Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אם צריך שהאוטו יהיה במוסך אז זה בעייה כי עכשיו צריך לגרור אותו רק בשביל מפתח,

אם צריך רק את המפתח עצמו אז אני אקח אותו וזה לא הבעייה.

אבל הם נותנים לי מפתח חדש או עושים קידוד לקיים?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בטוח- אבל בחלק מהרכבים קידוד יכול להתבצע על ידי הכנסת המפתח לסוויץ, פתיחת חצי סוויץ' ולהשאיר את הרכב במצב הנ"ל רבע שעה-עשרים דקות.

לא יודע אם זה יעבוד אצלך ברכב.

קובי

פורסם
אני מהצפון באיזור צפת,

ולגבי הקידוד אם אני אפתח את הסוויתץ ואם זה לא יעזור אז לא יזיק?

יש הרבה בעלי מקצוע לקידוד ושיכפול מפתחות שבאים עד אליך הביתה ועושים את העבודה.

פורסם

חברים היום ברוך השם סיימנו את הפרשה,

הזמנו בחור שמתעסק בקידוד וחשמל רכב הוא הגיע אלינו (בחור מקצועי מאוד) ויש לו גם מחשב לאיתור תקלות אז התברר שהבעייה לא בקידוד ולא במפתח ,הבעייה " חיישן קראנק" נשרף.

אז פירקנו את החיישן ומצאנו שהחוטים שלו ממש נמסים אז הוא הביא 3 חיישנים מפירוק לנסיון ואף אחד לא עזר, אז קפצתי לחברה וקניתי אחד חדש מקורי הרכבנו אותו והנה מזל טוב הכל עובד פיקס,

בהתחלה כשהתענו את האוטו יצא מלא מלא עשן לבן מהאגזוז, זה היה כל המים שנכנסו דרך הבוכנות לאגזוז והוא היה מלא מים,

אז התנענו אותו והשארנו אותו דלוק איזה חצי שעה עם לחיצות גז ולאט לאט העשן התחיל להגמר עכשיו כמעט ולא יוצא בכלל עשן,

גם הרעש מהמנוע חזר טבעי ומקורי, בהתחלה היה רעש של קצת נקישות במנוע,

רק מה המים ברדיאטור יורדים כל כמה דקות ולא מצאנו בורג ניקוז אוויר אז לאט לאט אנחנו ממלאים מים.

עכשיו נשאר רק לאפס את התקלה, הבחור יחזור ויאפס אותה עם המחשב וכרגע הכל עובד מצויין וברוך השם יצאנו מהסרט הזה.

עכשיו האם מומלץ עוד קצת זמן להחליף שמן מנוע +מסנן?

אז תודה רבה רבה לכל מי שעזר לנו ונתן יעוץ ובאמת תודה.

פורסם

מים יכולים לרדת עד גבול מסויים כי מערכת הקירור היא מערכת סגורה, אחרי כמה מילויים המפלס אמור להישמר.

שאתה מוסיף מים תבדוק מסביב אם אתה לא רואה נזילות וליתר בטחון תבדוק גם שמן, שמפלס השמן לא עולה.

כמה לבסוף עלה כל התיקון?

פורסם

טוב המים עכשיו נשארים קבוע ולא יורדים יותר,

השמן גם בסדר גמור והכל עובד מצויין ברוך השם.

כל הנזק הזה עם חלקים ועבודה עלה לי בערך 4000 ש"ח

פורסם

קניתי אטם יפני אבל המכונאי לא השתמש בכל הגומיות, הוא השתמש רק בפחים החדשים.

ולגבי תמונות לא צילמתי בכלל, כי גם ככה לא היתי בכל התהליך וגם בזמן שהיתי לא עלה לי לראש בכלל לצלם כי גם ככה היינו עסוקים .

פורסם

חברים,

היום אבא שלי היה בנסיעה בין עירונית בג'יפ ובדרך חזרה פתאום נדלקה לו מנורת הציק אינג'ן והאוטו כאילו נחנק לאיזה חצי דקה והמהירות ירדה משמעותית יעני כאילו איזה סתימה או חוסר דלק ואחרי חצי דקה הכל חזר רגיל ואחרי איזה 2 דקות המנורה נכבתה וזהו, עד עכשיו הכל נוסע תקין.

אז מה זה יכול להיות?

האם צריך לדאוג או שזה עובר?

והאם בדיקה במחשב תגלה מה גרם למנורה להידלק?

פורסם

טוב אז היום עשינו כמה נסיעות בעיר ולא היה שום תקלה, אני מקווה שזה אירוע עובר ושלא יחזור בעזרת השם.

רק אם מישהו יכול לדעת מה יכול לגרום לדבר כזה?

פורסם

אל תתעלם מדברים כאלו, לך למוסך. חבל לעשות נזק רק כי לא היה לך כוח ללכת שיבדקו את זה.

לגבי מה זה יכול להיות, אין לי שמץ, אבל לפי זה שזה הסתדר מעצמו זה נשמע כמו איזה חיבור רופף.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

טוב חברים אנחנו עדיין בצרות,

אז ה אור של CHEK ENGINE חזר ונדלק והאוטו בזמן שהוא נדלק נחנק בנסיעה ואם עומדים במקום גם מרגישים רעידות מטורפות.

אז התחברנו למחשב ומצאנו שיש בעיה בקוילים מס, 2+4+6 וצריך להחליף אותם, (המחשב רשם שיש בעיות בצילנדרים וכו' והחשמלאי הסביר לי שזה הקוילים.

אז רציתי לדעת האם צריך להחליף את כל ה 6 קוילים או רק את ה 3 האלה?

ואני גם מחליף את החוטים( זה בא סט 6 חוטים).

אז אולי מישהו יודע עלויות בערך?

והאם יש תחליפי או לקנות רק מקורי?

• תוכן חדש...