Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב עד 90 אלף מחפש אמינות,אחזקה זולה כמה שאפשר[אחרי שאני יציין פחות או יותר איזה רכב תבינו למה רשמתי כמה שאפשר]

מחפש רכב קופה גם 4 דלתות שיהיה עם פוזה לא אכפת לי ביצועים לא מהירות שיהיה אמין אחזקה זולה ויפה כמו יונדאי קופה,מאזדה mx 5,סיאט לאון וכו'..

מחפש אך ורק ידני,מבולבל מכל האפשרויות שיש שמישהו אחת ולתמיד יראה לי את הכיוון לרכב יפה אמין שלא כל שבוע במוסך +אחזקה זולה !

העדפה לקופה אם לא קופה וזה ברמה של סיאט לאון 4 דלתות מתקבל בברכה!

נ.ב משנת 2004 עדיפות לשנים יותר גבוהות[בגלל קילומטרז]

תודה לעוזרים!!!

פורסם

ומה בדבר סיאט איביזה חדשה מהניילונים? גרסת שלוש הדלתות נמכרת כרגע במחיר מבצע באיזור התקציב שלך, מגיעה מאובזרת מאוד, תהיה די זולה לאחזקה כיוון שהיא חדשה ובאחריות ובנוסף מונעת בעזרת מנוע ה1.4 הוותיק, האמין והמוכח של הקונצרן הגרמני.

זאת האפשרות הטובה ביותר מבחינתך לעניות דעתי, ממליץ לך לבדוק אותה.

פורסם

תשמע "אחי",יודנאי קופה תתן לך את מה מחפש בגירסאת ה2.0 ידנית ועוד ישאר לך עודף.

עיצוב קרבי,ישיבה נמוכה,זולה לאחזקה,זולה לביטוח ואמינה.

לדעתי אחת שמורה מהשנים 2004-2005 תעלה באיזור ה70-75K.

Porsche 944 turbo

פורסם

הלאון תהיה זריזה יותר ובעלת תא נוסעים איכותי יותר,כמובן שהיא תהיה יותר פרקטית,

הקופה לעומת זאת,תהיה זולה יותר לאחזקה,הרבה יותר אטרקטיבית במראה וגם הרבה פחות מצויה בכביש.

Porsche 944 turbo

פורסם

דור, קודם תחליט מה אתה מעדיף: רכב שטח או ספורטיבי. אפשרות אחת סותרת את השניה.

לאון עדיף, יש לו יותר אפשרויות לשיפור - מנוע טורבו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...