Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול מוטורי לגרמניה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ביולי אני מתכנן נסיעה מוטרית לגרמניה ומשם לאיטליה.

באיטליה אני יודע מה יש לעשות(הייתי שם :-D), ולגבי גרמניה אין לי מושג.

בתכנון יש את המפעל של:

VW

פורשה

מרצדס

אודי

BMW

ואם פיספסתי חברה תרגישו חופשיים להזכיר לי :wink:.

אני רוצה גם לבקר בבוגאטי בצרפת מישהו יודע אם יתנו להיכנס לאולם תצוגה(אני אפילו לא מצפה להכינס למפעל)?

אני רוצה גם לנסוע לנירנברג למישהו יש טיפים\רעיונות\הצעות?

למישהו יש עוד הצעות\רעיונות\טיפים מה לעשות\לראות בגרמניה?

(עשיתי חיפוש לא בדיוק מצאתי מה שחיפשתי)

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אני ביקרתי בברלין, ומהחוויה שלי שם אספר לך:

בברלין אין מפעל של ב.מ.וו, רק מפעל של אופנועים, וגם זה לא של האופנועים עצמם אלא של המנועים שלהם.

אשמח להמליץ על מין מוזיאון\מוסך, שהומלץ לי לפני הנסיעה ללכת אליו, http://www.meilenwerk.de/

כנס להתרשם.

המקום גדוש במכוניות, החל מעתיקות ונדירות, עד חדשות ונדירות, בין היתר שלל פארארי בוגאטי, גירסאות מירוצים של פורשה וכדומה, במקום גם יש מוסך שבו מול העיינים אתה רואה איך מתקנים פורשה או פרארי על ליפט, אתה עד לשיפוץ של קלאסיקות, מקום יחסית גדול, אם חנות מזכרות מהממת, דגמי מכוניות מוקטנים, חליפות של פורמולה, וכל מיני דברים מגניבים שאין בארץ.

הגעתי לשם בעזרת המלצה של חבר פורום וממש נהנתי.

פורסם

פורשה ומרצדס - בשטוטגרט, והיא עיר די משעממת, אלא אם אתה יוצא ל"יער השחור", ושם לא חסרים נופים וכבישים מדהימים לנהיגה :-)

חובה לבקר במוזיאונים - יש מה לראות.

אודי - המפעל הראשי נמצא באינגולשטד. לא רחוק ממינכן.

מפעל אודי קוואטרו (המייצר את גרסאות ה-S, ה-RS, וכמובן ה-R) נמצא בפאתי שטוטגרט.

ב.מ.ו - מינכן. המוזיאון בהחלט שווה הצצה.

דחה את הטיול לספטמבר - ותיתן גם גיחה לתערוכת פרנקפורט, וגם לרינג (אם זה מעניין אותך).

וברמת העיקרון, יש לא מעט מה לראות בגרמניה, מכל בחינה - לאו דווקא מוטורית...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לשניכם.

RS יש כתובת או אתר של המפעל?

ומה לגבי בוגאטי?

וכמובן שאני אסעה לרינג(לא מתכוון לעלות על המסלול בגלל בעיית גיל(18)) יש לך טיפים הוא המלצות?

ולצערי אין לי אפשרות לדחות את הטיול.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

על המתחם של ב.מ.וו בפאתי מינכן תוכל לקרוא יותר כאן. במתחם יש שתי אטרקציות מרכזיות: המוזיאון ו"עולם ב.מ.וו" (BMW Welt), שהוא סוג של אולם תצוגה אינטראקטיבי, חנות מזכרות וגם מרכז מסירות. שווה לבקר בשניהם, אם כי לא הייתי סוטה משמעותית מהמסלול המתוכנן במיוחד כדי לבקר שם (מינכן עצמה היא עניין אחר לחלוטין). לעיתים יש מחוץ למתחם מפגשים של מועדוני ב.מ.וו למיניהם - שווה לברר אם מתוכנן אחד כזה. יש גם אפשרות לתאם ביקור במפעל - אני לא בטוח אם זה זמין לקהל הרחב.

