Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוי לכביש שש? מה קורה פה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני בלחץ עכשיו...נסעתי בכביש הזה פעמיים בחיים שלי, האחרונה הייתה לפני כשנה+-. קיבלתי את החשבונית בדואר כשבועיים מאוחר יותר והלכתי לשלם אותה במזומן בדואר. אני נכנס לפני כחצי שעה למנהרות הכרמל, עוצר כרגיל במחסום והבחורה אומרת לי "סע,סע." אני שאלתי אותה מה קרה שהמנהרות חינם היום והיא אומרת לי שיש לי מנוי לכביש שש אז אני לא צריך לשלם במזומן. אמרתי לה שבחיים לא עשיתי מנוי לכביש שש והיא אומרת שלפי המספר רישוי שלי יש לי מנוי. מה קורה פה???

פורסם

כל מה שאני יודע זה שהמנהרות באמת בשיתוף עם כביש 6 בכל הנושא של שיטת החיוב על פי צילום מספר לוחית הרישוי, וכן מי שיש לו מינוי לכביש 6 לא צריך לשלם מזומן (תקף רק למינוי פסקל אם אני לא טועה זה השם שלו, המינוי שבו מקבלים מכשיר לרכב).

בקשר לאיך רשום על מספר הרכב שלך מינוי קשה לי להאמין שמישהו מהפורום יוכל לעזור לך, אולי בעלים קודמים?

פורסם

טוב יש עידכון. קודם כל הרכב אצלי 6 שנים, ככה ש"הבעלים הקודם" לא רשם שום דבר על אף אחד. בכל מקרה דיברתי עם שרות לקוחות בכביש שש ונאמר לי שאני לא מנוי לכביש שש. הסברתי להם מה קרה והם בעצמם לא יודעים איך זה הגיוני. המתנתי לבירורים שלהם כרבע שעה ובסוף אמרו לי לחזור אליהם בעוד עשרה ימים אחרי שהם יסיימו לחקור מה קרה. מוזר.

כבר חשבתי שיש רכב משוכפל עם המספר שלי או משהו אבל ככל הניראה זה איזה תקלה במחשבים של מנהרות הכרמל או לא יודע מה.....

פורסם

לדעתי יש הסבר מאוד פשוט, אנחנו פשוט מתעלמים ממנו באלגנטיות.

הקטע הוא, נסעת פעמיים? ככל הנראה חייבו אותך בלא מודע על מנוי או מטעמי נוחות, שייכו אותך על סמך 2 הנסיעות שביצעת לרשימת המנויים על דעת עצמם, הרי מה הסיכוי שזה לא ייתכן?

אבל אחריי הכל, אינך משלם דמי מנוי חודשיים או משהו בסגנון לכביש 6, ככה שבכללי, אם עם זה בעיה עם "הטעות" כביכול שלהם.

פורסם

שלוש הערות:

1. כדי לעשות מנוי צריך למסור אמצעי תשלום - הבחור מוסר ששילם במזומן, לכן לא ברור לי היכן ימצאו אמצעי תשלום.

2. מערכת החיוב של מנהרות הכרמל וכביש 6 משותפת, אולם את המנוי יש ליצור בנפרד (אם כי באותו מוקד שירות), וגם מנויי כביש 6 הבותיקים היו צריכים לתת הסכמתם לרישומם למנהרות הכרמל.

3. אני רואה חיובים בכרטיס האשראי על 5.70 ש"ח, אין כל סיבה שלא שלחו לך חיוב כזה הביתה (ואולי בנק הדואר יגבה אגרת גביה של עוד כמה ש"ח).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...