Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על המידע המועיל:-)

יש מצב שמישהו שיוצא לו להאזין לתוכנית באופן קבוע יפרסם כאן את התחנה של אותו יום?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוזר, תידלקתי גם בטן נשר, גם בטן צור שלום וגם בטן בבר-לב, ואף פעם לא הרגשתי דטונציות/חוסר סחיבה/משהו.

אריאל, זו תחנה שמעניקה ברגיל 45 אג' הנחה לליטר.

טן ברלב באמת בסדר תידלקתי שם שנתיים.

אבל במעקב ארוך בתדלוק בטן מגדל העמק ובטן נשר. בבקרים הרכב היה מניע מפעם שנייה שלישית עם גז ורועד בסל"ד סרק כמעט מדמים.

ברגע שעברתי לתדלק בדור אלון/דלק התופעה נעלמה, אולי מצד שני זה סתם צירוף מקרים מוזר...

פורסם

טן "ג'מבו" איזור התעשיה הקלה אשדוד.

40 אג' הנחה לליטר. ודלק מעולה.

חברים שעובדים בתחנה הראו לי את בדיקות האיכות של הדלק והתוצאות תמיד מרשימות.

דווקא תדלוק ב"דלק" גרם לי לחוסר סחיבה רציני ברכב ומיד חזרתי לטן.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
טן ברלב באמת בסדר תידלקתי שם שנתיים.

אבל במעקב ארוך בתדלוק בטן מגדל העמק ובטן נשר. בבקרים הרכב היה מניע מפעם שנייה שלישית עם גז ורועד בסל"ד סרק כמעט מדמים.

ברגע שעברתי לתדלק בדור אלון/דלק התופעה נעלמה, אולי מצד שני זה סתם צירוף מקרים מוזר...

אני לא אכחיש שיכול להיות שיש משהו בדבריך,

אך לחברה קטנה, עם 40 תחנות בלבד, שמוכרת מעט, אין שום טעם בלמהול את הדלק. אחרת יאבדו גם את מעט לקוחותיהם.

אגב, גם טן באזה"ת חולון בסדר גמור (אך רק 17 אג' הנחה).

משכנתא זה קל

פורסם
דלק מהול בחינם!!! כל הכבוד לטן!

בחיים אני לא חוזר לתדלק אצלם.

אני מתדלק קבוע בטן (י-ם) למעלה מחמש שנים, ואף פעם לא נתקלתי בבעיות בדלק.

פורסם

מחולון, נוצרו פקקי ענק ברחוב הפלד והרחובות אשר סובבים את האיזור, כולל כביש ראשי 44 מכיון יפו לרמלה, הרבה אנשים עצבניים, בשביל כלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ישראלים מטומטמים.

המדינה דופקת אותם מכל הכיוונים, מס על המשכורת, על זה מס על הרכב, על זה מס על הדלק ולכל האלמנט תוסיפו מע"מ.

ומה שמעניין אותם זה 150 שקל חד פעמיים. :-)

פורסם

מגיע לכל האנשים שנתקעו שם בפקקים...באמת מגיע להם.

אגב אני תמיד היתי מתדלק בטן בדימונה ותמיד היו להם הנחות שם רציניות על הדלק, אני מדבר שהדלק היה 7.20 בערך תמיד יצא לי לשלם כ 30-40 אגורות פחות לליטר.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...