Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הגולף שלי יש ג'אנטים 15" שעליהם אמורות לשבת קאפות עם סמל VW (תמונה ראשונה).

לפני כמה חודשים, נפלו לי 2 קאפות (הפינים כנראה נשברו מהחום) והחלטתי להחליף את כל ה-4.

פתחתי ebay, מצאתי דגם שנראה דומה לפי תמונה, הזמנתי רבעייה וחיכיתי. כשהגיע המשלוח התברר שזה בכלל לא הדגם המתאים.

החלטתי לבדוק יותר לעומק ולחפש לפי מק"ט מדוייק כדי לא לטעות שוב. הסתבר לי שלמרות שהג'אנט נקנה מצ'מפיון, הוא אינו מקורי VW ובכלל אין מק"ט. כנראה סתם חיקוי סיני.

חיפשתי עוד פעם לפי תמונה והזמנתי. הפעם נראה כמעט מה שאני צריך אבל הקוטר טיפה גדול יותר (תמונה שנייה).

ביררתי בסוכנות ממנה נקנו הג'אנטים והם כבר לא משווקים ג'אנטים בכלל. הם גם לא ידעו להפנות אותי ליבואן.

ניסיתי בכמה מקומות שמוכרים סתם ג'אנטים ולא היה להם מושג.

כבר יצא לי לראות מספר רב של גולפים (דור 5) וסקודות עם ג'אנט כמו שלי ועליהם קאפות תואמות.

לצערי אלו היו סתם רכבים שלא ידעתי מי הבעלים ולכן לא יכלתי לברר מאיכן הם נקנו.

בקיצור, אני צריך את עזרתכם.

האם למישהו יש ג'אנטים דומיים או יודע איכן ניתן להשיג "חלקי חילוף" לג'אנט הזה?

תודה לעוזרים :lol:

alloy1.jpg

alloy2.jpg

פורסם

יש לי 2 אתרים אולי הם יכולים לעזור לך לברר מספר סידורי או כל דבר אחר:

http://www.hubcapandwheelofcc.com/content-categories/cat-232_350/center_cap.html

http://www.finishlinewheels.com/VOLKSWAGEN/GOLF/1999/

הנחתי שהדגם שלך הוא 99 אבל יש לך בצד לבחור שנה, וזה מראה לך איזה גאנטים שווקו עם הדגם.

• תוכן חדש...