Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות רכב עד 30000 "מימון" לא משנה לי אם היה ליסינג לשעבר כי אני לוקח לבדיקה ובודק ספר טיפולים . הדרישות שלי מהרכב הן : חסכוני כמה שיותר בדלק (1ל13 זה בסדר) וחלקים זולים וזמינים . נוחות נסיעה וביצועים לא חשובים לי רק שיעמוד בנסיעות של הקיץ עם מזגן . אני נוסע 1600 ק"מ בחודש גיר אוטומטי עדיף

אני חשבתי על אקסנט שנת 2002 או אימפרזה ניו איג', שבורלט אוואו או ניסן אלמרה .. לא יודע אם החשיבה שלי נכונה

אשמח לכבל ממכם הצעות . תוודה

פורסם

לצערי בארץ לא יודעים להעריך את ניסאן ואתה יכול למצוא ניסאן טובה ממודל גבוה במחיר טוב,

אך בעיית הסחירות קשה, ואני לא יודע למה בארץ לא אוהבים ניסאן - זה רכב מאוד מוצלח

אך אם אתה מחפש חיסכון מובהק בדלק אלמרה עם מנוע 1.8 לא פיתרון עבורך

הרשה לי להציע עוד אופציות מלבדה,

טויוטה קארולה סוף שנות ה90 תחילת ה2000 - רכב מצויין עם צריכה טובה

אמין ביותר, חפש אחד שלא עבר התעללות - קיימת בידני/אוטומאט בגירסאות

סטיישן האצ'בק וסדן - רכב חביב אך קטן, (עבורי לפחות) בידני תשיג צריכה טובה (כמובן!)

grnt030oy6.jpg

האופציה השניה היא הונדה סיוויק ידני מסוף שנות ה90 שתגיע לצריכה יפה של 1/15 בנסיעה

ממש עדינה (אם הרכב לא מכוסח), איכות הרכבה מעולה - ובכלל רכב נעים לנסיעה, הגיר

הידני הוא עדיף (שוב) חיסרון - זה רכב שלרוב נקרע ע"י צעירים, חפש אחת מזקנה.

קיימת בגירסאות סדאן/קופה/האצ'בק,

htup_0706_01_z+readers_rides+1997_honda_civic_ex.jpg

האופציה השלישית היא מהקטנות יותר.

סקודה ניו פלסיה דיזל תהיה חסכונית עבורך, אך קח בחשבון שמבחינת אגרות/טסטים לדיזלים אין חיים קלים בארץ

קיימת גם הגירסת הבנזין בארץ אך אם בדלק עסקינן אז לדיזל יש צריכה עדיפה - לשיקולך

skoda-felicia-.jpg

האופציה הבאה היא ההונדה ג'אז החסכונית

אני לא מכיר כ"כ את הנתונים שלך אך אני מאמין שהיא נסחרת בסביבות המחיר שאתה מחפש

אני יכול לומר לך שזה רכב שקט מבחינת הוצאות והמכלולים שלו אמינים + צריכת דלק ידידותית לכיס

HondaJazz17_05JAZZES_FRONT_.jpg

האופציה הבאה מהקטנות היא מיצובישי קולט, קטנה, חסכונית, בעלת מכלולים פשוטים,

מספרים בשטח אינני יודע, אף פעם לא מדדתי אותה ואני בטוח שיש חבר פורום שיוכל

לתרום בסייג זה, חבר הצליח להשיג בה צריכה בשיוט עם חלונות סגורים ללא מזגן 1/17

2001_mitsubishi_colt-pic-38562.jpeg

ואם נחזור לרגע למשפחתיות, אימפרזה 1.5 ידני גם תעשה את העבודה מבחינת חיסכון בדלק,

קיימת בגירסא סטיישן וסדאן עם מנוע בוקסר יעיל, תוכל בנסיעה עדינה לסחוט ממנה את ה1/16

לגבי הצריכה בפועל זה יכול להיות גם 1/9 תלוי כמה הרגל כבדה על הגז וכמה מושכים בהילוכים,

1102053_00.jpg

לגבי הצריכת דלק, זה מרכיב שתלוי בהרבה דברים שהעיקריים שבהם זה,

ניצולת של הדלק ע"י המנוע, מאמץ מנוע, הילוכים, צמיגים, סגנון נהיגה,

משקל הרכב, המשקל על הרכב, התנגדות הרוח של הרכב - ועוד,

לשברולט הקוראניות אל תתקרב, זה דהיו לכל דבר עם איכות הרכבה של דהיו - רק על הקרוז

אני יכול להצביע מכל הדהיו-לטים כרכב איכותי, השאר זה זבל על גלגלים, (לדעתי)

מקווה שעזרתי איכשהו - בהצלחה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בוקר טוב,

האלמרה היא מכונית מומלצת באופן כללי, למרות שמנוע ה-1800 מומלץ יותר. הוא גדול וחזק יותר, אבל צריכת הדלק שלו לא גבוהה משמעותית אם בכלל בהשוואה לזאת של ה-1600. אבל אם מצאת אלמרה 1600 טובה, אל תוותר עליה.

כך או כך, צריכת דלק של 1:13 קשה לקבל ממכוניות משפחתיות עם מנוע 1600 וגיר אוטומטי, אולי אם אתה נוסע הרבה בכבישים בין עירוניים ונוהג רגוע.

אם החיסכון הוא הדבר החשוב לך ביותר, אז למה שלא תיקח מכונית קטנה יותר?

