Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובישי סופר לנסר 97', ברכב לא מותקן מד סל"ד, רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין מד סל"ד, במידה וכן כמה זה יכול לעלות ואיפה אתם ממליצים לעשות את זה?

תודה מראש.

(*עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מתאימה)

פורסם

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=18559&highlight=%EE%E3+%E8%E5%F8%E9%ED

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=7761&highlight=%EE%E3+%E8%E5%F8%E9%ED

לפעמים צריך להשקיע עוד דקה מחשבה בחיפוש כדי להשיג תוצאות. בהצלחה בפעם הבאה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אם יש לך 660-700 ש"ח לבזבז - תוכל לרכוש לוח שעונים של מיצובישי סופר לאנסר GLXI שבו ישנו מד סל"ד - אני אישית בעליה של סופר לאנסר 96 ובחרתי להתקין חיצונית - עלה לי 31 דולר - והבנתי שבאי ביי זה נחשב שחיטה - מה גם הוא עם רקע לבן ותאורה כחולה ומחט אדום יפה כזה כמו במהיר ועצבני :lol:

תחשוב אם אתה צריך את זה..אצלי האוטו ידני - והיה לי חסר - אם האוטו אוטומט אז אין צורך..גם ככה הגיר עושה מה בא לו ולא מקשיב לך..במיוחד במיצובישי במיוחד בדגם הזה..

פורסם

אם האוטו אוטומט אז אין צורך..גם ככה הגיר עושה מה בא לו ולא מקשיב לך..במיוחד במיצובישי במיוחד בדגם הזה..

דווקא שדע לך שאני עדיין מרגיש שיותר קל "לשלוט"(משחק דוושה) על תיבה של הסופר לנסר(הייתה לנו 97 סלון) מאשר של המזדה.

:wink:

פורסם

כי הגיר בסופר לאנסר הוא טיפש יחסית - הוא די פשוט וללא כל תחכום..הוא מוריד מתי שאתה לוחץ - רק מתי שנוח לו

הגיר של המאזדה "לומד" את הנהג..לכן אם מישהו נוהג רגוע על המאזדה - הגיר לומד אותו ולוקח זמן עד שהוא לומד נהג אגרסיבי יותר..

תקנו אותי אם אני טועה כי ככה הסבירו לי..

פורסם
הגיר של המאזדה "לומד" את הנהג..לכן אם מישהו נוהג רגוע על המאזדה - הגיר לומד אותו ולוקח זמן עד שהוא לומד נהג אגרסיבי יותר..

אתה מתבלבל עם הגיר של אחת הצרפתיות... בלאנטיס אין שום דבר חכם בגיר...

Scooby WRX

פורסם
אם יש לך 660-700 ש"ח לבזבז - תוכל לרכוש לוח שעונים של מיצובישי סופר לאנסר GLXI שבו ישנו מד סל"ד - אני אישית בעליה של סופר לאנסר 96 ובחרתי להתקין חיצונית - עלה לי 31 דולר - והבנתי שבאי ביי זה נחשב שחיטה - מה גם הוא עם רקע לבן ותאורה כחולה ומחט אדום יפה כזה כמו במהיר ועצבני :lol:

תחשוב אם אתה צריך את זה..אצלי האוטו ידני - והיה לי חסר - אם האוטו אוטומט אז אין צורך..גם ככה הגיר עושה מה בא לו ולא מקשיב לך..במיוחד במיצובישי במיוחד בדגם הזה..

מצטרף לשאלה ומבין שזה הגיוני לקחת מסופר לנסר GLXI?

פורסם

התקנת לבד?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לי יש את אותה בעיה בדיוק. יש לי סופר לאנסר 97 ידנית (אוטו מאוד מהיר) ואין לה שעון טורים. זה דבר הכרחי באטו שהוא ידני. אם מישהו יכול לעזור לי להשיג שעון עם טורים אני אודה לו.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לשרוש. מהו החוט של קויל שיש לחבר אליו קבל של מד סל"ד?

( סופר לנסר 96 ידנית GLI ).

תודה מראש.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
ניתן לרכוש מפירוקיה, מדגם GLX או GLXI.

חשוב לשים לב על ההבדל בין לוח שעונים בגדם אוטומתי לידני

בהצלחה

זה היה הרעיון המקורי, אך לאחר חיפושים כושלים של לוח שעונים עם מד טורים לGLXI ידנית, החלטתי ללכת על שעון חיצוני. בחוברת הוראות רשום שיש לחבר אחד הקבלים לקויל, אך במפלג לא מצאתי את המיקומו.

( הקפצתי שרשור מלפני שנתיים! :shock:)

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
זה היה הרעיון המקורי, אך לאחר חיפושים כושלים של לוח שעונים עם מד טורים לGLXI ידנית, החלטתי ללכת על שעון חיצוני. בחוברת הוראות רשום שיש לחבר אחד הקבלים לקויל, אך במפלג לא מצאתי את המיקומו.

( הקפצתי שרשור מלפני שנתיים! :shock:)

וזו הקפצה אחרי חודשיים, אם רשום לקויל, אז לקויל! למה למפלג?

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...