Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש מתעניין ברכב מאז שנודע לי על המבצע שמקלף עשרת אלפים שקלים ממחירה של הג'טה מנג'ר.

קצת מבאס שמדובר בדגם פשוט וריק מאיבזור מותרות ובטח בגלל ההנחה כל תוספת איבזור תהיה במחיר מלא.

בכל מקרה, הרכב מיועד לשימוש אשתי ואמי בנסיעות עירוניות ובין עירוניות קצרות ולשינוע צוציקים לגנים/בתי ספר, עתיד לעבור כ-20 אלף קילומטרים בשנה. אחת לחודש בערך נסיעה ארוכה שכוללת כמעט את כל כביש 6 וכמובן כל מיני גיחות לערים באיזור הצפון/מרכז

צמד הנשים בחיי חובבות ביצועים טובים ומרווח, במרווח הג'טה מתאימה אך בביצועים פחות נקווה שזה יספק אותן.

אשמח לשמוע על הרכבים מאנשים שמחזיקים ונוהגים בדגם המנג'ר הספיציפי או לחלופין לקבל קישור למבחן דרכים שנערך לדגם הספיציפי.

תודה מראש.

פורסם

גולף עם ידיות שחורות ומנוע משנת 1992 ב 119K! האמת? עדיין יקר מידי לדעתי :roll:

לגבי הג'טה היא מגיעה ללא רדיו בכלל, בפעם האחרונה שביררתי רדיו-דיסק מקורי עולה בצ'מפיון ~5K. בנוסף לדעתי המשלוח שיש להם כרגע הוא האחרון של הדור הנוכחי, הג'טה החדשה אמורה להיות משווקת ממש בקרוב.

מצד שני לאור האלטרנטיבות האחרות שיש כרגע, הג'טה נראית כעסקה לא רעה בכלל. למעשה הג'טה מנג'ר במבצע הזה עולה פחות מפולו TSI !

פורסם

אני נוהג בג'טה ה"פושטית" מליסינג כבר כמעט שנתיים.

לטעמי מי שלא מחפש רכב זריז במיוחד זה אחלה רכב.

בידוד הרעשים הוא מעולה וחווית הנהיגה בהחלט נעימה.

אני התקנתי רדיו-דיסק קלריון תומך IPOD ב1000 שקל + 2 רמקולים אחוריים, וסאב 10 אינצ',

ויש לי סאונד מעולה.

אני ממליץ

נהג ותיק

פורסם

דווקא היא כן מגיעה עם רדיו דיסק מקורי, כבר כמה חודשים, הדגם הפשוט כמו במוניות בגודל 1DIN, תמיד אפשר לשדרד זאת לא הבעיה שלי.

kalda01, לא זריז ביחס למה? הגברות נהגות כיום במאזדה 626 שבעומס מלא נותנת ביצועים טובים אבל צריכת דלק ממש גרועה.

תוכל לפרט את נקודות החוזק והחולשה של הרכב מבחינתך? איך שיכוך המהמורות? סל"ד בשיוט ב-100-120 קמ"ש? צריכת דלק ממוצעת? איך מתנהג הגיר? האם העברות ההילוכים חלקות או שתחת עמוס הוא קצת מתבלבל? האם קיים בדגם הספיציפי הזה מנגנון HILL HOLD? איך זה מתפקד?

ידוע לי שהדגם החדש כבר הוצג ושהמנג'ר ריקה מאיבזור נוחות אבל זה אחלה דיל ב-110 אלף שקלים, יותר זול מיונדאי I25 וגם מפולו TSI.

תודה וסוף שבוע נעים.

פורסם
דווקא היא כן מגיעה עם רדיו דיסק מקורי, כבר כמה חודשים, הדגם הפשוט כמו במוניות בגודל 1DIN, תמיד אפשר לשדרד זאת לא הבעיה שלי.

kalda01, לא זריז ביחס למה? הגברות נהגות כיום במאזדה 626 שבעומס מלא נותנת ביצועים טובים אבל צריכת דלק ממש גרועה.

תוכל לפרט את נקודות החוזק והחולשה של הרכב מבחינתך? איך שיכוך המהמורות? סל"ד בשיוט ב-100-120 קמ"ש? צריכת דלק ממוצעת? איך מתנהג הגיר? האם העברות ההילוכים חלקות או שתחת עמוס הוא קצת מתבלבל? האם קיים בדגם הספיציפי הזה מנגנון HILL HOLD? איך זה מתפקד?

