Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלדת מרכב ניסן טידה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט בין 2 רכבים

מצ"ב טופס בדיקה

שאלתי היא לגבי שלדת המרכב

האם יש סיבה לחשש עקב תאונה

מה חומרת המשמעות השולית

והאם אחד משני הרכבים בכלל סביר או להתרחק

תודה

[Untitled].pdf

scan0037.jpg

פורסם

זאת בדיקה של אחת מחברות הליסינג (אלדן?) ולכן בכל מקרה כדאי שתעשה בדיקה משלך לרכב.

בכל מקרה, ההערות האלו לא משמעותיות במיוחד. מצד שני, יש מספיק טידות בשוק שלא עברו גם תאונה כזאת, אז למה להתפשר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבדיקה הוזמנה ע"י אויס, זה כתוב למטה.

לא נשמע שהייתה תאונה משמעותית אלא רק החלפה של חלקי פח. הבדיקה הזאת כמובן לא מעידה על כלום כי היא הוזמנה בידי חברת הליסינג.

יש מספיק טידות בכל חברות הליסינג, נסה למצוא אחת שמורה יותר.

בהצלחה.

פורסם

היי,

עברתי על שתי הבדיקות. ממה שאני מבין, לא מדובר על נזק לשלדה אלא על פגיעות שטחיות (פגעי חניה, שריטות וכו'). שמשה קדמית מוחלפת בגין מגוון סיבות, החל מפריצה לרכב, דרך התנפצות לאור אבן שהותזה על הרכב במהלך נסיעה וכו'. בד"כ נזק לשמשה בגין תאונה מלווה בנזק לחלקי פח סמוכים, כך שזה כנראה לא המקרה.

חוות דעתי, ובהמשך להערות של הגולשים בשרשור הזה, היא אחת וחזרתי עליה פעמים רבות כאן בפורום - קח את הרכב לבדיקה עצמאית.

אמנם אנחנו נחשבים לחברה אמינה, אנו מעניקים את פירוט ההסטוריה של הרכב כך שתוכל להתרשם בעצמך ממה שהרכב עבר, אבל מי שמשלם עשרות אלפי שקלים זה אתה. גם אם אתה קונה רכב מהחבר הכי טוב שלך או מקרוב משפחה - אל תתקדם בלי בדיקה עצמאית שלך במכון בדיקה המקובל עליך. בדיקה כזו תסיר כל ספק מליבך ותרגיע אותך (או, לחילופין, תאותת לך לחפש רכב אחר). מניסיון העבר - 99% מתוצאות הבדיקות שאנחנו עורכים זהות לתוצאות הבדיקות העצמאיות שהלקוחות מבצעים (זהות בכל הנוגע לממצאים המרכזיים והחשובים - שלדה, מנוע וכו' ; תמיד יש סטיות קלות בין בדיקות, בדיוק כמו ששני רופאים הבודקים אותו חולה ימצאו דברים קלים שונים זה מזה).

במידה ותוצאות הבדיקה העצמאית שלך יהיו שונות מהותית מהבדיקה של אוויס - אוויס תקבל את הבדיקה שלך ותפעל על פיה.

אם אתה זקוק לסיוע שלי ספציפית - כתוב לי בפרטי ובשמחה.

פורסם

ברכב הראשון הוחלפה שמשה דבר (שאולי) יכול להעיד על העובדה שיתכן שכריות האוויר נפתחו וכתוצאה מזה רוסקה השמשה הקדמית והוחלפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

להחלפת שמשה יכולות להיות הרבה סיבות כפי שציון.

אם זה אבן קטנה שמצריכה החלפה של כל השמשה, ציפורים שמתרסקות (גם זה קורה), נפילה של חפצים מגובה וכמובן פריצה.

מניסיון של אחריות על צי של ניידות שירות, החלפת שמשות היא לא הליך מסובך או חריג ויצא לי ממש בתקופה האחרונה לטפל בהחלפה של 4 שמשות עקב פגישות עם אבנים. זה החלק שהכי פחות הייתי דואג ממנו בבדיקה.

• תוכן חדש...