Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעבור לשמן צמיגי יותר נשמע כמו תחזוקת שבר, ברכב מיושן עם מנוע עייף.

רכב שנת 2005 שטופל לפי הספר לא אמור לפתח את הסימפטומים האלה בגילו.

לפי התיאורים שלך, המנוע שלך עבור טראומה בעקבות ההתחממות שבאה לידי ביטוי בכל מיני סימפטומים.

ראיתי שפרסמת את הרכב למכירה, אני מציע לך לתקן אותו כמו שצריך ולפי הספר כדי להביא אותו למצב המצויין אותו אתה מתאר במודעה.

פורסם

לגבי המכירה, הנה אני עובד עליו ומנסה לתקן אותו 100% כרגע 95% תקין.

ואם יש בעייה אני גם אומר לקונה מראש ומסביר את המצב ולא מסתיר כלום ולא מתבייש בזה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות עם החרא אוטו הזה,

אז ככה, לפני איזה שבועיים לאחר החלפת השמן הרעש ותקתוקים המשיכו אז אחרי בדיקות מצאנו שהמיסבים של הטלטלים גמורים כי בהתחלה מצאנו חתיכות ממש קטנות של אלומינים בקרטר, אז החלפנו אותם ושמנו שמן 10/40 חצי סינטטי גרמני REHNIOL אם אני לא טועה , לפי הוראות היבואן.

אז הרעש נעלם וברוך השם הכל חזר לעבוד יפה בלי רעשים ונענסו עלין שבוע שלם בלי תקלות, עד אתמול בערב, פתאום נסיעה קטנה בתוך העיר והמנורה של התקלה נדלקה קבוע והאוטו כאילו נחנק ובקושי סוחב( לא ממש מת אלא הסחיבה ירדה) והתחיל לרעוד בעמידה.

אז הלכנו היום לחשמלאי המתמחה בבדיקות מחשב והוא מצא שיש תקלה בצילנדר מס'3 והוא לא עובד, אז עכשיו האוטו נוסע על 5 צילנדר במקום 6.

בקיצור הוא אמר לי לבדוק קודם כל מצב הפלאגים אולי אחד נשבר.(יש לציין שביום ששיפצנו את הראש מנוע החלפנו את הפלאגים לחדשים מהחברה תוצרת DENSO), ואמר לי גם לבדוק קומפרסיה וקומפרסיה הפוכה ולראות מה קורה.

אז אני עדיין לא הלכתי למוסך מחר אני אלך אבל רציתי לשמוע מה דעתכם? מה יהיה הפעם? נזק רציני? צריך לפתוח ראשים מחדש?

והאם נגרם נזק רציני למנוע אם נשבר פלאג אחד?

והוא הציע לי גם לעשות אובראול מחדש, אז מה אתם אומרים?

באמת הפעם אני באלי לקחת פטיש ולשבור את האוטו הזה ולמכור אותו לגרוטאות.

באמת חברים מה לעשות?

כמה עולה מנוע יבוא/ פירוק?

פורסם

אז ככה:

אתמול בערב הלכתי למכונאי שלי והוא שמע את הגמגום של המנוע ואמר לי מראש שזה חשמלי,

אז הורדנו את סעפת היניקה ופירקנו את הפלאג על צילנדר מס'3 (לפי בקשת החשמלאי ) ומצאנו שהפלאג הזה רטוב קצת משמן,

לא הרבה אבל רואים שיש עליו שמן, אז הבחור מצא פלאג מתאים אצלו והכניס אותו במקומו, וכאשר בא לסגור את סעפת היניקה הוא הבחין בקרע קטן בחוט חשמל מהקויל לפלאג מס'3 ,אז פירקנו את החוט הזה ומצאנו אתו כמעט חתוך באמצע וזה כנראה שבפעם שעברה סגר את הסעפת היניקה אז התושבת של הסעפת היא ממשק קרובה לחוטים אז כנראה לחצה את החוט הזה והוא המשיך להחתך עד שלשום הוא נחתך וזה מה שגרם לצילנדר להפסיק לעבוד,

אז מזל שמצאנו את סט החוטים הישן שלי עדיין אצלו אז הוא החזיר את החוט הישן והופ הג'יפ התניע ממכה ראשונה והכל חזר לעבוד טבעי ונקי.

בנתיים היום ניסינו אותו בנסיעה בעיר הכל תקין ואין בעיות, אני מכווה שזה ימשיך ככה.

פורסם

הבחור הסיר לי שיתכן וכאשר החוט נקרע היה קצת דלק על הפלאג אבל הוא לא הצית אותם אז זה הצתבר על הפלאג וזה בגלל שאין הצתה בפלאג הזה כי אין לו חשמל.

האם זה נכון?

• תוכן חדש...