Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה איזשהו חודש שחשבון הבנק גלגל קרוב ל 15 אלף ש"ח, כולל משכורת. אז הייתה לי עבודה.

אז הפקידה התחילה לרמוז שאני מנסה להלבין הון, למרות שהראיתי לה את האסמכתות של ההעברות.

זה מאוד מאוד מוזר, בטח בסכומים הללו.

אני הייתי פשוט לוקח את השם שלה ופונה למנהל הסניף. במקביל אומר לה, שתדווח מה שבא לה למי שבא לה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקראו את החוק שצירפתי.

אח"כ תגיבו.

הסכום שציינתי הוא רק אחד מתוך סיבות רבות שעליהם מוסד פיננסי חייב בדיווח.

הדיווח הוא לא למס הכנסה, אלא לרשות מוסמכת שעוסקת בכך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תעשה לי טובה, 15K ש"ח בחשבון (כולל משכורת) ידווחו כהלבנת הון... בחייאת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
החשש בעיקרון עלה בגלל שיחה לא נעימה במיוחד עם פקידת הבנק.

היה איזשהו חודש שחשבון הבנק גלגל קרוב ל 15 אלף ש"ח, כולל משכורת. אז הייתה לי עבודה.

אז הפקידה התחילה לרמוז שאני מנסה להלבין הון, למרות שהראיתי לה את האסמכתות של ההעברות.

פתאום היא באה אליי ביציאה שהיא תדווח למס הכנסה. יצאתי משם עם עצבים, ולא לפני שזרקתי לה איום על תביעה נגדה ונגד הבנק במקרה והיא תפנה למס הכנסה.

התשובה היא כן מעל הפקדה של 80 אלף ש"ח במזומן

שאל את גאידמק .

אתה אמור היום בפתיחת חשבון בנק למשל לדווח האם החשבון הוא עבור נהנה שהוא לא בעל החשבון.

הכל במסגרת חוק איסור הלבנת הון

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/Hok/28338.doc

זה מאוד מאוד מוזר, בטח בסכומים הללו.

אני הייתי פשוט לוקח את השם שלה ופונה למנהל הסניף. במקביל אומר לה, שתדווח מה שבא לה למי שבא לה.

תעשה לי טובה, 15K ש"ח בחשבון (כולל משכורת) ידווחו כהלבנת הון... בחייאת.

היום בבנקים יש רגישות רבה לנושא אחרי ש"נטפלים" אליהם הרשויות בעיניין.

ועליהם לדווח כאשר יש חשבון שנפתח עבור נהנה, למיטב ידיעתי ללא קשר להיקף הפעילות בחשבון.

משם באה היציאה של הפקידה, האם בפועל היא תבצע משהו בנדון, לי אין מושג.

ומכיוון שבמקרה כאן על פי דיווחי סמיר אין כל בעיה עם מקור הכסף אז היא יכולה גם לדווח בהתאם לחוק , מבלי שלסמיר יש עילת תביעה כנגדה או כנגד הבנק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...