Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אמרתי תתחדש ותהנה

:-P

סליחה אלכס... אני באמת... סליח... :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
:-(

כדאי שתקשיב לשני ":הישראלים":ג'וניור ושרול כי איתם תגיע רחוק במינימום טעויות.

בהצלחה

ליאור

אני הקשבתי לשני החמורים האלה ותראה לאן הגעתי...

בשיפוצים...

פורסם

גם אני הקשבתי להם גיל ותראה איפה אני?!?!

ירושלמי בצרות, תאמין לי גיל אם אני מקשיב להם אני בסוף ישמע שירים באיזה טרנזיסטור ישן. :-P

(ישראלים יקרים, טיפה צוחקים לא לקחת ללב!)

נ.ב

ישראל גויניר בלי ברכות אחרי שאתה קורא את זה!!!:roflmao::roflmao::roflmao:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אוקיי מקבל את על הראש בכבוד ועכשיו מגיע העיניין,מה תגידו על זה שהם נישמעים יותר טוב ויותר חזק מהרוקפורד?

אשמח לשמוע תגובה..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שמתי לב שאתה נוטה ל SPL אז יכול להיות שבשבילך זה נשמע יותר טוב וזה הכי חושב בתכלס! אבל הרוקפורד אחלה סאב היה לי כזה בעבר..

הייתי ממליץ לך להשתדרג לזוג CVR אם יש לך כבר אחד אתה תהנה מהם הרבה יותר.

פורסם

לגבי חזק יותר- 2 סאבים דוחפים יותר אוויר מאשר סאב 1.

טוב יותר- תלוי בהגדרה שלך טוב יותר, את הרוקפורד הכנסתה לתיבה אטומה, והוספתה פורט בלי שום קשר לחיים.

פורסם

ג'ינו

אם אני לא טועה הסאבים האלה הם חיקויים של DIRECTED ואם זה נכון והחיקוי הוא לא רע אז הם עלולים עוד להשמע לא רע עד סביר :-D

אבל אני חושב שהסיבה האמיתית שהם נשמעים לך טוב יותר מהרוקפורד (שהוא סאב נפלא) היא שאתה בנית תיבה שהפיר שלה הוא פח הזבל של החדר שלך - נכון?

אתה ישר קפצת עד כמה זה נשמע טוב וחזק כשבכלל התיבה שבנית לרוקפורד היא אפילו לא בגודל המתאים עוד לפני שדחפת לה פח זבל שיתפקד בתור פורט בלי לדעת בכלל מה המידות שהוא זקוק להן... הממממ הייתי אומר - לא פלא, גם קליפורניה בום 8 אינטש בודד בתנאים נכונים היה יכול להשמע טוב יותר!

בקיצור - תוציא את הקוצים מהתחת ותתחיל לחסוך בסבלנות למשהו טוב, האמת חבל, היה לך משהו טוב בידיים ואתה פשוט לא נתת לו תנאים נכונים.

במילים אחרות בהצלחה במכירה של שני הסאבים האלו, אחרי זה, תעשה לעצמך טובה, תחסוך למשהו טוב יותר, תהיה סבלני, תתייעץ ותבנה לך סאב וופר עם תיבה ופורט שהם מתאימים לו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משום מה זכרתי שזה היה פח אשפה (הפח עצמו) ז"ל של אחותו

קופת חסכון, פח אשפה - בכל מקרה לא משהו שמדוד לגודל של של פורט ואם זה גם עשוי מפח - ללא בידוד, הוויברציות או יותר נכון רעש הפורט צריך להיות מוגבר יתר על המידה.

אני בניתי תיבה נסיונית עם גליל של פרינגלס - אבל הגליל הוא ב-ד-י-ו-ק בגודל הנכון לפורט על פי המלצות היצרן וזה גליל קרטון... שזה בעצם אחד החומרים הכי וותיקים ליצירת פורטים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...