Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מה שמעניין אותי זה מהו טווח המשכורות של מהנדס מכירות, אשר עוסק במכירות של ציוד מדעי לתעשייה? אם אפשר לפרט גם איך זה עובד מבחינת בסיס + עמלות. מהו אחוז העמלות שאמור להיות? האם נהוג גם שיש קרן השתלמות?

תודה למגיבים!

פורסם

במקרה אתמול ראיתי באחד מאתרי הדרושים שהם מציעים למשרה כזו 20K+רכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האם מדובר במכירות ללקוחות בחו"ל ?

המשרה כוללת נסיעות לחו"ל ?

יש לך רקע במכירות ?

מה הוותק שלך כמהנדס ?

האם מדובר במכירות של מוצר התפור לצרכי הלקוח . או מוצרי מדף ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אין שאלה של טווח כי למכור ברגים לתעשיית כותשי השום שונה לחלוטין מלמכור מכונות CNC ורובוטים לתעשיית הרכב.

לך לשמוע מה מציעים ותחליט אם שווה לך.

במכירות אתה תרוץ הרבה ותעבוד קשה בלי שתהיה מכירה בטוחה או בלי שתהיה מכירה בכלל אז איך אתה רוצה לעבוד במכירות אם אתה מתעצל אפילו ללכת לשמוע מה מציעים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הציעו לי לעבוד בזה, אבל אני לא יודע כמה לדרוש.

כמו שכבר אמרו, זה תלוי במוצר ובחברה. תמיכה של ידיעת הקטלוג של החברה או תמיכה ע"י היכרות מאסיבית של התחום הספציפי ורצוי נישתי.

לדעתי המינימום שלך ידוע לך, כי לא משנה המשרה אתה לא תעבוד בפחות ממה שחשבת (כי אתה יודע כמה אתה צריך כדי להתכלכל).

המקסימום הוא כמה שתוכל להוציא מהמו"מ מול המעסיק.

לפי היכרותי את התחום התחום הוא בין 9K-16K אבל זה באמת תלוי רק בך.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...