Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש 6, שעת לילה מאוחרת, AUDI W12.

יותר בטוח מזה לא קיים, הרכב הזה מרגיש רדום ב-250 קמ"ש.

נתקלתי בשיירה הזאת כשתדלקתי בקיסריה לפני כחצי שנה, השומר ראש אמר שמדובר באריה דרעי (אולי שיקר),

הלנד קרוזרים שליוו את ה-AUDI נסעו מאוד מהר סביב התחנה בזמן שזוג שה-AUDI תדלקו, אולי זה לצרכי בטחון

ואולי סתם משעמם להם (כי הרי אנחנו משלמים על הדלק וכל המסביב).

לדעתי הם עברו הכשרות ויש סיבה לעובדה שהם עוברים על החוק, זה מה שדרוש כדי להגן על הנשיא/ראש הממשלה.

גם כשהם יצאו מהרכב, כולם הסתדרו מיד בצורה מאורגנת מסביב לרכב ובכניסות לתחנה.

לפותח השרשור,

איך הם ברחו לך ככה, אכזבת אותי...

היית בא להם מאחורה ועושה להם עם האורות :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי מקרה דומה.

כשעברתי ע"י מגדלי אקירוב, הגיעו 3 ניידות לנד-קרוסר חסמו את התנועה (כאמור כביש חד סיטרי עם שטח הפרדה) ופתאום מנגד כיוון התנועה מגיע כבוד השר אהוד ברק, בגרמנית הנוצצת שלו, מלווה בעוד שתי ניידות, ונכנס במהירות לחניון. כנראה חזר מקניות או משהו :roll:

פורסם

תגובה לכולם.

קודם כל מדובר היה בנשיא , כבר ראיתי את השיירה של ראש הממשלה והרמטכ"ל לראש הממשלה יש מס' צהוב על המכונית והם לא נסעו בצורה כזו , למרות שזה היה באיילון ,ולפני כ 5 שנים ראיתי את המכונית של קצב נוסעת בגבעת שמואל (בתו גרה שם) עם אותה לוחית רישוי מיוחדת

המכוניות היו ללא צ'קלקה.

בלי קשר למה כבר הנשיא צריך למהר ב10 בלילה ? להכין את הטקס למחר ?

הנשיא שלנו הוא לא יותר מאשר אישיות יצוגית.

בנוסף במדינה שבה שרים יושבים בכלא וחשודים בפלילים ,בחירים במשטרה,ראש הממשלה גם חשוד במעשים לא כשרים ואפילו נשיא שעומד לשבת על אונס , אני לא מאמין לתירוצים כאלה.

הכל שטויות

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

לכל החוכמולוגים, נסיעה בצורה הזאת היא הכרחית והיא גם בגדר הוראה של השב"כ. הנהגים עוברים הדרכות לנהיגות מבצעיות, בשיירה, תחת איום וכדומה.

נ.ב

ממש לא מחייב שמדובר בנשיא המדינה, יש מספר רב של רכבים עם סמל המדינה על לוחית הרישוי במקום מספר.

בשיפוצים

פורסם

בתור נהג של המשרד אני יכול להגיד לכם דבר אחד, אם הנהגים נסעו בצורה כזו "שכביכול" מסכנת אנשים אחרים יש סיבה.

ברוב המקרים יש גם ניידת שמלווה את השיירה, ולכן אם לא הייתה ניידת של משטרת תנועה שליוותה את השיירה יש סיבה מאוד טובה לנסיעה מהסוג הזה.

ושוב, הנהגים עוברים הכשרות מיוחדות - ולא, לא בארץ שלנו.

פורסם

אתם יודעים למה כלב מלקק לעצמו את התחת? כי הוא יכול. אותו סיפור פה.

ואני מאמין שככה זה בעוד ארצות בעולם, בעיקר במדינות ערב.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...