Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו

בתור אחד שמרבה להוריד לחץ אויר ואז להחזירו... הקומפרסורים הקטנים האלה שמוכרים בהום-סנטר (אם אני לא טועה זה משהו כמו 120 ש"ח) הם מספיק אמינים ושימושיים או שמא עדיף למלות אויר בתחנות הדלק? אני גם לא בטוח שתחנות מילוי האויר בתחנות הדלק אכן מדוייקות ואמינות מספיק שאפשר לסמוך עליהן.. לפי מה שמספר אנשים כתבו כאן בעבר...

דרך אגב, האם ממלאי האויר הדיגיטליים החדשים שמגיעים אט אט ליותר ויותר תחנות דלק אמינות יותר מהמילויי אויר הקודמים (האנלוגיים..?) או שמא הם פחות מדויקים/אמינים?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

תקנה מד אוויר קטן ופשוט מסוג "עט" בכמה שקלים.

הוא יותר אמין מכל הקומפרסורים שנמצאים בתחנות הדלק, וככה תוכל למלא אוויר בדיוק בכמות הרצויה.

למרות שבהשוואה שביצעתי בעבר בין המד הפשוט לבין כמה קומפרסורים דיגיטליים, הם יצאו די מדוייקים.

יונתן.

פורסם

הקומפרסורים האלה יוציאו לך את הנשמה משתי סיבות

1) הם איטיים בטירוף ועד שתמלא אוויר בגלגל אחד כבר תספיק למלא אוויר בתחנת דלק

כולל לחכות בתור למלא דלק ולעשות שטיפה...

2) הרעש שהם עושים הוא פשוט מעצבן ואני בכלל לא מדבר על הרטט הנוראי שגם הוא גורם לרעש עוד יותר גרוע...

כל מה שרשמתי פה זה מנסיון ולא משמועות!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
הקומפרסורים האלה יוציאו לך את הנשמה משתי סיבות

1) הם איטיים בטירוף ועד שתמלא אוויר בגלגל אחד כבר תספיק למלא אוויר בתחנת דלק

כולל לחכות בתור למלא דלק ולעשות שטיפה...

2) הרעש שהם עושים הוא פשוט מעצבן ואני בכלל לא מדבר על הרטט הנוראי שגם הוא גורם לרעש עוד יותר גרוע...

כל מה שרשמתי פה זה מנסיון ולא משמועות!

3) תצטרך להניע את הרכב למשך זמן השימוש ב"קומפרסורון" אחרת המצבר יתרוקן.

ראיתי פעם תכנית בטלויזיה שמתקינים לג'יפ קומפרסור בתא המנוע שמחובר למצבר, ומופעל על ידי מתג (מתחת לדש בורד או כל מקום אחר) :idea:

כמובן שהקומפרסור הזה יותר מיקצועי :roll:

SENA לשעבר

פורסם

לא נורא...

נמשיך לנסוע בתת לחץ עצבני לכמה קילומטרים (כמובן שאם תשומת לב מלאה בגלל האיזון השונה) ואז נמלא בתחנת הדלק הראשונה שאראה...

להתראות

ודרך אגב...

מזל טוב לי לקסדה החדשה שקיבלתי!! 501 הודעות! וואו.. שיגעון...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...