Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגבלת ק"מ עדיין אינה משפיעה על מי שנוסע פחות מהמכסה. נהג ליסינג שנוסע 20K בשנה, אם ליטר דלק יעלה 7 ש"ח או 14 ש"ח זה לא משנה לו. בנוסף הקילומטרז' לא גדל כשיושבים שעות ברכב עם המזגן אבל צריכת הדלק כן :-)

לא בדיוק נכון רק מי שעושה מעל 24 אלף בשנה זה משתלם לו

כי אז הוא משלם את שווי המס על הדלק ולא את מחיר הדלק עצמו

למעשה מי שעושה משמעותית מתחת ל 24 ישתלם לו יותר להחזיק רכב פרטי

רק כדיי לסבר את האוזן

אני לקחתי הונדה סיוויק קבוצה 3

שווי הרכב למשכורת היה 4000 שקל + שווי מס שהיה בזמנו 2650 ש"ח (היום הרבה יותר גבוהה )

ולכן ברוטו זה מה ששילמתי על הרכב , קרוב ל 7000 שקל בחודש

אז הליסינג לא משתלם לכולם במיוחד לא כשבמחיר הברוטו לשנה אתה משלם על רכב עם שנתון או שניים אחורה.

זה היה שנה וחצי לפני אחר כך קניתי לי מרצדס

רק כדיי שלפחות אני אהנה מהרכב .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעלי הליסינג שמים ז*ן על מחירים הדלק עד שיזרקו אותם מהעבודה. יום אחרי זה תופיע בפורום הודעה שהוא מחפש רכב עד 10000שח זול ואמין ואז יתחיל הבכי... קשה לי, יקר לי...

כל עוד אנשי הליסינג שורפים דלק של המעסיק הם גיבורים גדולים! ובכלל, למה לשלם 3500שח 3 שנים בשביל חתיחת פח שבכלל לא תשאר אצלך בסוף, WTF? אנשים לא עושים חשבון, השכר מאפשר אז יאללה נזרוק כסף לפח. :shock:

פורסם

כתבה שטותית שמתעלמת מכך שחלק לא מבוטל מרכבי הליסינג משמשים כרכב עבודה ולא רכב ת"ש בלבד. הרכבים האלו מן הסתם עושים נסועה גבוהה יותר מהמקובל וזה תמיד היה כך, גם לפני תקופת הליסינג (אז זה היה רכב בבעלות המעסיק).

לנו יש בבית שני רכבים צמודים ממקום העבודה, של אישתי עם הגבלת ק"מ (נדמה לי 2000 או 3000 ק"מ בחודש) ושלי ללא הגבלת ק"מ\דלק- שני הרכבים משמשים לצורך העבודה ולכן משולם עליהם רק שווי שימוש. כל אחד ותנאי העסקתו וזכותו לנצל זאת בהתאם למה שמעסיקו מאפשר לו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בעלי הליסינג שמים ז*ן על מחירים הדלק עד שיזרקו אותם מהעבודה. יום אחרי זה תופיע בפורום הודעה שהוא מחפש רכב עד 10000שח זול ואמין ואז יתחיל הבכי... קשה לי, יקר לי...

כל עוד אנשי הליסינג שורפים דלק של המעסיק הם גיבורים גדולים! ובכלל, למה לשלם 3500שח 3 שנים בשביל חתיחת פח שבכלל לא תשאר אצלך בסוף, WTF? אנשים לא עושים חשבון, השכר מאפשר אז יאללה נזרוק כסף לפח. :shock:

כדאי לקרוא את שאר התגובות בשירשור הזה לפני שיוצאים בהצהרות כאלו כמו שלך. חלק ניכר ממחזיקי רכבי הליסינג מוגבלים בין בקילומטראז', בין בסכום הקצבת הדלק החודשית, בין בשניהם ומכאן שהתייקרות מחירי הדלק בהחלט משפיעה עליהם. ואנשים, גם שכירים שה"השכר מאפשר" כדבריך, נוטשים במספרים לא קטנים את העיסקאות הלא ממש כדאיות של הליסינג.

פורסם

החברות שסופגות את עלויות הדלק, ולא רק ברכבי ליסינג אלא גם לשינוע ושאר הוצאות קשורות, הן בעלות השפעה יותר גדולה מכל הנהגים יחדיו, בריבוע.

