Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו בקרוב מאד רוצים לסגור על רכב באוויס, שמרנו אצלהם הונדה סיוויק 2007 LS

4 דל'

54,000 קילומטר

ב- 79,000 ש"ח.

אבל פתאום אנחנו מתלבטים כי נאמר לנו שבקרוב בטח יצא דגם חדש והערך של הרכב יצנח.

והמליצו לנו להוסיף עוד 15,000-20,000 ולקנות מאזדה 3 החדשה 2009-2010.

מה דעתכם?

פורסם

ההונדה היא בעלת נתונים טובים, אני הייתי הולך על הונדה , על המאזדה אתה תפסיד לא פחות כסף על ירידת ערך כי זה רכב חדש יותר. אני חושב שמנסים בחברה לשכנע אותך ללכת על המאזדה מאינטרסים שלהם . ההונדה כבר הורידה מספיק ערך לארבע שנים וכעת המחירון צפוי להתאזן. ההונדה הוא רכב טוב יותר ממאזדה

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

תודה משה, יש לציין שמבחינת אוויס זה היינו הך מה נקנה. מישהו אחר הציע לי לקנות את המאזדה במקום ההונדה, לדעתו זו קנייה חכמה יותר, כי הפחת המשמעותי, לפי דעתו, זה כשיוצא דגם חדש. ואם נקנה מאזדה שיצאה לשוק רק באמצע 2009 נוכל למכור אותה עוד 3 שנים עוד לפני שיצא הדגם החדש. וההונדה שהיא כבר למעלה מ4 שנים, צפוי לצאת לה דגם חדש בקרוב והיא ישר תחשב הדגם הישן והפחות אטרקטיבי.

אגב, 79,000 על ההונדה נשמע מחיר סביר?

פורסם

מכל בחינה שהיא אני לא חושב שיש מישהו אחד בעולם שיכול להשוות מאזדה 1.6 להונדה סיויק המדוברת... איכותית בכל פרמטר ובימנו אחד הפרמטרים החשובים יותר הוא צריכת דלק, ההונדה חסכונית בדי הרבה הבדל מהמאזדה, וזה לא שאני משוחד כי יש לי הונדה, אלה כי זה פשוט הנתונים האמיתים בשטח.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יש לי סיוויק LS יד ראשונה מהחנות.

ואני זוכר שהתלבטתי בין מזדה חדשה לבין הסיוויק.

לא היה ספק שסיוויק.

סלון מרווח מאוד. חסכונית יותר. אתה מקבל מנוע 1.8 ולא 1.6.

כשעשיתי נסיעות מבחן הרגשתי איך המנוע 1.6 בקושי סוחב את הגופה לעומת זאת 1.8 סוחב הרבה יותר טוב.

אני ככה חובב ידני אז יש לי LS 6 הילוכים פשוט תענוג.

מין הסתם ב2012 גם המזדה תרד בערכה מכיוון שהשנתון ניהיה יותר ישן.

והדגם החדש בסיוויק יצא רק בסוף 2012, אני בונה עליו D: ככה גם אמרו לי ב3 סוכנויות הונדה.(הדגם האמריקאי כבר הושק והאירופאי מה שאמור להגיד לארץ עדיין בסימן ?)

זאת הצורה החדשה האמריקאית (לא מה שיגיע לארץ שוב אני אומר הצורה האירופאית תושק רק באמצע 2012 אם לא יותר מאוחר):

2012-honda-civic-si-2_1035.jpg

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בוקר טוב,

אני חושבת שהחשש שלכם מירידת ערך גבוהה של ההונדה קצת מוגזם. להונדה סיוויק יש שוק די טוב, למרות מחירה הגבוה יחסית. בנוסף, עיקר ירידת הערך במעבר בין דגמים מורגש בשנת התפר שבין הדגם הישן לחדש ובדרך כלל פחות במודלים הישנים יותר.

אם אין לכם בעיה עם זה שאתם רוכשים משפחתיות מודל 2007 במחיר של משפחתית מודל 2009, לכו על הסיוויק ללא חשש.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
אליעל, אני חושב שמגיע להונדה סיויק מועדון משלה, מה אתה אומר :roll:?

8thcivic.com

חחח

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני חושב שההפסד בירידת ערך על מזדה 2009 מאוויס יהיה יותר גדול.

כדי למכור מזדה 3 יד שניה אחרי ליסינג\השכרה צריך לרדת במחיר ובגדול.

לכן אני לא רואה סיבה להוסיף 15-20 אלף ש"ח כבר עכשיו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...