Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא Jeep Compass

yotamavi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של ג'יפ חדש. אין דרישות מיוחדות חוץ ממחיר לא בשמיים, נוחות וזריזות יחסית.

נהגתי לאחרונה במשך כמה ימים על הקומפאס והוא הרגיש לי ממש נוח. היות ולא נהגתי על הרבה ג'יפים הייתי שמח לקבל חוו"ד על הקומפאס או על ג'יפים אחרים ברמתו.

אפשרות נוספת שעלתה היא פורד אסקייפ היברייד - השאלה היא האם הפורד זכאית להקלות מס בייבוא (60% במקום 115%) כמו שאר הרכבים ההיברידיים ?

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

הקומפאס לא נותן דבר מלבד המותג "ג'יפ" והגריל המפורסם.

נתחיל בזה שג'יפ - הוא לא, שלדת הרכב אחודה ומרווח הגחון עלוב.

מבחינת איכות החומרים, פה ושם תמצא חלקי פלסטיק זולים שמזכירים רכבים זולים ממנו בהרבה, מה גם שבסעיף הבטיחות האקטיבית הקומפאס נופל עם 4 כריות אוויר כסטנדרט (עוד 2 בתוספת).

בנסיעת מבחן קצרה שביצעתי עליו אהבתי את שילוב המנוע+תיבת ההילוכים ובאמת שלבהמה הקטנה לא היה חסר כוח.

לטעמי הקומפאס היה נחות ממתחריו הישירים (ניסאן אקס טרייל, גראנד ויטרה, ראב 4) כמעט בכל הפרמטרים מלבד המנוע, אם בכל זאת קשה לך לוותר על המותג "ג'יפ" וסעיף היופי תופס אצלך מקום גבוהה ברשימת הדרישות אני ממליץ על אחיו - ג'יפ פטריוט שנראה הרבה יותר טוב ממנו והמנוע של מיציבושי (גם בקומפאס וגם בפטריוט) צפוי להיות אמין.

הבוז לך.

פורסם

היי תודה רבה על התגובה

לא באמת חשוב לי שיהיה ג'יפ שטח, אבל משהו שכן ממש חשוב לי זה הייחודיות והיופי ולכן להביא את אחד הג'יפים שיש פה בכמויות פחות מלהיב אותי.

אם כבר העלת את הנושא..מה ההבדל בין הקומפאס לפטריוט ?

אשמח גם לחוו"דים על האסקייפ היברייד..

פורסם

מניסיון של מישהו שאני מכיר (בעל קמפאובס משנת 2008) צריך להתרגל לעובדה שהמנוע משודך לגיר עם רצועת הנעה דבר שיכול להיות די מעצבן אם כי אני מעריך שבדגמים החדשים שלהם הם התמודדו עם הבעיות הללו.

בסוף הוא החליף את הקומפאס בגראנד ויטארה.

בהצלחה.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
היי תודה רבה על התגובה

לא באמת חשוב לי שיהיה ג'יפ שטח, אבל משהו שכן ממש חשוב לי זה הייחודיות והיופי ולכן להביא את אחד הג'יפים שיש פה בכמויות פחות מלהיב אותי.

אם כבר העלת את הנושא..מה ההבדל בין הקומפאס לפטריוט ?

אשמח גם לחוו"דים על האסקייפ היברייד..

אני מבין את הרצון להיות שונה מהעדר, בנוסף, ההבדל בין הקומפאס לפטריוט עד כמה שידוע לי מסתכם בעיצוב בלבד (שלדעתי עיצוב הפטריוט עדיף משמעותית ולא "רכרוכי" כמו הקומפאס).

לגבי האסקייפ ההיברידי, אני לא חושב שהרבה אנשים פה בפורום נהגו על הרכב ויוכלו לתת חוות דעת עניינית.

הבוז לך.

פורסם

תודה רבה לכולם על הייעוץ.

שאלה אחרונה- האם עדיף לייבא דרך חברת ייבוא מסודרת ולשלם את העמלה או שניתן ללמוד את הנושא לבד ?

• תוכן חדש...