Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי מסך lcd 32 של sansui וחיברתי אליו את הכבל (כבל אנטנה רגיל) שכיום מחובר לטלויזיה רגילה ומשדר שידורים אנלוגיים ללא ממיר של הוט,בטלויזיה הרגילה רואים חלק את כל הערוצים אך במסך ה lcd השידור באיכות ירודה מאד,התמונה מוצגת כאילו הקליטה לא טובה והתמונה לא חלקה.

יכול להיות שיש בעייה בחיבור שכזה ללא ממיר למסך lcd ?

תודה לעוזרים.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מסך LCD לא מיועד לשידורים רגילים על גבי כבל RF. נכון, הוא יכול להראות אותם, אבל יראו גרוע.

לא צריכות להיות הפרעות בקליטה (הפסקות שידור, ריצודים וכו...) אבל האיכות בפירוש תהיה גרועה.

אני מניח שיש לך אופציה לסריקת תחנות אוטומטית גם ב LCD, תשתמש בה.

דבר אחרון, אני לא יודע עם בטלוויזיות האלה קיים היפרבאנד, אבל כדי לקלוט את כל התחנות מ"הקיר" אתה צריך מכשיר עם היפרבאנד (הזכור לטובה מימי הווידאו - שכולם היו מחברים את הטלוויזיה דרך הוידאו כדי לקלוט את כל הערוצים).

בקיצור, שורה תחתונה:

חבר את הטלוויזה למקור וידאו נורמלי (מחשב, BLUE RAY ,DVD ,STREAMER, ממיר דיגיטאלי, צלחת לווין, DVB) ותתחדש.

*גם בממיר של HOT\YES על תצפה לאיכות מרהיבה בשידורי SD. טלוויזיות שטוחות נועדו לשידורי HD.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הי אלון,

תודה על התשובה.

בחיבור למקור אחר (מחשב) האיכות מצויינת.

השתמשתי בסריקה האוט' והוא אכן מצא ושמר את כל ה 30 ומשהו תחנות שיש ,רק כמו שאמרת הקליטה גרועה.

השאלה היא האם יש דרך לשפר את הקליטה,מגבר ל rf אולי ? כי אין לי דרך לחבר אותו לממיר (פשוט אין לי כזה).

תודה.

פורסם

אם המסך שלך הוא עם תקע חשמל דו-פיני (כלומר בלי הארקה) אז נסה להפוך אותו.

בנוסף, לצורך בדיקה, נתק מהטלויזיה את כל החוטים הנוספים ונתק משקעי הכבלים את כל הציוד הנוסף (ממירים, מודם אינטרנט, מודם טלפון. נתק אותם מהשקע של הכבלים, לא של החשמל.)

החשד הוא לבעיית הארקות.

אם משהו מהנ"ל עוזר אז ייתכן שיש צורך ב-DC BLOCK (מתאם קטנצ'יק) בחיבור לטלויזיה. לטכנאי הכבלים יש כאלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא נראה לי שמדובר באות חלש .המכשירים מהדור החדש רגישים יותר ויתכן שיש צורך במנחת (להורדת עוצמת האות). אם קיימת הפרעה ,המגבר מגביר אותה .אם ישנה פונקציית הורדת רעשים בתמונה ,הפעל אותה ,וכמו כן הורד מהחדות (לא התבלבלתי - הורדת חדות).כמו כן רצוי להשתמש בכבל אנטנה עם סיכוך גבוה (RG-59) שמשתמשים בכבלים.

בברכה

מוטי

פורסם

מנחת יכול לעזור, אצלנו היתה בעיה של קווים אופקיים שחוזרים ועולים מהחלק התחתון של המסך לחלק העליון.

זה לא היה גס, אבל זה היה מעצבן מאוד את מי ששם לב לזה.

טכנאי אמר שהבעיה אכן באות גבוה מדי לטלוויזיה והתקנת מנחת פתרה את הבעיה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כבל החשמל הוא בעל 3 פינים כך שלא אמורה להיות בעיית הארקה.

נרכש מגבר rf ונראה שזה שיפר משמעותית את הקליטה אבל זה עדיין לא 100%,ננסה להמשיך ולשחק עם זה.

בנוגע למנחת,אם בשאר הטלויזיות אין בעיית קליטה כלל,יש טעם לבדוק את הכיוון הזה ? יכול להיות שרק ב lcd הבעייה הזו משפיעה ?

עוד עצות יתקבלו בברכה.

יוסי

• תוכן חדש...