ידוע לי שהדגם החדש כבר הוצג ושהמנג'ר ריקה מאיבזור נוחות אבל זה אחלה דיל ב-110 אלף שקלים, יותר זול מיונדאי I25 וגם מפולו TSI.

תודה וסוף שבוע נעים.

כשאני אומר לא זריז הכוונה שברמזור אין מצב שהרכב הזה יזנק וישיג את כולם. הוא מאיץ בניחותא אבל לי אין בעייה עם זה.

שיכוך מהמורות בסדר גמור לדעתי. גם המזגן המכני מקרר ממש טוב. הגיר חלק לגמריי. לא חושב שיש HILL HOLD.

אין לי מושג על צריכת דלק. בדרך כלל כ600 ק"מ בין מילוי למילוי ואני נוסע בעיקר בפקקים.

אולי כדאי שתעשה נסיעת מבחן כדי להתרשם. זה מה שאני עשיתי לפני שבחרתי ברכב הזה.

נהג ותיק

פורסם

ברור שתהיה נסיעת מבחן, אבל גם חוות דעת של בעלים היא בעלת ערך.

האם יש מחשב דרך?

ידוע למישהו במקרה אילו צבעים מגיעים עם הריפוד הבהיר בפנים?

כמובן שהכי נוח לברר בסוכנות אבל אני לא יודע אם יצא לי להגיע לשם מחר.

אגב 600 קילומטרים על מיכל של 55 ליטר הם צריכה לא מדהימה של קצת מעל 10 קמ"ל.

האם יש צורך לעלות לסל"ד גבוהה כדי לקבל האצה סבירה?

תודה.

פורסם

מישהו יודע מתי יתחיל שיווק הג'טה החדשה?

ראיתי שבבריטניה השיווק כבר החל, זה שאומר שהמבצע הנוכחי הוא כנראה חיסול מלאי סופי?

שבת שלום.

פורסם

לידיעה כללית הג'טה החדשה שתחליף את הנוכחית לא טובה ממנה.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

הבנתי שזה נכון לגבי הדגם האמריקאי ולא לגבי מה שמשווק באירופה וגם מיוצר שם.

מעניין מה יגיע לישראל, האמת יש לי קצת חששות ממנוע ה-1.2 שבוודאי יחליף את ה-1.6 וגם סוגיית המחיר שיש בי ספק שימשיך לעמוד על 120 אלף שקלים לדגם הבסיסי.

פורסם

לא נהגתי בג׳טה, אבל מידי פעם יוצא לי לנוסע ברכב הזה. מקדימה הוא לא מרווח, פחות מאוקטביה הישנה לטעמי. המתלים קשים למדי, הנסיעה חלקה כל עוד אין בורות בכביש, בידוד רעשים טוב לעמי (לפחות את זה אני יכול לומר בקשר לגירסת הדיזל). בפעם הראשונה שנסעתי, חשבתי שזה פולו סדאן. המושבים עצמם טובים, אבל מקדימה ממש חסר לי רוחב באיזור הידיים וכתפיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מישהו יודע מתי יתחיל שיווק הג'טה החדשה?

ראיתי שבבריטניה השיווק כבר החל, זה שאומר שהמבצע הנוכחי הוא כנראה חיסול מלאי סופי?

שבת שלום.

תחילת שיווק הג'טה החדשה בארץ צפויה ברבעון האחרון של 2011. כפי שכתבו כאן הביקורות לא מהללות את הג'טה החדשה (ע"ע קוסניומר ריפורט). בנוסף הגירסה הבסיסית צפויה להיות עם מנוע 1.2TSI השנוי במחלוקת, ובכלל לא בטוח שצ'מפיון ישמרו על התמחור הנוכחי (120K). למיטב זכרוני יש להם נטיה לתמחר דגמים חדשים גבוה משמעותית מהדגם היוצא ורק אח"כ ליישר קו. בקיצור נראה שמכירת החיסול של הג'טה מנג'ר באמת עשויה להיות עסקה לא רעה.

פורסם

בשני אני בסוכנות כדי לברר יותר פרטים.

האמת שלא ממש אהבתי את העיצוב של הדגם החדש וכמו שכבר הזכרתי גם קצת מרתיע אותי עודף הטכנולוגיה עם מנוע הטורבו הקטן, אולי עברי המבצע באמת יהיה עיסקה משתלמת.

בנתיים אשמח לשמוע עוד חוות דעת מאנשים שנוהגים/נהגו ברכב.

תודה רבה ושבת שלום.

• תוכן חדש...