Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את הרכב לטיפול 10,000 ושיעבירו אותו טסט. המוסך נמצא באיזור מגורי והגעתי אליו דרך מדרג.

אני מעוניין לדעת האם המחיר היה סביר כדי לא לתת ציון סתם במידרג, וגם בשביל הפעמים הבאות כדי לדעת אם להמשיך שם (מבחינת שאר הפרמטרים הם היו אחלה).

 

להלן המחיר:

רישוי: 150 עבודה. 191 חלקים (הכוונה כנראה למחיר שהמכון רישוי גבה).

כריות לבולמים: 220 עבודה. 360 חלקים.

בלמים אחוריים: 200 עבודה. 250 חלקים.

גומיה לציריה: 120 עבודה. 30 חלקים.

טיפול מלא: 120 עבודה. 230 חלקים.

ניקוי מערכת הזרקה: 350 עבודה.

סה"כ: 2,221 ש"ח ללא מע"מ. 2,570 כולל מע"מ.

 

יש לציין שעם הטיפול התבקשתי לטפל בבלמים אחוריים ובגומיית צירייה.

לאחר מכן כשהוא ניסה לעבור טסט, הוא נכשל על זיהום אוויר ועל כריות לבולמים, לכן הוא ביצע ניקוי מערכת הזרקה והחלפת כריות.

 

תודה מראש!

פורסם

המחירים נשמעים סבירים ולא מוגזמים. 191 חלקי רישוי זה כנראה תוסף לזיהום אויר שמכוני הרישוי אוהבים מאוד למכור, זו סיבה להעדיף מודל 94 על פני מודל 95 (פטור ממבחן 4 גזים הבעייתי בשנתונים אלה).

 

אבל, התחושה שלי היא שקנית חתול בשק במחיר מקסימלי, ושאם היית עוקב מקרוב אחר התהליך יתכן שהיית יוצא עם חשבון נמוך בהרבה. כמובן שיש לקחת בחשבון גם את יום העבודה המבוזבז.

פורסם

תודה Eily, בקשר לחלקי רישוי הבנתי ממנו שרכב בן מעל 15 שנה צריך משהו שנקרא יישור בלמים שעולה 150.

הדבר היחיד שלדעתי הייתי חוסך אם הייתי מעביר טסט בעצמי זה הניקוי מערכת הזרקה.

בשנים האחרונות הייתי שם תוסף, מעביר לניוטרל, נותן גז שני דקות על טורים גבוהים ועובר.

אבל אולי אחרי ניקוי מערכת ההזרקה אני אעבור בשנים הבאות בקלות גם בלי התוסף...

פורסם

מדובר במסמך = אישור בלמים. לא יישור = עבודה פיזית.

וכל הסיפור זה להוריד גלגלים ולהסתכל שהצלחות במצב סביר ונשאר מספיק חומר ("בשר") ברפידות עד לטיפול הבא.

כל זה נעשה ללא תוספת תשלום בכל טיפול שהוא. 150 עבור האישור בלבד נשמע לי קצת מופקע (לצורך השוואה, תיקון צמיג גם כולל פירוק גלגל ועולה 30-40 לגלגל + עבודה נוספת)

 

בקשר ללעבור זיהום אויר - זה משתנה מרכב לרכב. יש רכבים שמפתחים צרות בתחום ושום טיפול לא יפתור זאת, יש רכבים שפשוט עוברים. יש שרשור מפורט בנושא!

 

אני למשל אוהב להסתכל בעצמי על מצב הברקסים לפני החלפה (ולהחליף בעצמי, אבל על זה אני לא ממליץ!)

פורסם

תודה! מסתבר שאתה צודק זה היה "אישור בלמים".

nissan, מחיפוש בגוגל הגעתי לאתר איגוד מכוני הרישוי, וזה מה שמופיע שם:

"רכב פרטי מסחרי עד 4000 ק"ג: שמלאו לו 15 שנה מלאות – אישור בלמים. "

פורסם
אישור בלמים זה לרכב מעל 20 שנה, פה כנראה ביצעו חריטה לדראמים.

 

באישור בלמים כמו שנכתב כבר יש צורך לרכב מגיל 15,

לרכב מגיל 20 יש צורך בטסט כל חצי שנה.

 

 

so far so good so what

×
×
  • תוכן חדש...