Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא גאנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר ימים שאני מחפש על זה מידע וכל מה שאני מוצא זה שרשורים מלפני 8 שנים,

קיצור הייתי היום אצל כמה פנצריות וכולם אמרו לי שאין לי סיכוי לקבל אישור משרד התחבורה על גאנטים...כשאני שואל למה, לטענתם זה חוק חדש 2011 דנדש לא מאשרים לאף אחד....הגיוני? הרי ברור שיש להם אינטרס שאני יוותר ויקנה אצלהם זבל.

עוד משהו, אצלי באוטו יש 16 מקורי, מותר 17, השאלה אם אני מביא 18, הרי שחלק מהניירת ששולחים למשרד התחבורה יש גם רשיון רכב...יש לי נסיון רב ביבוא של דברים כאלה לכן הפתיאו אותי שאמרו חוק חדש מה חוק חדש.

לגבי הצעות לקנות בארץ, לא בא בחשבון, בא לי כבר לבכות מהרמה של ה"מומחים/יבואנים/פאנצרמאכרים למיניהם וכבר נסעתי עד תל אביב כדי להבין שאני לא מוכן לפרנס את החבורת אפסים האלו שקוראים לאצמם מומחים וטוענים בטלפון שהם יכולים להשיג כל דבר ובסוף לא יכולים כלום ואני כמו טמבל 100 דלק, יום חופש ועצבים אין סוף.

תודה מראש למי שיביא מידע מועיל

פורסם

אין בעיה לייבא גאנטים אפילו משומשים , יש רק בעיה להכניס לארץ צמיג משומש.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה רבה! האם אתה יכול להגיד את בוודאות? כי כל רעיון השרשור היה שאמרו לי שזה משהו חדש מעכשיו (אחד אמר מלפני חודש, אחדש אמר שכבר חצי שנה לא נותנים אישורים)

בכל מקרה אני צריך שעוד כמה אנשים יגידו שאפשר ואני מוציא את האשראי מהארנק.

תודה

פורסם
אין בעיה לייבא גאנטים אפילו משומשים , יש רק בעיה להכניס לארץ צמיג משומש.

עד כמה שאני יודע זה מאוד בעייתי להכניס חישוקים לארץ.

ולפותח השרשור,

לפני שאתה אץ ורץ להוציא את האשראי מהארנק, עלות חישוקים מחו''ל ממש לא תהיה כדאית מבחינה כלכלית.

יש בארץ מספיק יבואנים שמוכרים חברות איכותיות ומוכרות, הכל עניין של עומק כיס.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא ממש מבין מה זזה בעייתי, בגדול אני אמור לבקש אישור ואז זה או כן או לא, לא יחזירו לי תשובה אולי או תנסה ביום אחר,

ולהביא בארץ לא בא בחשבון, גם כי כבר ביזבזתי מספיק זמן וגם כי אני ממש לא מתכוון לפרנס את העסקים שקוראים לאצמם יבואינים, באמת שאני מעדיף לתרום את הכסף הזה לנזקקים מאשר לעסקים הנ"ל, אני בכוונה לא מציין שמות של יבואנים/סדנאות שביקרתי אצליהם, אני בטוח שיש להם הרבה לקוחות מרוצים אבל אותי הביאו לסף רתיחה. מבחינת עלויות אני בקיא בנושא מחיר גאנט+משלוח+מעמ+מכס+יום חופש+אגרות של ממן ותשלומי חניה הזויים בנתבג וכמובן עצבים:wink:, כבר התנסתי בזה ואני מוכן לזה.

פורסם

אני ממליץ לך להתייעץ בחברי פורום אספנות הם מבינים בתחום יותר מכולם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לפני שאתה נכנס לוויכוח אם אפשר או לא אפשר אתה יכול לתת לדוגמה שם של חברת גאנטים שהיית מעוניין לרכוש. מניסיון הם לא תמיד ממש זולים שם לאחר שעושים חישוב של עלות פלוס משלוח פלוס מכס פלוס שאר מיני ירקות. זרוק פירמה וננסה לחשב אם שווה בכלל להתאמץ מבחינת המחיר. אל תשכח שמדובר בחתיכת משקל ל 5 גאנטים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מדובר על גאנטים מקוריים 3 אופציות

audi a8 flat five's

mercedes alphard's

porsche twist's

השניים הראשונים באים רק במידה 18 לכן אני זולג לכיוון הפורש. שהם גם הכי זולים בהפרש ענק

רפליקות לא בא בחשבון

• תוכן חדש...