Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום :).

ברשותי הונדה סיוויק שנת 2000 1.6SR אוטומטית,שנסעה עד כה 130000 ק''מ(יד שניה מבנאדם מבוגר,האוטו שמור)

לפני כחודשיים,כשקניתי את הרכב,לא כ''כ התעניינתי בצריכת דלק,אך לאחרונה הנושא הפך למטריד יותר ועשיתי בדיקה על מנת לדעת כמה דלק צורך האוטו לק"מ.

אחרי שמלאתי טנק מלא,נסעתי כ200 ק"מ חזרתי לאותה תחנה,תדלקתי פול טנק וחילקתי ק"מ לליטר ויצא לי שהרכב "אוכל" ליטר על כל 7-9 ק''מ(חזרתי על הניסוי מספר פעמים).

בדקתי גם בפורום פה וגם בפורומים בחו''ל והבנתי שזו צריכה לא הגיונית לרכב שנחשב לחסכוני יחסית,שנוסע בלי מזגן ולא עובר התעללות קשה.

נבדק המכסה מילוי דלק,ונמצא תקין...נבדקו הפילטר אוויר והפילטר דלק ונמצאו תקינים,הפלאגים חדשים...אין ריח מהמשאבת דלק שנמצאת מתחת למושב האחורי וגם אין נזילה או ריח מהגלגל האחורי השמאלי.

ועכשיו לשאלה...מה יכולה להיות הבעיה(ואני מודע שככה או ככה אני צריך לנסוע למוסך...אני לא מטומטם),אבל לפני שאני נוסע ומקבל תשובה בסגנון"נראה לנו זה ככה וככה...1000 שקל ונפתור לך את הבעייה" רציתי לשאול אותכם ואת בעלי ההונדה מהדגמים האלה(99-00).

אשמח לכל עזרה אפשרית ולתשובות רציניות. תודה,ולדי.

• ספונסר פורום
פורסם

1:9 זאת לא צריכה נוראית כל כך לרכב 1600 אוטומט שנוסע בפקקים בתוך העיר.

בכל מקרה, יש עוד מכלולים שיכולים לגרום לצריכת דלק גבוהה מלבד אלו שבדקת - חיישן חמצן, ממיר קטליטי ואפילו ברקסים תפוסים. באמת כדאי שתיגש למוסך מקצועי שיבצע דיאגנוסטיקה לרכב ויאבחן את מקור הבעיה. מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אני מאזור המרכז(חולון)...האם יש לך המלצות למוסך בו אני יכול לחבר את האוטו למחשב או לעשות לו בדיקת 4 גזים על מנת לבדוק את התערובת של הדלק?

אני מצרף אתר(kml.co.il)שמראה כי הצריכה של האוטו היא כ-13 ק"מ לליטר,מה שעוד גבוהה יותר מנתוני היצרן.

לשם השוואה: אני עושה 200 ק"מ על 27-25 ליטר...ועל פי האתר מספיקים לי כ 15 ליטר).

חשוב לציין שהרכב לא עובר התעללות ולא משתתף ברייסים או לחיצות.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש הונדה סיויק 2000 והייתה לי בעיה ברכב

המנורת ניהול מנוע הייתה נדלקת אם הייתי לוחץ קיקדאון או משהה את ההתנעה יותר משלוש שניות..מוזר..

בכל אופן עשיתי בדיקת מחשב והחיישן למדה (חמצן ) לא היה תקין, הוא הוחלף ומשום מה הסתדר העניין עם המנורה

אך הרכב פתאום התחיל לשתות דלק.. משהו כמו 1:8 כשלפני החלפת החיישן עשה 1:10 נשמע מוזר ולא סביר אבל זו המציאות

• תוכן חדש...