Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אם יש איזה בחור (או בחורה) חביב (או חביבה) עם 205 פוראבר באיזור שנת 95', בעלת מערכת בלימה תקנית ותקינה (נוזל בלמים, צלחות ורפידות שהוחלפו בזמן), שמגיע (או מגיעה) לאחד המפגשים הקרובים של הפורום או למפגש של PSI, ומוכן (או מוכנה) לתת לי לעשות סיבוב על האוטו למטרת השוואת איכות בלימה - אודה מאוד!

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

מה הבעייה שלך? :x קראתי את ההודעת של פותח התראד ואם אני לא תועה הוא החליף אכשיו בולמים וציריות ורצה לעשות השוואה. מה רע בזה חבל שאתה ככה מזלזל בבקשה שלו.

גם אני לדומא לצורך השקט נפשי ביקשתי לעשות סיבוב על דגם דומה של פיאט כדי לעשות השוואה לשלי.

פורסם
שלום לכולם.

אם יש איזה בחור (או בחורה) חביב (או חביבה) עם 205 פוראבר באיזור שנת 95', בעלת מערכת בלימה תקנית ותקינה (נוזל בלמים, צלחות ורפידות שהוחלפו בזמן), שמגיע (או מגיעה) לאחד המפגשים הקרובים של הפורום או למפגש של PSI, ומוכן (או מוכנה) לתת לי לעשות סיבוב על האוטו למטרת השוואת איכות בלימה - אודה מאוד!

תעשו רייס הפוך, מה הבעיה :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תמיר, אתה בחור חביב.

לאור התגובות, המנהלים מתבקשים לנעול לאלתר את השרשור.

מי שמעוניין לעזור - אבקש ליצור עמי קשר בה"פ. תודה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...