כתבה דמגוגית עם טיעון קלוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא הבנתי מה הבעיה, נכון שמחיר הדלק לא מעניין את נהגי הליסינג (אני לא אחד מהם) אבל מצד שני, אותך מעניין כמה הבן אדם שלוקח I30/פוקוס משלם (הן כל חודש ישירות ובעקיפין) ?

מהכרות עם חברה בעבודה שכן לקחו ליסינג, הם משלמים לא מעט בכלל.

הם אכן משלמים לא מעט בכלל, אבל עליה במחיר הדלק לא מזיזה להם וזאת הנקודה פה.

פורסם
החברות שסופגות את עלויות הדלק, ולא רק ברכבי ליסינג אלא גם לשינוע ושאר הוצאות קשורות, הן בעלות השפעה יותר גדולה מכל הנהגים יחדיו, בריבוע.

ברגע שהמדינה לא תכיר לחברות בהוצאות האלה - תשתנה התמונה. עד אז - הכלבים יכולים לנבוח, אבל שיירת המזדה/פוקוס עוברת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הם אכן משלמים לא מעט בכלל, אבל עליה במחיר הדלק לא מזיזה להם וזאת הנקודה פה.

למי אתה דואג בדיוק ? , למדינה ? , לחברה בעלת חוזה הליסינג ??

אם את החברות שמוסרות את הרכב ומשלמות את החשבון במלואו זה אינו מפריע, מה בדיוק כואב לך ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ברגע שהמדינה לא תכיר לחברות בהוצאות האלה - תשתנה התמונה. עד אז - הכלבים יכולים לנבוח, אבל שיירת המזדה/פוקוס עוברת.

למה שלא תכיר המדינה בהוצאה זו?!

ואתה חושב שאם הוצאה היא מוכרת, עליית מחירי הדלק לא עולה לחברות שמשתמשות בדלק, בישירין ובעקיפין?

פורסם

אם אתה למדינה , תקים קול זעקה על העובדה שכל רכב אשר נמסר בצה"ל מגולם במלואו על ידי הצבא, ומחזיק הרכב מקבל את הרכב פרו בונו על חשבון המדינה.

לא שמעתי אף אחד אשר מרים קול על הנ"ל.

מחזיק מאזדה 3 ממוצע בליסינג משלם בחודש ממוצע של 5700 ש"ח ברוטו לא כולל ההפסד מהפרשות לסוציאליות, רחוק מאוד מהחינם שמנסים להדביק לאוכלי ה"חינם" הללו.

פורסם

מי שרוצה רכב בתנאים של איש קבע, או לחלופין תנאים של "חבר" - שיתגייס חזרה לצבא.

אנשים כאן יכולים להתחסד כמה שהם רוצים, אבל אם החזקת ליסינג לא היתה כדאית ביחס לחלופה האחרת, לא היו ממשיכים בה. לטעמי האישי התופעה הזו הורסת את שוק הרכב בישראל בכמה וכמה דרכים (לרבות שמירת מחיר רכישה גבוה באופן מלאכותי) ואינה שיוויונית. יודעים מה? זו אפילו לא רק דעתי האישית אלא גם של כמה אנשים קצת יותר בכירים ממני בשוק הרכב, שלא מדברים מה"פוזיציה" כמו בעלי הליסינג, שידעו לעשות רעש רק כשרצו לקבוע להם שווי שימוש ריאלי יותר... ממש חבר'ה שהחברה (society) חשובה להם... איך אומרים? You sit where you stand.

ויודעים מה? שאפו לצ'מפיון שמורידים מחירים בפולקסווגן לכ-ו-ל-ם ולא רק לחברי חבר/עו"ד/you name it. אני שמח מאוד שהם לא החלק העיקרי מתופעת הליסינג וזו אחת מהסיבות (גם אם לא העיקרית) שאני רוכש אצלהם. דגמי ליסינג (פוקוס 1.6, פלואנס וכו') נראה לי פשוט בזבוז לרכוש מהיבואן, כשאתה יודע שגוף אחר רוכש זאת ב- 20K ש"ח פחות ויכול להציע לך את אותם רכבים בהנחה, שהיבואן עצמו לא ייתן לך כדי לא לפגוע בחברת הליסינג...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני באמת לא מבין על מה המהומה הגדולה.

