Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שבת שלום.

שמי דקל אזולאי בן 18 מראש העין, חייל ומשפץ סאאב 96 1969 V4.

את תהליך השיפוץ של הרכב עד כה ניתן לראות בהודעה אחרת שלי "יומן שיפוץ סאאב 96 1969" שעודכן לאחרונה לפני כמה שבועות.

את ההודעה הזו אני מפרסם, כמו שניתן להבין מנושא ההודעה, מכיוון שאני צריך עזרה בכמה דברים כדי להתקדם בתהליך השיפוץ

כרגע עקב מחסור בזמן ובאמצעים כדי לבצע פחחות לרכב אני מחפש פחח או בעל מוסך שברשותו מקום בוא אוכל לבצע את עבודת הפחחות על הרכב בעצמי (גם בתשלום) תוך שימוש בניסיונו ובחלק מהכלים הנחוצים לעבודה.

כמו כן אשמח לכל עזרה בשיפוץ הרכב בצורה דומה בכל חלק מהשיפוץ כלומר אפשרות לבצע את העבודה על החלק\ הרכב בעצמי תוך שימוש בכליו של בעל מקצוע אף בעבור תשלום.

המטרה היא להמשיך ולהתקדם בשיפוץ הרכב על אף הזמן הפנוי המועט יחסית ע"י עבודה רבה שאותה אני יכול להשקיע ומחיר נמוך יחסית לביצוע העבודה ע"י בעל מקצוע.

תודה מראש וערב טוב, דקל.

• תוכן חדש...