיין. סביר להניח שבסביבות דצמבר

האם הצילומים שנעשו פה בארץ הם לעונה הבאה או שפיספסתי משהו? הצילומים בארץ היו בפרק השני של העונה הקודמת (עונה 16)

תודה למשיבים,נירו:) על לא דבר :)

תגובותי באדום

• תוכן חדש...