ברור שמי שלא נפגע לו הכיס לא ירים קול צעקה. זה טבעי, אנושי והגיוני.

אני די בטוח (אם כי לא בוודאות) שגם פותח הת'רד לא יצא לרחובות להפגין נגד גירוש ילדי העובדים הזרים, המונופול של הרבנות הראשית על גיורים ונישואין, מחירי המים הגואים וזיכויו של או ג'יי סימפסון.

הלוואי וכולם היו יהודים טובים (או מוסלמים, נוצרים וחסרי דת טובים) שרצים לצמתים להפגין על כל עוולה שמתרחשת בארץ הזו, ויש המון כאלה.

המציאות אפעס... קצת יותר מורכבת.

+1 התגובה הכי חכמה שראיתי בשרשור הזה עד כה ,ויסלחו לי שאר המגיבים.

CX25GTI- אני רק אוסיף שני דברים. האחד: מתחילת השנה הנוכחית רכבי צה"ל גם מוגבלים בדלק. השני: כמו שכתבו מעליי מי שרוצה רכב חינם ו"פותח עיניים" שילך ויצא לקורס קצינים ,בהצ"ל יותר מישמחו לקבל אותו ,יש סיבה למה כולם לא עושים את זה.

אגב סתם שתדע זה שהצבא זורק מיליוני שקלים לפח כל שנה זה ידוע ולא חדש ,והרוב לא מגיע מרכבים בכלל. יש מקומות בצה"ל שפועלים על בסיס טמטום מוחלט לצערי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מי שרוצה רכב בתנאים של איש קבע, או לחלופין תנאים של "חבר" - שיתגייס חזרה לצבא.

אנשים כאן יכולים להתחסד כמה שהם רוצים, אבל אם החזקת ליסינג לא היתה כדאית ביחס לחלופה האחרת, לא היו ממשיכים בה. לטעמי האישי התופעה הזו הורסת את שוק הרכב בישראל בכמה וכמה דרכים (לרבות שמירת מחיר רכישה גבוה באופן מלאכותי) ואינה שיוויונית. יודעים מה? זו אפילו לא רק דעתי האישית אלא גם של כמה אנשים קצת יותר בכירים ממני בשוק הרכב, שלא מדברים מה"פוזיציה" כמו בעלי הליסינג, שידעו לעשות רעש רק כשרצו לקבוע להם שווי שימוש ריאלי יותר... ממש חבר'ה שהחברה (society) חשובה להם... איך אומרים? You sit where you stand.

ויודעים מה? שאפו לצ'מפיון שמורידים מחירים בפולקסווגן לכ-ו-ל-ם ולא רק לחברי חבר/עו"ד/you name it. אני שמח מאוד שהם לא החלק העיקרי מתופעת הליסינג וזו אחת מהסיבות (גם אם לא העיקרית) שאני רוכש אצלהם. דגמי ליסינג (פוקוס 1.6, פלואנס וכו') נראה לי פשוט בזבוז לרכוש מהיבואן, כשאתה יודע שגוף אחר רוכש זאת ב- 20K ש"ח פחות ויכול להציע לך את אותם רכבים בהנחה, שהיבואן עצמו לא ייתן לך כדי לא לפגוע בחברת הליסינג...

חבל לי להיכנס לויכוח עקר איתך על הליסינג ועל האם השווי ראלי או לא.

מה שמצחיק אותי ובגדול הוא ההגנה שאתה מעניק לצמפיון, מורידים מחירים...

הצחקת אותי , גולף ערומה אשר מתחילה ב 130K , גטה ערומה לליסינג ב 120K , טוראן אשר מתחילה ב 167K , פאסאט אשר מתחילה ב 190K , ממש מחירים עממים.

המחירים של צמפיון מופקעים מלכתחילה , ואם אתה רוצה לקנות צמפיון בזול צריך רק סבלנות, הרכבים מגיעים על מוביל לאוטודיל.

פורסם
מחזיק מאזדה 3 ממוצע בליסינג משלם בחודש ממוצע של 5700 ש"ח ברוטו לא כולל ההפסד מהפרשות לסוציאליות,

אין שום ,"הפסד מהפרשות סוציאליות". אתה לא "מפסיד" את מה שסיכמת שאתה לא רוצה.

• תוכן חדש...