Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בצבע הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הונדה סיוויק 4D שנת 2008, בצבע אפור מטאלי.

רציתי לשאול כיצד ניתן לשמור על צבע הרכב, ככה שלא יתחיל לדהות או במקרה קיצוני להתחיל "להתקלף".

קראתי פה ושם על טיפול בווקס, אבל הבנתי שווקס לא מתאים לרכב שצבעו מטאלי.

את הרכב אני לא נוהג לשטוף הרבה, אולי פעם בחודשיים.

איזה טיפול מתאים אפשר לתת לצבע ?

תודה !

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

פשוט מאוד תשמור על האוטו :lol:

וברצינות תבדוק כל בוקר שאתה נוסע את החיצוניות של הרכב שלא חירבנה ציפור, במידה וכן תנקה את זה במקום! אני יודע שזה לא הכי כיף אבל חשוב מאוד!! (יש חומצה במתנה שהשאירו לך על הצבע) דבר שגורם לצבע לדהות ולהתקלף. במידה ועבר זמן של כמה ימים.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

תודה,

ומה בנוגע לשמירה על הצבע אם תכשירים למיניהם ?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• ספונסר פורום
פורסם

כדי לשמור על הצבע כדאי ומומלץ לעשות לרכב טיפול של ווקס ואיטום לצבע, שישמור עליו מפני מזיקים חיצוניים.

ניתן לעשות את זה לבד בבית עם חומרים מתאימים וניתן לפנות לבעלי מקצוע. לקלין-קאר למשל יש חומר מיוחד שמגן על הצבע לזמן ארוך במיוחד. צורך איתם קשר ובדוק איתם את הנושא.

פורסם

קראתי פה ושם על טיפול בווקס, אבל הבנתי שווקס לא מתאים לרכב שצבעו מטאלי.

אין שום בעיה להשתמש בווקס לצבע מטאלי.

באופן כללי מומלץ פעם בשלוש שבועות לבצע שטיפה לרכב עם שמפו ייעודי ופעם ב3 חודשים לעשות ווקס (אם אתה פדנט אז פעם בחודשיים :wink:), כמו כן לנסות להחנות במקומות מוצלים בלבד.

במדריך שבקישור הבא יש מידע מפורט ומקצועי כיצד לשמור על הצבע :

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118350

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...