Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הקויל קניתי בחנות חלפים באיזור כרמיאל (פרטים בפרטי), הוא הפך את המדינה עד שמצאו אחד חדש באיזה מוסך ושלחו אותו מאיזור ירושלים עד כרמיאל במונית במיוחד.

העלות 1500 ש"ח אבל קויל מקורי.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
לא אמרת שאתה צריך יותר מקוויל אחד?

אני קניתי קויל שלם שהוא בעצם 3 קוילים שמחוברים יחד.

עכשיו עוד הפעם אבל:

אתמול פתאום התחלנו לשמוע בנסיעה כזה רעש של תק תק תק שהולך ומתחזק עם לחיצה יותר על הגז.

אז חזרתי למכונאי שלי והוא שמע את זה ואמר לי שיתכן בפנים על הקאמשפט יש איזה מחזיר שמן אוטומתי (לא זוכר בדיוק את השם)

אולי נדפק והוא לא מעביר לחץ שמן.

אז היום הוא פתח את המכסה של השתומים ומצא איזה 4 שסתומים שהם במצב לא טוב ואמר לי שצריך להחליף אותם.

(חברים אני לא זוכר בדיוק את השמות של החלקים אז אולי אני מטעה אותכם קצת ואולי לא.)

אז מה דעתכם?

וכמה עולה כל אחד כזה?

והאם כל החיים הרכב הזה ימשיך לעשות בעיות?

פורסם

טוב חברים עדכון מצב:

אז לפני איזה שבוע החלפנו 12 מרימים הידראולים (במנוע הזה יש 24 כאלה) והנקשיות והתקתוקים כמעט נעלמו אבל נחלשו מאוד,

אז אחרי כמה ימים התחלנו לשמוע בעיקר כאשר עומדים ליד האוטו מבחוץ כאלה נקישות קטנות דומות למה שהיה לפני החלפת המרימים אבל יותר חלש,

אז הלכתי לבדיקה במחשב כי לפני יומיים גם לחצנו גז חזק על הכביש והמנורה של התקלה נדלקה לאיזה 2 דקות ונעלמה,

אז הבחור הבודק עם המחשב אמר לי שמנורה נדלקה בגלל שאחרי החלפת הקוילים לא מחקנו את התקלות אז הוא כל פעם נותן לי תזכורת שהיתה תקלה ,אז עכשיו הוא מחק את התקלות ואני מקווה שזה הסתדר.

והשמעתי לו גם את הנקשיות והתקתוקים במנוע הוא אמר לי שהפתרון הוא מעבר לשמן מנוע יותר סמיך, כרגע יש במנוע שמן 5W30 סינטטי מלא של חברה זולה ופשוטה (שמנו את זה זמני ), אז הוא המליץ לי לעבור לשמן 10W40 סינטטי מלא והוא טוען שזה יפתור את הבעייה של התקתוקים במרימים הידראולים.

אז אני רוצה לשאול אותכם האם הוא צודק? האם שינו סוג השמן יעזור?

האם המנורת תקלה נדלקה כי היה בזיכרון של המחשב אזהרה מתקלות ישנות שלא מחקנו אותם?

ולאיזה שמן מומלץ לעבור? 10W40 זה טוב? או לסוג אחר?

ואיזה חברת שמן הכי מומלצת לרכב הזה? במוסכי החברה באיזה שמן משתמשים?

פורסם

אני מוכרח להתוודות שאני עוקב בשקיקה אחר סיפורי האלף לילה ולילה שלך עם כל צי הרכב שאתם מחזיקים (סיפורי הדי-מקס, האימפרזה) ואלמלא פרנקוס היית מחזיק בתואר שיאן הנאחס באחזקת רכב :roll:

לי נשמע שהמוסכניק שלך הוא חאפר מארץ החאפרים שמחליף חלקים על ימין ועל שמאל במקום לעשות עבודה יסודית. בקצב הזה אני לא רואה את האוטו שלך יוצא מהמוסך בתקופה הקרובה. אולי כדאי שתחליף מוסכניק לאחד כזה שמבין עניין ולא עובד בשיטת הניסוי והטעייה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר קודם כל בדימקס והאימפרזה אין לי שום תקלות והכל שם זה אחזקה שוטפת רגילה מאוד .

לגבי הטוסון הזה כן יש לי מזל נחס, אבל המוסכניק הוא אחד התותחים באזור והוא וותיק מאוד ומקצוען, והוא לא החליף דברים ככה סתם הוא פירק אותם ובדק אותם ועובדה שכל פעם אנחנו מחליפים משהוא הוא מסתדר מיד אבל המזל נחס שהאוטו הזה קוריאני מתפרק לבד וכל פעם תקלה חדשה וזה הבעייה של האוטו ולא של המוסכניק,

ואם כבר בוא תסביר במה הוא טועה? מה צריך לעשות במקומו?

ומה ראיתה על הדימקס שלי ועל האימפרזה איזה תקלות מיוחדות?

פורסם

סיפורי פוגי סיפרו לך, בטח המכונאי שלך האוטו הזה לא מתפרק מעצמו אלא אתה מטפל בו בצורה "חסכונית"

המנוע הזה גמור ועשו לו תיקון טלאי ולא יהיה לך שקט עד שתבין זאת וזה בגלל ההתחממות שהוא עבר ולא בגלל שהרכב קוריאני או שוויצרי

פורסם

אבל חבר היה לי לפני כמה שנים טנדר מיצובישי ישן ועייף וגם התחמם והלך האטם ראש אבל תיקנו אותו וחזר כמו חדש ללא תקלות וללא תופעות לוואי, וזה מוכיח שוב ושוב שהיונדאי הזה הוא חומר זול מאוד.

פורסם

מה אתה בכלל משווה? אתה יודע לאיזה דרגת חום המנוע שלו הגיע ? רכבים של פעם לא היית עושה טיפולים בזמן והרכב לא היה מזיז לו

רכבים של היום קצת מזניחים הבומבה מגיעה

ובטח יש לו ראש ובלוק מברזל וזה לא המצב אצל היונאי ואצל עוד הרבה רכבים כולל יפניות אמינות מאוד

פורסם

אולי צריך להחליף את 12 מרימים הנותרים? השמן מנוע שאתה משתמש בו מצויין, אך אם תרצה תנסה לעלות לצמיגות של 10W40 אבל לא יותר מזה.

• תוכן חדש...