Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי לפני כחודש שברולט ספארק 2011 ואני אמור לקבל אותה בחודש הבא.

היום יצא לי להיות בסוכנות של סיאט לאור המבצע של איביזה קופה 1.4 2011 ותוך כדי שיחה עם מנהלת הסניף, סיפרתי לה שכרגע הזמנתי ספארק ואני מתלבט.

היא אמרה שאם עיקר הנסיעות שלי הן באזור תל אביב, אז בשיא הכנות היא לא חושבת שאני אוכל להנות מהיתרונות של האיביזה ואולי היא לא מתאימה לי ביחס לספארק.

כשאמרתי לה שעיקר הנסיעות יהיו רחובות - תל אביב (כל יום, כ - 25 ק"מ לכל כיוון בכבישים ביו עירוניים), היא הרימה גבה בפליאה על הבחירה והציעה לי ללכת ולבדוק מבחני דרכים של הרכב בטענה שהבלאי אחרי שנה עם הספארק יהיה גדול מדי ויעמיד את ההשקעה על הרכב בפן לא כלכלי.

אשמח לדעתכם.

האם הבחירה בספארק לנסיעות רחובות תל אביב על בסיס יומי, ועוד מעט נסיעות במרכז היא בחירה שגויה?

האם לאופי נהיגה כזה מומלץ ללכת על רכב בסגנון האיביזה?

רק לצורך הבהרה, הבנתי מפוסט אחר שאין להשוות בין השניים לכן עיקר השאלה היא האם הספארק מתאימה לצרכים שלי או שעלי להסתכל על דגמים אחרים?

תודה מראש,

פורסם

אני הייתי הולך על האיביזה מכיוון שמדובר על נסיעות בין עירוניות וכ50 ק"מ ליום, לטובת האיביזה : נפח המנוע יותר חזק, הפח יותר חזק/ רכב בטיחותי, רכב יותר מפנק, תצרוכת דלק סבירה, עיצוב, ויש עוד המון לטובת האיביזה.

המינוס רק שזה רכב 3 דלתות ושסיאט יוצאים במבצעים כל שני וחמישי, קנה בזול ותמכור בזול. אם בא לך על האיביזה אני אומר לך על זה, אין מה להשוות אותה לספארק. הרכב הוא כיפי והאחיזה שלו טובה על הכביש.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

את השיקולים למה לקנות איביזה אני מכיר (ומסכים עם רובם :))

החסרון הוא לא ה - 2 דלתות אלא ה - 20000 ש"ח שמפרידים בין השניים.

השאלה היא האם הספארק תתאים לאופי הנהיגה שציינתי?

האם הבלאי באמת יהיה גדול כעבור שנה או שזה שטויות?

אני לא רוצה לרכוש רכב חדש ולגלות כעבור זמן קצר שהרכב לא מתאים לנסיעות הללו.

פורסם

מבחינת בלאי, סיריונים עם מנוע 1L נסעו גם בבין עירוני וגם עם אוטומט. לא מאטים מהם שרדו עד היום. ללא ספק שלרכב בעל נפח מנוע צנוע בבין עירוני יהיה קשה יותר והנסיעה תיהיה פחות נעימה. אבל מבחינת בלאי, אני לא חושב שזה משמעותי לטווח של כמה שנים הקרובות, אלא אם כן אתה מתכוון לטוס על 140.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה שטויות, אפשר לחשוב שלא נסענו עם פורד 1100 לפני 30 שנה עד שארם.

היא פשוט רוצה למכור לך איבזיה ומצאה על מה לפרוט לך.

לא שאני חושב שלא עדיף מבחינת נוחות רכב גדול יותר אבל אני מאמין שכל רכב כיום ניתן לשימוש גם מחוץ לעיר עם מצב הפקקים שיש היום.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ברשותי ספארק כבר חודשיים ואני נוסע נסיעות ארוכות מדיי יום (100 ק"מ) ובמהירות 100-110 קמ"ש

הנסיעה שלה בכביש בינעירוני מצויינת ואני לא מרגיש נחיתות כלשהי שאני על כביש בינעירוני

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• תוכן חדש...