Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבטת בין שתי המכונית הנ"ל.

אני מחפשת מכונית סופר מיני, שתשמור על ערכה, שיהיה לי קל למכור אותה בבוא היום, עלות חלקים זולה, צריכת דלק טובה, כמה שיותר שנות אחריות ושתהיה אמינה ובטוחה.

פחות איכפת לי מדברים כמו נוחות, מהירות וביצועים.

אשמח לקבל התייחסות לגבי הפרמטרים הנ"ל על שתי המכוניות.

ומעבר לכך אם יש לכם הצעה לסופר מיני אחרת שעונה על הפרמטרים הנ"ל בצורה טובה יותר אשמח לשמוע.

תודה רבה על העזרה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיקרון אפשר רק לנחש איזה רכב יהיה סחיר, אמין, ושומר על ערכו יותר.

לדעתי זו תהייה הסויפט, בגלל המוניטין של המותג בארץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי שמירת הערך זו אכן סוג של "נבואה" - אין לדעת מה יקרה תוך כמה שנים לדגם כזה או אחר.

לגבי החלופות -

סיאט איביזה

פולקסוואגן פולו

פיאט פונטו גרנדה \ איוו

רנו קליאו

ויש עוד, זה מה שעולה לי בראש.

בכל מקרה, אם את מתלבטת, כדאי לנסות ולצמצם את ה"מועמדות" הפוטנציאלייות על ידי קריאה ברשת.

ברגע שתהיה החלטה ספציפית בין 2 או 3 אני ממליץ בחום לבצע נסיעת מבחן - ולא כזו של חמש דקות.

באותה נסיעת מבחן נסי להתעלם מכל שאר הקירטריונים שהכנת לעצמך בראש מראש ונסי להחליט אם הרכב נוח לך.

כי אם הוא לא נוח לך מכל בחינה שהיא (תנוחת נהיגה, קלות בתמרון, בידוד רעשים, איכות חומרים, תקופת אחריות)

מחשבות כמו שמירת ערך בטלות בשישים.

בהצלחה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

במסגרת העבודה שלי צויידתי ברכב.

על המאזדה 2 הספרטנית(רמת אבזור בסיסית) נסעתי כ17 אלף ק''מ בתקופה קצרה ואינטנסיבית,הרכב זריז ,מהנה לנהיגה וגם נאה עיצובית,לרעתו עומדת תצרוכת דלק לא חסכונית במיוחד ומחסור באביזרי בטיחות (אני מדדתי בסביבות ה12.5 קמ''ל במשולב),אני מאמין שכמאזדה יהיה מעט סחיר יותר מן האחות (פורד פיאסטה) שמרגישה בוגרת יותר ואיכותית יותר.

אני נהנתי בעיקר מהתנהגותה ולמדתי להעריך אותה,זאת מכיוון שכעת החליפו לי את הרכב ליונדאי I20.

הI20 בגרסתה הבסיסית ביותר - מרווחת ,בטוחה(6 כ''א וESP) המון אבזור לדגם כה פשוט ובסיסי(שליטה מההגה על המערכת,מחשב דרך,מראות מתקפלות חשמלית,AUX,רדיוMP3...).

לרעתה עומדת מבחינתי התנהגות משעממת ורופסת,משביזה שמוציאה מהנהיגה את כל הכיף,היא גם יותר חסכונית מהמאזדה במעט (1400 סמ''ק,13.5 קמ''ל במשולב)

על הסוויפט החדשה לא נהגתי ,אך אני חושב שאולי כדאי לקחת את המתחרות הללו בחשבון.

היונדאי כחדשה מהחברה ברמה זאת עולה 101 אלף ש''ח

פורסם

אני יכול להגיד לך שהפיאסטה החדשה מדהימה. לקחתי אותה לסיבוב והיא ממש ממש יפה, ממש נעימה לנהיגה ומאובזרת בצורה מדהימה - גם הצבעים נפלאים.

המזדה סתם אוטו. זהו אמרתי את זה. סתם אוטו, לחבר שלי יש, הצריכת דלק רחוקה מלהיות חסכונית - או בפלנטה של נתוני יצרן (טוב שלא כתבו במפרט שהיא הופכת לרובוטריק יורק אש זום זום) אצל חבר שלי היא עושה באיזור ה12 משולב (דרומה מזה) אני גם התלבטתי בין הפיאסטה לפולו.

בסוף קניתי איביזה עם המנוע החדש. לא מתחרט לרגע. פשוט רכב יותר כיפי. אגב הצריכת דלק אצלי היא באיזור ה 13.5 - 14 משולב.

כמו שכתבו לך פה. רכב חדש זה לא בחינם. כדאי שגם תתחבר אליו ושיהיה לך קליק איתו. אגב כל פעם שאני רואה פיאסטה, יורדת לי דימעה.

פורסם

ההצעה שלי:

FABIA 1.2 TSI 105BHP.

הרכב בטיחותי ביותר, חסכוני בדלק (מנוע 1.2 - 1:16 משולב) ואמין ביותר.

ללא ספק סקודה פאביה תוכלי למכור בקלות, זה רכב שתופס בגלל מחירו האטרקטיבי (דבר שאי אפשר לומר לגבי הגרמניות שבקטגוריה).

בקשר לשמירת ערך - אני מציע לך לחפש כדור בדולח, כי אי אפשר לדעת.

עלות חלקים - בינונית. אחרי הכל, מדובר ברכב מקבוצת VW.

וללא ספק הפאביה היא סופר מיני.

בונוסים שתקבלי - רכב זריז, עם ביצועים טובים מאוד, בעל איכות גימור וחומרים גבוהה, נוח וכיף לנהיגה.

מחיר: 100K חדשה.

נ.ב.

לא ציינת באם את מעוניינת ברכב חדש או יד שנייה.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

• תוכן חדש...