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

כל המכוניות שצויינו כאן, כולל אלה שהציע פותח השרשור, מתקרבות בימים טובים לצריכת דלק של 1:10.

רוב מוחלט של האנשים נוסע בתוך העיר, בפקקים ועל פסי האטה - בין רמזור אחד למשנהו.

מחוץ לעיר אפשר להוציא תוצאות נהדרות, אבל גם כאן יהיה אותן פרופורציות - כשברכב קטן תוציא 1:20, בקורולה תקבל 1:13.

פורסם

ואם נחזור לרגע למשפחתיות, אימפרזה 1.5 ידני גם תעשה את העבודה מבחינת חיסכון בדלק,

קיימת בגירסא סטיישן וסדאן עם מנוע בוקסר יעיל, תוכל בנסיעה עדינה לסחוט ממנה את ה1/16

לגבי הצריכה בפועל זה יכול להיות גם 1/9 תלוי כמה הרגל כבדה על הגז וכמה מושכים בהילוכים,

זה תלוי באופי הנסיעה וכבר ציינתי זאת

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

היום הציע לי מישהוא שאני מכיר (סוחר רכב) יונדאי אקסנט שנת 2008 ליסינג לשעבר עם ק"מ גבוה (180000 ק"מ) וטסט 4 חודשים. לקחתי אותה לבדיקה רצינית והתוצאה היתה מושלמת: -אין תאונות מנוע וגיר בסדר גמור. בולמים בסדר ...

המחיר זול כי היא עם ק"מ גבוה

הוא מוכן לתת לי אותה ב 35 אלף מה דעתכם כדאאאי?? או שלחפש משהוא אחר ?

פורסם

לדעתי לא כדאי... אקסנט עם 60K לשנה במקרה הטוב עדיף להתרחק. שום רכב (לא קורולה ולא מאזדה ובוודאי שלא אקסנט) בנזין לא בנוי לנסועה כזו מאסיבית, אולי רק מנועים גדולים יחסית שרוב הזמן נסעו בינעירוני על סל"ד נמוך יחסית... ברכב כזה יתחילו לאט לאט ללכת לך חלקים גדולים כקטנים, פה משאבת מים, שם רדיאטור יתפוצף, פתאום הגיר יילך וכו'... עדיף לך למצוא רכב משנתון קצת יותר נמוך עם קילומטראז' נמוך יותר (אישית אין לי בעיה עם ליסינג ו\או השכרה אבל תלוי מאוד באיזה רכב מדובר וכמה קילומטראז').

לחילופין אתה יכול לנסות למעוך אותו עוד לכיוון ה 27-28K... אם הוא יעשה רעש, תשב איתו ותסביר לו שאתה מכניס למחירון גם את הגיר שיילך עוד 40-50K, משאבת מים שתתחיל לדלוף (וזה עסק לא זול ביונדאים, מנסיון, המשאבה קבורה יחד עם הטיימינג, החלפה לא זולה) ורדיאטור שיתפוצץ. כמובן שרוב הסיכוי שהוא יחפש פראייר אחר, לא נורא רק עדיף שזה לא יהיה אתה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
היום הציע לי מישהוא שאני מכיר (סוחר רכב) יונדאי אקסנט שנת 2008 ליסינג לשעבר עם ק"מ גבוה (180000 ק"מ) וטסט 4 חודשים. לקחתי אותה לבדיקה רצינית והתוצאה היתה מושלמת: -אין תאונות מנוע וגיר בסדר גמור. בולמים בסדר ...

המחיר זול כי היא עם ק"מ גבוה

הוא מוכן לתת לי אותה ב 35 אלף מה דעתכם כדאאאי?? או שלחפש משהוא אחר ?

אני כל פעם נדהם מחדש מהראש של הישראלים

מה שחשוב להם זה שנתון גבוה ומחיר זול.

איפה הבטיחות? איפה הקילומטראז הגבוה? הבלאי? הסחירות של הרכב כשתרצה למכור עוד שנתיים שלוש?

לא יאמן, פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים

פורסם

אז לאיזה כיוון ללכת ????

ב 30-35?? שנתון סביר? חוץ מטויוטה, הונדה ומאזדה, כמעט הכל..

אקסנט, אלמרה, אלנטרה, קיה ריו, קיה סראטו, לנסר, אימפרזה, פוקוס, גדולות וזולות? סונטה? C5?? אם אתה לא בורח מצרפתיות, מגאן או 307 לא עלינו?

בקיצור לא חסר, דווקא במחירון הזה ובשנתונים שאני חושב שאתה מחפש יש לא מעט היצע.

שים לב: אל תאמין לכל מי שמפחיד אותך ע"י בטיחות, אל תקשיב למי שאומר לך לקנות ב 30K קורולה שנת 1999 כשבאותו מחיר אתה יכול לקנות רכב בן 6 נניח (יש גבול למה ששם של טויוטה או הונדה שווה...) ובכללי תמצא רכב במצב טוב שאתה מתחבר אליו, קח לבדיקה, אם זה זה, לך עליו... רוב הרכבים המשפחתיים האלו סה"כ סבירים גם במקרים חמורים כמו של דייהו אופטרה אפשר לחיות עם זה בסה"כ... יש המון אנשים בפורום שבשבילם כל מה שלא טיוטה, הונדה, מאזדה או VW לא שווה יותר מידי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

פשוט, אקסנט טוב לך? יופי, תחפש אחת משנתון נמוך יותר ושמורה יותר, זה הכל. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...