בנוגע לנורבורגרינג - הייתי מציע לך להתעניין ב-Ring Taxi, אבל אני רואה שכרגע הפורמט הישן (ב.מ.וו M5 ועלות של כמאה וחמישים אירו לסיבוב מסעיר במיוחד סביב הרינג עם סבין שמידט) השתנה, אז אני לא יודע כמה זה כדאי. כדאי לך להגיע למסלול באחד מימי המסלול הפתוחים ולא בימים הסגורים, בהם היצרנים מבצעים ניסויים. ככה מובטח לך לראות, לשמוע ולהריח מכוניות אקזוטיות ואולי גם להשיג סיבוב ;)

אני מצטרף להמלצה של אוראל ומציע לך להנות לא רק מהמכוניות בגרמניה אלא גם מהמדינה. חבל לתכנן את מסלול הטיול לפי סדרה של מוזיאונים ולהחמיץ את החלקים היפים יותר של המדינה בדרך. אם תתן לך יותר פרטים על משך הנסיעה, נמל התעופה בו אתה מיועד לנחות וכלי התחבורה בו אתה מתכוון להשתמש, נוכל להמליץ לך על יעדים ספציפיים.

פורסם

בתכנון יש את המפעל של:

VW

פורשה

מרצדס

אודי

BMW

ואם פיספסתי חברה תרגישו חופשיים להזכיר לי :wink:.

אני רוצה גם לבקר בבוגאטי בצרפת מישהו יודע אם יתנו להיכנס לאולם תצוגה(אני אפילו לא מצפה להכינס למפעל)?

אני רוצה גם לנסוע לנירנברג למישהו יש טיפים\רעיונות\הצעות?

למישהו יש עוד הצעות\רעיונות\טיפים מה לעשות\לראות בגרמניה?

(עשיתי חיפוש לא בדיוק מצאתי מה שחיפשתי)

דביר,

הנושא הזה נדון לא מעט בפורום בשנה-שנתיים האחרונות- כולל לינקים רלוונטיים.

אני לא רוצה להיות גס רוח, אבל, לדעתי, לא חיפשת מספיק.

על ביקור בבוגאטי שאלו רק בשבוע שעבר. לטעמי, כדי לצפות בה באולם תצוגה, אין צורך להרחיק עד צרפת.

אני חושב שהיא מוצגת בלינק שצירף אלי.

נירנברג- בטוחני שהתכוונת לנורבורגרינג ולא לנירנברג-

אלא אם ברצונך לבקר בתוואי מסלול המירוצים (מסלול רחובות) שעובר ממש במרכז העיר, ליד כמה מונומנטים קצת פחות סימפטיים.

מפעלי המכוניות-

המפעל המרכזי של VW ממוקם בוולפסבורג, במרכז גרמניה.

שם גם נמצא המוזיאון הראשי של היצרן (במתחם אוטושטאט הענק).

מפעל נוסף של VW נמצא בעיר דרזדן ("המפעל השקוף").

פורשה- מלבד המוזיאון ומפעל ההרכבה בזופנהאוזן, לפורשה יש מרכז מחקר ופיתוח בוואייסך (הכולל מסלול מירוצים פרטי) ומפעל הרכבה בלייפציג.

מרצדס-בנץ- כפי שכבר הוזכר, המוזיאון והמפעל הראשי ממוקמים באונטרטורקהיים (פרבר של שטוטגארט).

למרצדס-בנץ מפעלים רבים ברחבי גרמניה, חלקם מיייצרים חלקים מסויימים (מנועים בלבד), חלקם אחראים להרכבה ואחרים, המייצרים אוטובוסים ומשאיות.

פירוט מלא על המפעלים ומיקומם- פה.

אאודי- ראה הודעתו של אוראל.

ב.מ.וו- מינכן, כאמור.

Clutch,

למיטב ידיעתי, סאבין שמיץ עדיין מפחידה נוסעים סביב הרינג- רק שהפעם זה קורה בדגם ה-M3 סדאן.

אני מניח שבעוד מספר שבועות יתחילו למכור כרטיסים.

לינק שימושי נוסף, מתוך "למטייל".

טיול מהנה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע אם החברות האחרות חוץ מפורשה מציעות נסיעה בתור נוסע ברכבי ספורט על מסלול?,מכיוון שבפורשה סוגרים את האופציה בזמן שאני יהיה שם.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

למחוק.

ההונדה סיויק מטוס.

• תוכן חדש...