Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בימר שחורה ומכנס לבן.

אתה כבר שני שליש בדרך להפוך כוכב. תשנה את השם משפחה לפרץ ותוציא דיסק.

אני לא סובל ג'ינס/מכנס לבן, אבל מה לעשות שאין דרך אחרת להיכנס לשם. אני כבר יותר משעה מחפש סירטונים ותמונות מהארוע כדי לבדוק אולי בכל זאת מכניסים אנשים עם ג'ינס נורמאלי אבל לפי מה שרשום באתר הרישמי הם לא. סאמר טיונינג, אם לא ג'ינס אז חליפת ג'ודו:lol:

פורסם

מה עם להלבין ג'ינס?

אגב, למה לחוץ לך על ג'ינס? מכנס כותנה לבן לא צריך לעלעות הרבה אצל חנויות ביגוד "אלגנט" בדרום תל אביב.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אף פעם לא ראיתי ג'ינס לבן, אבל אתה יכול לחפש מכנס ספורט-אלגנט לבן.

לי יש כזה, קניתי אותו לחתונה של אחי ברנואר.

בהצלחה ותהנה!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אוקיי, דיברתי עם חבר שיש לו חנות בגדים פה בשפרעם , והוא אמר לי שיש לו ג'ינסים לבנים בכל המידות.

תוכל להגיע מתי שנוח לך.

קוראים לו ראמי, זה המספר שלו 0528617004.

תגיד לו סמיר עלי הפנה אותך אליו.

שונא גזענים !.

פורסם
בשביל להיכנס לSENSETION רובכם הייתם מוותרים על האשך השמאלי שלכם, אין ולא יהיו בזמן הקרוב הפקות בסדר גודל שכזה בארץ.

*יש לדעתי גם איזו גירסא בלבוש שחור.

בשביל להיכנס ל- Sensation לא צריך יותר מ- 60- 70 יורו וכרטיס טיסה. אהה... כמובן, גם ג'ינס לבן. נראה לי שעבור רובנו האשך השמאלי שלנו שווה קצת יותר...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...