Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

20150811_200858.jpg

20150811_200831.jpg

רציתי לעדכן שהיום חזרתי שוב על הפרויקט עם עצתו של liav12 לשייף עם נייר 2000 ועזרתו של רועי עוזרי במתן דגשים לעבודה נכונה - יצא פצצות. אני יכול להוסיף שאפילו הפנס "הבעייתי" לכאורה יצא יפה יותר , כנראה השקעתי בו יותר :-)

בל אופן מחר אעלה תמונות נוספות לאור יום היות והיום כשסיימתי כבר השמש שקעה והתמונות יצאו קצת חשוכות.

תודה לכל מי שעזר

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
במכון הטסטים כל מכירה או שרות (בתשלום) יעלה יותר מכפי שתשלם במקום אחר.

:shock::shock::shock:

1. טורבוקלין - 150 ש"ח

2. פנסים - 180 ש"ח

3. ירון - 150 ש"ח

וזאת רק על קצה המזלג.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כפי שהבטחתי - כבר לא יכולתי לחכות לבוקר כדי לראות איך יצא, אתמול כאמור ב 20:00 בערב כשכבר החשיך סיימתי את הפרויקט ויצא ממש ממש מדהים ! :-D

אגב, למי שרוצה מעט לכה ורנישט אני בכייף מוכן לתת ומלבד שיישאר לי קצת למקרה שארצה לעשות שוב בעתיד.

אני גר בר"ג ונמצא גם באיזור כפ"ס במהלך השבוע.

שתי הפנסים נראים ממש חדשים כאילו רכשתי אותם זה עתה .

להלן התמונות:

חדש1.jpgחדש2.jpgחדש3.jpgחדש4.jpgחדש5.jpg

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני גם רוצה להעלות כמה דגשים לבאים אחריי כדי להפיק תועלת ולקחים:

* תמיד תמיד את הפיניש האחרון לעשות עם נייר 2000 לפחות. זה נותר גימור יפה לפלסטיקה.

* להקפיד בדילול נכון של החומר , כאמור יחס של 1:1, אני עבדתי עם מזרק פלסטיק שמצאתי בבית.

* אני רכשתי לכה יאכט ורנישט של יעקובי בגימור מבריק המיועד לדילול עם טרמפנטין.( עלה לי 44.9 ש"ח לפחית הכי קטנה)

* לא לחסוך במים בזמן הליטוש !

* לתת לאוטו לנוח כמה שעות לאחר הטיפול כדי שייבוש הלכה יהיה אפקטיבי. לא להתפשר - לא לנסוע על הרכב !

מודה על המדריך הנהדר כאן - אחלה טיפים לקחתי מכולכם פה.

תודה לרועי עוזרי שתמיד היה נכון לענות לי על כל שאלה ועזרה.

פורסם

מעוניין לרכוש את כל האביזרים לליטוש אך מחפש חנות באיזור אשקלון / אשדוד /קרית מלאכי והסביבה

אשמח לשמוע מניין ניתן לרכוש ואת מה בדיוק צריך לרכוש .

פורסם

אני אשמח לקנות ממישהו שאריות של הלכה וטרפנטין בישביל זוג פנסים.

נמצא בתל אביב ובראשון לציון.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

רועי הקדים אותי,

אם מי מכם יצטרך מעט לכה יאכט ורנישט אני מוכן לתת בשמחה ללא תשלום כמובן. (בסה"כ צריך כמה סמ"ק בודדים)

טרמפנטין לא נשאר לי

פורסם

אולי משהו מוכן לבוא לעשות לי את הניקיון אני מוכן אפילו לשלם לו ,יש לי ידיים לזה פשוט אני יודע שניתן להרוס את הפנסים לגמרי עם לא עושים את התהליך נכון .

אני מפתח תקווה.

פורסם
אולי משהו מוכן לבוא לעשות לי את הניקיון אני מוכן אפילו לשלם לו ,יש לי ידיים לזה פשוט אני יודע שניתן להרוס את הפנסים לגמרי עם לא עושים את התהליך נכון .

אני מפתח תקווה.

שלח לי את הטלפון בפרטי.

רועי

פורסם

אתם יכולים להעלות קישור/ תמונה של הלכה שצריך? קנית יאכט ורניש של יעקבי על בסיס פוליאוריטן והבנתי שזה לא מתאים, מצד שני הייתי באיזה 3 טמבוריות ולא מצאתי יאכט ורניש של טמבור על בסיס שמן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...