Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסך המודבר הוא שעשה לי ראש מנוע במחיר של 5000 ש"ח!!!! אחרי שהפכתי את העולם כדי להביא את הכסף באותו התקופה.

אחרי 4 חודשים ופחות מ 1000 ק"מ, בלי שום התראה הרכב לא מניע.

ההיגיון אומר שאם הרכב הגיע למוסך על גרר, ואם אין סטרטר, כבלים לא עוזרים, דרדור לא עוזר, זה כנראה משהו מעבר!

הרכב לא סיים הרצה ופתאום הבלוק מנוע הולך כי השרשרת עפה, דיברתי עם מנהל עבודה במוסך פורד מרכזי - הוא טוען שהשרשראות האלה עמידות בצורה שלא מחליפים אותן אף פעם.

וגם ממנו קיבלתי את אותה התשובה שהיא - מי שעשה ראש מנוע לא עבד נכון שם וגרם לנזק.

אני לא רוצה שום דבר מהמוסך, אין לי איך להוכיח או כל דבר בסגנון, השאלה היא :

מוסך שבודק רכב בגלל בעיה מוזרה של אי הנעה, לא אמור לבדוק בעין לפחות את הטיימינג , דבר מינימלי לראות שהכל תקין ומשם להתקדם ולשפץ דברים.

אני לא הייתי במוסך כשהסטרטר פורק! אין לי מושג מה היה שם, וכשסטרטר עומד ללכת לעולמו הוא מראה סימני גסיסה לרוב.

הדיאגנוסטיקה הייתה שגויה, הבעיה הרבה יותר רחוקה מהסטרטר ולכן השאלה בכל זאת, אני אמור לשאת בתוצאות ולשלם?

הכוונה שלי עם הראש מנוע לתת דוגמא, אז אני אתן אחרת כדי להבין יותר טוב , מגיע בנאדם למוסך, יש בעיה בחשמל, משהו בעייתי, מחליט המוסך שכל החיווט והצמות חשמל בלוייות ולכן הזרם לא עובר טוב.

מחליפים לו צמות חשמל בכמה אלפים טובים, ואז לבסוף אחרי הכל מגלים שבעצם רק המצבר היה תקול, כלומר בעל הרכב אמור לשלם בכל זאת על הצמות ? סליחה אם הדוגמא לא טובה, אני מנסה להמחיש כמה שיותר

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

טוב לא ציינת שאת הראש אותו מוסך עשה, זה קצת משנה את התמונה.

עדיין השאלה היא האם הנזק כבר היה ברכב כשהגיע למוסך או שאחרי שתיקנו את הסטרטר וניסו להניע החמירו את המצב וגרמו ליותר לנזק.

בכל מקרה אני הייתי עוזב את עניין הסטרטר כרגע ומנסה להבין מה בדיוק הנזק שיש עכשיו למנוע, ואם כמו שאתה אומר עדיין לא עברה תקופת ההרצה אולי הם ייקחו אחריות במידה והמקום רציני ומקצועי.

אני לא רואה דרך שתוכל להוכיח שבגלל עבודה לא נכונה הנזק נגרם, דעות של אנשים בטלפון לא אומרות כלום.

פורסם

מוסך שמחליף סטרטר אחרי שרכב לא הניע עם כבלים ובדרדור בא ככל הנראה לשדוד אותך.

מצד שני מוסך לא נוטה לתת אחריות לארבעה חודשים על עבודת מנוע, יש לך עבודת שכנוע קשה, הגם שעל פניו נשמע שמתיחת/מס' השניים בשרשרת אינם ע"פ הוראות יצרן.

בקיצור ידידי הסתבכת עם חאפר מדרכה, ככל שתמהר להפרד ממנו תמזער נזק עתידי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

הבנתי. אני לא שופט אותו. לרוב אני יודע שהעבודה מקצועית.

אבל הנזק ככל שהבנתי הוא שמשאבת השמן התפוצצה בתוך הבלוק, והגלגל שיניים שלה נתקע ובגלל זה בניסיון הנעה השרשרת רוצה לזוז, הגלגל לא, ואז היא נקרעה.

הגיוני דבר כזה??

איך קורה דבר כזה, אחרי הנזק של הראש מנוע, אני מקפיד על בדיקה של שמן מים, אני מסתכל כל פעם, רואה שאין נזילות, הנסיעה לא הייתה משהו יוצא דופן, כלומר לא הייתי מנחש בטעות אפילו שקרה דבר כזה.

אני לא ראיתי את המנוע ואני לא יודע מה הולך שם. כל הזמן הזה, האוטו עומד חודש במוסך ואין לי מושג מה קורה שם.

והאמת עניין הסטרטר כן משנה, כי במידה ואני אבוא לגרור את הרכב ולפתע אני אקבל שאלה של "איך אתה משלם?"

אני מוכן אולי לשלם משהו סימלי, על הזמן המועט שהושקע על הרכב, אבל מחיר מלא לסטרטר אני לא מוכן!

סביר להניח שכשאני אדבר איתו, הוא יגיד לי משהו בסגנון של "הסטרטר פורק והוא היה כולו גמור, בגלל זה שיפצנו"

פורסם

סליחה על דאבל, אין עריכה.

יצרתי קשר עם בעל המוסך, הוא רוצה 600 שקל על שיפוץ סטרטר! הוא אומר שהשיפוץ עלה ל-ו ככה, 600 ש"ח.

הוא לא מוכן אפילו להתגמש מעט =\

מה עושים?

• תוכן חדש...