Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ (כמו כל השאלות בפורום) Punto Hgt Vs Alfa Romeo 156

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתלבט בין שני הרכבים מחפש כח,התנהגות,ואולי גם נוחות.

ההתלבטויות שלי למרות שאני יודע ששני הרכבים שונים ואני מכיר בערך את שני הרכבים,ידוע ש ל 156 יש את הכח והנוחות אבל מה לגבי האמינות והאחזקה שלה לעומת הפיאט?שהוא גם לא כל כך אמין אך הרבה יותר זול למיטב ידיעתי.

וחשוב לציין ששני הרכבים בערך זהים במחיר שלהם לכן אני מאוד מתלבט.אשמח מאוד אם תכוונו אותי.

חשוב לציין שקראתי ביקורות ב carsurvey על שני הרכבים ואני בערך מודע לבעיות שלהם כגון:ווריאטור בשתי הרכבים שמתקלקל,טיימינג להחליף כל 60 אלף מומלץ וכו'

מודע גם להגה החשמלי של הפיאט שהוא חסר תחושה לעומת ההגה הנפלא באלפא והשילדה המתנהגת.

בבעלותי הייתה כבר אלפא 33 1.7 16V תלתן ירוק מקורית,לכן יש לי היכרות עם רכבי אלפא אך מה לגבי הפיאט איך היציבות שלה והתחושה הכללית נגיד בהשוואה ל 33 אפילו,והכח לעומת ה 33 לצורך המחשה?

לא כל כך ברור האם אפילו אם ההגה החשמלי המדובר הרכב יציב או שלא מתנהג כלל ו "לא פונה".

יש עוד הרבה התלבטויות כאלה ואחרות בין שתיהם,אני לא אפרט יותר אך מקווה שבערך הכוונה שלי מובנת:twisted:

ושתכוונו אותי לכיוון הנכון.:wink:

תודה מראש,מצטער על החפירה,פשוט אני כבר בעצמי לא סגור על עצמי8)

פורסם

הפונטו היא קבוצת מרכז טבלה בליגת העל. ה-156 היא ברצלונה.

הפונטו, אם תוחזקה היטב ובמצב טוב, תיתן תמורה הגונה למחיר והנאה אם אין לך ציפיות מוגזמות. ה-156, אם תוחזקה היטב ובמצב טוב, תיתן לך טעם חדש לחיים ותהפוך לדבר שסביבו תסדר מחדש את כל החיים כדי לפנות שעתיים לסיבוב בשבת בבוקר.

ה-156 תהיה יקרה יותר לאחזקה בכל מקרה - חלפים, דלק, ביטוח, טיפולים ובמקרה קיצוני, גירושים ומעבר למגורים במושב האחורי שלה.

אני מקווה שהבנת את העיקרון. עכשיו אתה יכול לשאול על פרטים טכניים יותר...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

דווקא אני חושב שהתשובה של זה שמעליך היתה מאוד מספקת

:-D

בדיוק בגלל זה שלא רציתי לאבד את האשה והדירה החלטתי לקנות אוונסיס ולא 166 :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי 156, אני מבין שאתה מתייחס לדגמים המוקדמים יחסית עם מנוע 2 ליטר TwinSpark. מבחינת אמינות, הרכב סביר אך רגיש. סביר - זה אומר שאין פה בעיות של ספגטי איטלקי במערכת החשמל או מכניקה שתותיר לך שלוליות של נוזלים ושמן על רצפת החניון כל שני וחמישי, זה בהחלט רכב שאפשר לחיות איתו היטב. אבל רגיש - זה אומר שכדי לשמר את האמינות הזו, חייבים להשקיע בתחזוקה: לשמור על מפלס של שמן איכותי, ובצע טיפולים בזמן, לא לדחות טיפולים גדולים בכלל וטיימינג בפרט, ואם מוסכניק מקצועי אומר לך שצריך להחליף משהו, אז צריך להחליף ורצוי עם חלקי חילוף מקוריים ולא סיניים. לא לנהוג איתו כמו רכב ליסינג אלא אם אתה אוהב להחליף משולשים קדמיים בתכיפות. בקיצור - רכב שדורש יחס. תיתן יחס - תקבל יחס.

מיותר לציין שמדובר באחת ממכוניות הנהיגה הטובות והמהנות ביותר של כל הזמנים, כך שאם אתה מחפש הנאה - תמצא אותה כאן בטונות. חוץ מזה שאפשר לרכוש 156 TS במחירים כל כך מצחיקים שזה מבטל הרבה מהחסרונות של עלויות האחזקה שלה - בתנאי שבדקת טוב טוב שאתה קונה רכב שלא הוזנח.

הפונטו HGT, מכונית חביבה שבסה"כ לא רחוקה בהרבה מהפונטו הסטנדרטית לטוב ולרע. זה אומר שהיא לא הארד קור, והיא לא מתקרבת לדוגמא ל-156 (וגם לא לכמה הוט האצ' אחרות מתקופתה) לא ביכולות השלדה, לא בהיגוי, ולא בפרמטרים דינאמיים אחרים. אבל היא זריזה, משעשעת, מהנה למדי וידידותית לכיס.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אז אם כבר עניינת אותי ומשכת את תשומת ליבי - אני רוצה שנה הבאה לפנק את האשה

אמנם הן נוטות להיות עם רכבים בד"כ פיל בחנות חרסינה ועוד תיתן למופרעת הזו אלפא (סביר להניח שאני אנהג בה אחרי הרכישה :lol:) שאלות שנותרו לי הן

מה המחירון היום של אלפא מהדגם הזה?

מה צריכת הדלק?

כי לטפל ברכבים שלי אני מטפל במסירות, אני נהג מאוד עדין ואני מטפל בזמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...